Cİfcİf hoŞgeldİn len nabrsİn datlum
lmaz:sen bekle topiğin başını.......hafat sonu nasıl bakak hafta içi işte çalış...hafta sonu evde çalış..............boş kadınlar degilzi biz şekerim.sositosositosositososito
lmaz:sen bekle topiğin başını.......hafat sonu nasıl bakak hafta içi işte çalış...hafta sonu evde çalış..............boş kadınlar degilzi biz şekerim.sositosositosositososito
Hoşbulduk bebemopuyorumnanaktan
naber nasılsın....??
adetin güzel gidiyormuş sevindim....:sm_cool:
YA DÜN KOCİŞLE BERABER DELİ TEMZLK YAPTIK EVDE -tatlicadiarzu-
YERLER AVİZELER DİP KÖŞE DERKEN KEDNMİZİ KAYBETMŞZ -tatlicadiarzu-
BEN SADECE TOZ ALDIM GERÇİ AMA naniknanik
BİDE GÜVERCİNLERE KÜFREDEREK BALKONLARI TEMZLDKklava:
BİZ ZATEN ONLARA KONAKLAMA HİZMETİ SAĞLIYORUZ BE GÜVERCİNLERİ NİYE PİSLİYOSUNUZ DEMİklava:
iNSAN YEDİĞİ YATTIĞI YERE PİSLERMİklava:
hoşbulduk şeker gerçi dün bi ara ugradım topiğge seni tekrardan tebrik ettim....c.tesi doktora gitmişsin....alamadın dime emzikle biberonu saglık olsun...opuyorumnanaktan
asıl sen nasılsın fındık nasıl????:ecrin_bebek:
delikafadulden LEN FOREVER SENİ NE İDYE TUTUTUK SENCE...NE DEN PARA ÖDÜYORUZ SANA HA...SENİN İŞİN BU HAFTASONU MÜRO YOKSA SEN SEN YOKSAN MÜRIOOO TOİPİK BAŞKANISINIZ KONUŞANLARI YAZCAKSINIZ TAHTAYA naniknanik
kocişi yardım da edermiş ayy kıyamam.eşin öğrenince tepkisi nasıl oldu anlatsana cosmocum.
o güvercinlerden bizde de var arsız onlar bee kovkov gene geliyolar ustune bıde dediğin gibi pisletiyolarkaydirigubbakcemile3
OHH İYİ İYİ O PRCLR O YUZDENMIYMİŞ CANMMÜrocum gİttİm canım c.tesİ...erİmİŞ kİstlerİm İŞte..ÖnÜmÜzdekİ aya tekrara ÇaĞırdı..kİstlerİm dedmeyİm doĞrusu bÜyÜk olan erİmİŞ 3,5-4 cm boyutundakİ
soldakİ henÜz duruyor dedİ ama sanırım dÜn oda erİdİ ...acayİp bİr kana ma gÖrdÜm ÇÜnkÜ..hayırŞısı canım y a o erİmemİŞ olsa dahİ sorun deĞİl ÇÜnkÜ Çok kÜÇÜk 2,5 cm falan o
naniknanik şutarafagittidelikafadulden LEN FOREVER SENİ NE İDYE TUTUTUK SENCE...NE DEN PARA ÖDÜYORUZ SANA HA...SENİN İŞİN BU HAFTASONU MÜRO YOKSA SEN SEN YOKSAN MÜRIOOO TOİPİK BAŞKANISINIZ KONUŞANLARI YAZCAKSINIZ TAHTAYA naniknanik
Yok yok o güvercinlerin kıçına bez bağlıycam ben ama bizimkiler çok rahat 15 tane var aşiretler maşallah
Benim kociş çok sevndi tatlım tahmin ettğniz gibi :sm_cool:
bi de hiç beklemediği bişey di bebek elbiselkerine bakıyo bu ne diyo
Kardeşinin eşi de yeni doğum yaptı ona aldım da paketleri karıştırdım falan sanmış kaydirigubbakcemile3
sonra işte içinden ultrason fotosunu görünce :asigim: o bakışı Rabbim sizede göstersin eşinizin gözünden :asigim:
ay ne gusel rabbim mutluluğunuzu daim etsin.eksik olmasın hiç.amin canım ya inşallahzemuszemus
alkisalkisalkis ayy cok güselllkaydirigubbakcemile3Yok yok o güvercinlerin kıçına bez bağlıycam ben ama bizimkiler çok rahat 15 tane var aşiretler maşallah
Benim kociş çok sevndi tatlım tahmin ettğniz gibi :sm_cool:
bi de hiç beklemediği bişey di bebek elbiselkerine bakıyo bu ne diyo
Kardeşinin eşi de yeni doğum yaptı ona aldım da paketleri karıştırdım falan sanmış kaydirigubbakcemile3
sonra işte içinden ultrason fotosunu görünce :asigim: o bakışı Rabbim sizede göstersin eşinizin gözünden :asigim:
YA DÜN KOCİŞLE BERABER DELİ TEMZLK YAPTIK EVDE -tatlicadiarzu-
YERLER AVİZELER DİP KÖŞE DERKEN KEDNMİZİ KAYBETMŞZ -tatlicadiarzu-
BEN SADECE TOZ ALDIM GERÇİ AMA naniknanik
BİDE GÜVERCİNLERE KÜFREDEREK BALKONLARI TEMZLDKklava:
BİZ ZATEN ONLARA KONAKLAMA HİZMETİ SAĞLIYORUZ BE GÜVERCİNLERİ NİYE PİSLİYOSUNUZ DEMİklava:
iNSAN YEDİĞİ YATTIĞI YERE PİSLERMİklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?