Hadi rezilliklerimize gülelim :)

Ayy merak ettim kız ne acaba. Yazarsın bana da 🤣
Gic sözümüz var ya, onun küfürlü hali işte sen anla 😂 bir yerden duymuş iyi bişey sanmış neyse ki uyardım görür görmez hemen değiştirdi 😂😂😂😂

🤣Resmen asagiladin burda bizi🤣detay istedik diye resimli anlatıyor🤣
İnanırmısın ben resmi çok sonradan görmüştüm ilk açmamıştı zaten açıklamasından anlamıştım bi kaç gün sonra topiğe tekrar bakınca anaa resim de varmış dedim 😂😂😂

Var öyle insanlar. Benim kv de öyle. Biri düşse gülmesini tutamaz 😂😂😂 elinde değil 😂
Işıklarda düşmek de çok kötü olmalı 🤦

Ay hemde ne her antalyaya gidişimde orayı bir yad ederim 😎😂😂😂😂😂

Seni hep gördüm topiklerde eğlenceli karaktersin. Ondan dedim sende daha neler var anlat diye 😂😂😂
Ya cok var da en iyisi bu 😅😅😅 mesela lise de birine aşıktım sprey le adını yazdık arkadaşımla ama ben yazıyordum duvara çocukla kendi adımı babası da okulda öğretmendi döndüm adam arabasından sesleniyor bize (kızıyor haklı olarak ) yanında da o çocuk 😅😅😅
Bide çocuğun manitası taş derler ya öyle bişeydi benim de bıyıklarım vardı

Ya cok var da en iyisi bu 😅😅😅 mesela lise de birine aşıktım sprey le adını yazdık arkadaşımla ama ben yazıyordum duvara çocukla kendi adımı babası da okulda öğretmendi döndüm adam arabasından sesleniyor bize (kızıyor haklı olarak ) yanında da o çocuk 😅😅😅
Bide çocuğun manitası taş derler ya öyle bişeydi benim de bıyıklarım vardı
Hahaahah ne güldüm amaaaa 😂😂😂😂 ay liseyi hatırlatma benim de kaşlarımın birleşmesine ramak kalmıştı artık 😂😂😂😂

@Sehlinam öyle okumakla olmaz ama. Yazman lazım 😂

İlk lazer seansımdan sonra utancımdan tabi ayağımdaki galoşları unutup otobüse o şekilde bindim birde çarşıda dolaştım :olamaz:

İlk lazer seansımdan sonra utancımdan tabi ayağımdaki galoşları unutup otobüse o şekilde bindim birde çarşıda dolaştım :olamaz:
Ay herkes garip garip bakıyordur bişey sezmedin mi? 😳

Ay herkes garip garip bakıyordur bişey sezmedin mi? 😳

Lazerde öyle utanmıştım ki aklıma bile gelmedi ayaklarıma bakmak tabi herkes bana bakıyordu ama anlayamamıştım sebebini sonradan farkedince iş işten geçti tabi 😂😂

Spor yaparken sutyen askim yere düşmüştü tek kızda bendim antremanda. Aslında utanilacak bisey değildi ama bakışlar 😂😂😂

Back
X