Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

benim hala umudum var

benim hala umudum var...
Isyan etsemde istediğim kadar...
Inad etsem bile bırakmazlar
sahibim var...

Güzel günler ....bizi bekler....
Eyvallah dersin olur biter...
Güzel günler.... Bzizi bekler...
Eyvallah dersin geçer gider...

Boyun büküp önünde .. Ağlasam sessizce
şu garip gönlüm affolur mu?
Bu fırtına durulur mu....?
Benden adam olurmu?
Korkarım aşka zararım dokunur mu...?

Bıraksam kendimi...
şöyle oh ne rahat ... bu da geçer gülüm..
yaşamana bak...
alınacak dersler var...
sorulacak sorular ...
bu da geçer gülüm bizden bu kadar....

Son düzenleme:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

MÜrooo bı sen alkıŞladın bebeĞpım demekkı bı sende mÜzık kulaĞı var Şlen

canım benim değerim biraz yüksekti ama 5 haftalık falandı hem sen niye taktın bu kadar kafana ki bak iki katına çıkacak diyordun çıkmış hem dayanamadım erken gittim demedin mi demek ki beklesen daha da çıkacaktı boş yere stres oluyorsun ya bebeğinde etkileniyo sen kendine dikkat et gerisi Allaha kalmış dua et bitanem sadece şimdi kaç haftalıksın

yok hayatım ben erken gitmedim günüm 3 gün geçti öyle gittim 2 ekimde olmam gerekiyordu bilmiyorum kaç haftalık oluyo işte doktor 2 gün arayla kanda baktır dedi cuma günüde baktırıcam artıcakmı diye 2 günde bir 2 kat artması gerekiyormuş

Geldım kamyasÇım gÜzelım takılma sen dÜŞÜk falan deĞıl depĞerın ben sana ne dedım...bekle dedım hatta doktorunda bekle dedı ve sabredemedın ondan gÜnÜnden Önce yaptırdın

ya anacım kızlar ben gününden önce yaptırmadım adetim 3 gün geçikti öyle yaptırdım testi ama muhtemelen geç döllenme diye tahmin ediyorum biz doktorun şu günlerde ilişkide bulunun dediği günler birlikte olamadık bodrumda oldu herhalde bu bebek o da son adetimin 20. günü falan oluyo yani bu durumda bebiş 2 haftalık falan oluyo birde zaten o değer aralıkları çok farklı demekki kimi insanda düşük kimi insanda yüksek oluyo herhalde diye tahmin ediyorum

yok canım hani 1.yi yaptırdın sonra dayanamadık biz yaptırdık 2.yi de diye yazmıştın ya onu diyoruzz biz

Hayatım dktor san testı yarın tekrarla dememıŞmıydı..onu dıyorum sen bugn yaptrıdın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…