Valla aynı annemde böyle yengem neler yaptı neler ne iftiralar dayım küstü yıllarca anneme ama annem bıkmadan usanmadan el uzattı dayım borça girdi annem babama yalvardı yakardı toplu paramızı gitti verdi geri gelmeyeceğini bildiği halde laf söyleyenlerede şunu dedi ben kardeşim ve yeğenlerim için yapıyorum o beni ilgilendirmez yıllar sonra dayım annemin yaptığı iyilikleri iyi niyeti karşısında birdaha anneme laf etmedi hasta oldu annem o koştu şimdi can ciğerler yengemde bir gün gelip annemin boynuna sarılmış ablam affet ben ettim sen etme diye şimdi annemle onundan arasından su sızmıyor yani hep kötü görümceler var değil karaktersiz terbiyesiz kendini hiçbir alanda geliştirmemiş insan var konu sahibi boşver eşinin ailesini ne demişse demiş bak benimde başıma geldi iki arkadaş dediğim insan müsvektesi beni öyle kötülemişlerkiii benim çevremde sonra nemi oldu ben hoşgörü ve kibarlığımı elden bırakmadım konuşmaya devam etti yeri geldi insanlar selam vermeye korktu onların ağzına bakıp ben allahım sana havale ettim dedim tam 1 yıl sonra sihirli değnek değdi sanki insanlar benimle konuşmak için yanıma geliyorlar onlarda iki fesat dedikoducu başka hiç kimseleri yok beraber takılıyorlar birgün türk halkı toplandı piknik yaptık benim etrafım doldu taştı onlar ağacın altında ikisi oturdu bir allahın kulu laf atmadı eninde sonunda herkes kimin ne olduğunu öğreniyor boş ver salla gitsinOlayı görümceye bağlamamak lazım. Bende görümceyim ama hiç böyle saykoluklarım olmadı. Hemde 2 yengem var,bildiğin can ciğer takılıyoruz. Karakteri bozuk insanlar işte, bence görmezden gelin,ciddiye almayın zamanla etkisizleşecektir. Ha benimde var bir görümcem ben ona kendi yengelerime olduğum gibi yaklaştım ama o bana pek öyle gelmedi,başta iyiydi ama özellikle son 3 senedir daha gerdi beni, bende şimdi gerektiğinde iletişim kuruyorum,sallamıyorum.sizde sallamayın
Kadin bisey yapmamis ki..
konu sahibi konularına baktım da şimdi hatırladım senin bu kin geçmez,daha çok görümcecik konusu açarsın bence.
bu konuda akraba gayet normal tepki vermiş,kimse de kimseyi doldurmamış ama sen zaten patlamaya hazır bomba durumundasın görümceye karşı.
neyse ki gorumcem yok... ama gorumcelere layik bi eltim var, allah hepsini bizden uzak eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?