Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

MÜrocum gıttım canım c.tesı...erımıŞ kıstlerım ıŞte..ÖnÜmÜzdekı aya tekrara ÇaĞırdı..kıstlerım dedmeyım doĞrusu bÜyÜk olan erımıŞ 3,5-4 cm boyutundakı
soldakı henÜz duruyor dedı ama sanırım dÜn oda erıdı ...acayıp bır kana ma gÖrdÜm ÇÜnkÜ..hayırŞısı canım y a o erımemıŞ olsa dahı sorun deĞıl ÇÜnkÜ Çok kÜÇÜk 2,5 cm falan o

YA DÜN KOCİŞLE BERABER DELİ TEMZLK YAPTIK EVDE -tatlicadiarzu-
YERLER AVİZELER DİP KÖŞE DERKEN KEDNMİZİ KAYBETMŞZ -tatlicadiarzu-
BEN SADECE TOZ ALDIM GERÇİ AMA naniknanik
BİDE GÜVERCİNLERE KÜFREDEREK BALKONLARI TEMZLDK klava:
BİZ ZATEN ONLARA KONAKLAMA HİZMETİ SAĞLIYORUZ BE GÜVERCİNLERİ NİYE PİSLİYOSUNUZ DEMİ klava:
iNSAN YEDİĞİ YATTIĞI YERE PİSLERMİ klava:

lmaz:sen bekle topiğin başını.......hafat sonu nasıl bakak hafta içi işte çalış...hafta sonu evde çalış..............boş kadınlar degilzi biz şekerim.sositosositosositososito

lmaz:sen bekle topiğin başını.......hafat sonu nasıl bakak hafta içi işte çalış...hafta sonu evde çalış..............boş kadınlar degilzi biz şekerim.sositosositosositososito

kafama taş geldi herhalde boştayımm diyee kaydirigubbakcemile3ben izinliyim canımmm 19unda başlıcam hamiş kalamazsam zaten haftaya hergun 8-5 işteyim canım çıkacak

delikafadulden LEN FOREVER SENİ NE İDYE TUTUTUK SENCE...NE DEN PARA ÖDÜYORUZ SANA HA...SENİN İŞİN BU HAFTASONU MÜRO YOKSA SEN SEN YOKSAN MÜRIOOO TOİPİK BAŞKANISINIZ KONUŞANLARI YAZCAKSINIZ TAHTAYA naniknanik

kocişi yardım da edermiş ayy kıyamam.eşin öğrenince tepkisi nasıl oldu anlatsana cosmocum.
o güvercinlerden bizde de var arsız onlar bee kovkov gene geliyolar ustune bıde dediğin gibi pisletiyolarkaydirigubbakcemile3

SAĞOL BEBİŞİM OKUDUM DA KOCİŞ VARDI YAZAMADIM BİŞEY :1hug:
BEN O İŞİ HALLETTM DÜN AKŞAM SÖLEDİM KOCİŞE a.s
BEBEK KIYAFETLERİNİ GÖRÜNCE ÖNCE BU NE BE :sm_confusedİYE Bİ BOCALADI
SONRA O BAKIŞ İŞTE :asigim:
DURUP DURUP ÖPTÜ SALAK BENİ :asigim:

OHHHHH BENİM BEDEDUAMIN KARŞILIĞI O GÜVERCİNLER...KIZMA ONLARA BAK DÖVERİM SENİ..UYUZ TEMZİLE İŞİN NE...AYRICA ONLAR İÇİN FARKETMEXZKİ TEMİZLEMESENDE YADIRGAMAZLAR BIRAK ÖYLE...alkisalkisalkis

delikafadulden LEN FOREVER SENİ NE İDYE TUTUTUK SENCE...NE DEN PARA ÖDÜYORUZ SANA HA...SENİN İŞİN BU HAFTASONU MÜRO YOKSA SEN SEN YOKSAN MÜRIOOO TOİPİK BAŞKANISINIZ KONUŞANLARI YAZCAKSINIZ TAHTAYA naniknanik

kaydirigubbakcemile5 ben işi para için değil zevk için yapıyorum canımm:jeyyar:3 görevimi layıkıyla yapıyorum farkındaysankaydirigubbakcemile3hangı topikte nolmuş kim hamiş kim kırmızı kart yemiş hepsini takip ediyorum:roflol:

Yok yok o güvercinlerin kıçına bez bağlıycam ben ama bizimkiler çok rahat 15 tane var aşiretler maşallah
Benim kociş çok sevndi tatlım tahmin ettğniz gibi :sm_cool:
bi de hiç beklemediği bişey di bebek elbiselkerine bakıyo bu ne diyo
Kardeşinin eşi de yeni doğum yaptı ona aldım da paketleri karıştırdım falan sanmış kaydirigubbakcemile3
sonra işte içinden ultrason fotosunu görünce :asigim: o bakışı Rabbim sizede göstersin eşinizin gözünden :asigim:

OHH İYİ İYİ O PRCLR O YUZDENMIYMİŞ CANM

naniknanik şutarafagitti

ay ne gusel rabbim mutluluğunuzu daim etsin.eksik olmasın hiç.amin canım ya inşallahzemuszemus

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

KAMYAS: 2 Ekim

abyosun:8 Ekim

cosmopoli :6 Ekim

********EKıM*********

OYA. :4 Ekim

as.semasu.as.:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gulayyusuf: 10 Ekim

stella: 11 Ekim

canikom38: 11 Ekim

gülgüzeli1769 :12 Ekim

KıTTYCAT :13 Ekim

forever_14: 17 Ekim

fstone: 19 Ekim

SARICıVCıV :21 Ekim

TUBıLOSHH: 21 Ekim

Ceylan :25 Ekim

muruvvet :26 Ekim

********KASIM*********

DBS :2 Kasım

NıNıK : 2 Kasım

NAGıHAN : 4 Kasım

TATLICIK: 8 Kasım

ve işte tekrardan güncel listemiz...
hadiiiiiiiiiiii hareket harekeeetttt!!!!
üst kat yolcusu kalmasıınnnn kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkis ayy cok güselllkaydirigubbakcemile3

Len forever haketÇeksın tabı yoksa maaŞındsan keserım hatta kovarım ona gÖre gÜzel ÇalıŞŞŞŞ

mÜrocum doktorum bıŞey demedı yanı dormedım ona ama...bu benımy orumum aÇıkÇası bu ay bı farklıydı adetım parÇa parÇanın normal zamanlardada geldıĞını bılıyorum ama bu kıstten heralde..ee bende doktor sayılırım yanı bı bakıma...

opuyorumnanaktanAY KIYAMAM BEN SANA TEMİZLİKTE YAPARMIŞ...VALLAHİ BENDE DÜN YAPTIM...BIRAK YAPSIN HERUFUN HAMİŞ KALMIŞSIN ŞUNUN SURASINDA 9 AY KEYİF ÇAT BACIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…