Hadi senle küsüz Görümcecik de..

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
73
Hadi senle küsüz Görümcek.. Hadi herşeyimi kıskandın abinle olan ilişkimi bile de.. Hadi evliliğimi de mahvettin. Ona da hadii..

Ama beni akrabalarına kötüleyip bana soğuk davranmalarını sağlamakta neyin nesidir?

Selam kızlar,
Sinirimden duvarları kemircem şimdi.
Konuya gelelim;
Dün eşimin kuzeninin doğum günü vardı, face'den gördüm özelden yazmak istedim. İşte "canım doğum günün kutlu olsun bu sene gelmek istedik ama birtürlü fırsat olmadı, ama mutlaka geldiğimizde görüşelim. Tekrar nice senelere" gibi buna benzer bi mesajdı buda karşılık olarak İnşallah, teşekkürler.. Ne selam ne başka birşey. Ben salak ne yaptım? Karşılık olarak "oğlunu öp bizden yana, görüşürüzzz" yazdım. Sonrasında kayınvalidem bugün demesin mi (zoraki konuşmamda) büyük görümcem hiiiiç uğramadığı hiiiiiç görüşmediği o kuzenine gitmiş yanına yurtdışına.. (Kız kardeşiyle çok iyi bir tatil geçirmiştik, ordan esinlendi gıcıklığına ablasına gitti diye düşünüyorum bunca sene gitmeyen benim gittiğim senesine niye gitsin anmadığı konuşamdığı kuzenine)..
Ya bunlar kesin beni tiğ'ye aldılar, soğuk yaz sonra hiç yazma gibi.. Çok iyi birisine benziyordu hatta yanlarına zar zor çağırdı fırsat bulursak mutlaka geleceğiz dedik fln.

Kızlar siz olsaydınız napardınız ya? Kıs kıs gülmüşlerdir bana..
Hala benimle uğraşıyor hala. Bu kadar tesadüf olamaz. Ya benden uzak olsun dedikce bana gıcıklığına yapıyor herşeyi. (Bu karakterde bir insan olmasa bu kadar şüphe duyup ona bunu yakıştırmazdım kızlar)..

Şimdiden teşekkürler hepinize

Son düzenleme:
Görümcecik hayatının çoook merkezinde canım. Ben olsam ona çarşıysa bana pazar ne hali varsa görsün derdim. Senin buna takıldığını farkettiyse inatla daha çok yapıyor olabilir ya da aslında inatla yapmıyor da senin gözüne batıyor da olabilir.

Ne olursa olsun bence hiç ilgilenme ne yaptığıyla sana doğrudan bir sözü olmadığı sürece.

Kendine yazık.

Yaaa, gerçekten! Bence de artık görümceyle ilgili dertleri salın gitsin. Hatta kendinize diyin ki: "Artık eşimin ailesi ile ilgili kim ne demiş kim ne düşünmüş takmicam. Sadece eşimi takıcam. Ailesinin ne yaptığı ne düşündüğü önemli değil."

Demesi kolay biliyorum ama belki işe yarar en azından kafanız daha rahat olur bir de bakalım bunlar kafanızda geri plana atılınca sonuç ne oluyor yani eşinizle aranızda bir sorun varsa asıl o ortaya çıkacak ve belki onu daha rahat çözebileceksiniz bence. Çünkü asıl ilişki bence 2 kişi arasında olması gerekir. Ailesindeki sorunları yansıtmaması gereken eş bence. Görümce 3. kişi...

Olayı görümceye bağlamamak lazım. Bende görümceyim ama hiç böyle saykoluklarım olmadı. Hemde 2 yengem var,bildiğin can ciğer takılıyoruz. Karakteri bozuk insanlar işte, bence görmezden gelin,ciddiye almayın zamanla etkisizleşecektir. Ha benimde var bir görümcem ben ona kendi yengelerime olduğum gibi yaklaştım ama o bana pek öyle gelmedi,başta iyiydi ama özellikle son 3 senedir daha gerdi beni, bende şimdi gerektiğinde iletişim kuruyorum,sallamıyorum.sizde sallamayın

eşin ailesinde 1 kişi bile problemliyse samimi olmuyacaksın, mecburi zamanlar hariç bisraya gelmeyeceksin.

bu işin çözümü bukadar basit

Valla aynı annemde böyle yengem neler yaptı neler ne iftiralar dayım küstü yıllarca anneme ama annem bıkmadan usanmadan el uzattı dayım borça girdi annem babama yalvardı yakardı toplu paramızı gitti verdi geri gelmeyeceğini bildiği halde laf söyleyenlerede şunu dedi ben kardeşim ve yeğenlerim için yapıyorum o beni ilgilendirmez yıllar sonra dayım annemin yaptığı iyilikleri iyi niyeti karşısında birdaha anneme laf etmedi hasta oldu annem o koştu şimdi can ciğerler yengemde bir gün gelip annemin boynuna sarılmış ablam affet ben ettim sen etme diye şimdi annemle onundan arasından su sızmıyor yani hep kötü görümceler var değil karaktersiz terbiyesiz kendini hiçbir alanda geliştirmemiş insan var konu sahibi boşver eşinin ailesini ne demişse demiş bak benimde başıma geldi iki arkadaş dediğim insan müsvektesi beni öyle kötülemişlerkiii benim çevremde sonra nemi oldu ben hoşgörü ve kibarlığımı elden bırakmadım konuşmaya devam etti yeri geldi insanlar selam vermeye korktu onların ağzına bakıp ben allahım sana havale ettim dedim tam 1 yıl sonra sihirli değnek değdi sanki insanlar benimle konuşmak için yanıma geliyorlar onlarda iki fesat dedikoducu başka hiç kimseleri yok beraber takılıyorlar birgün türk halkı toplandı piknik yaptık benim etrafım doldu taştı onlar ağacın altında ikisi oturdu bir allahın kulu laf atmadı eninde sonunda herkes kimin ne olduğunu öğreniyor boş ver salla gitsin

Ama beni akrabalarına kötüleyip bana soğuk davranmalarını sağlamakta neyin nesidir?

suç görümce de değil ki ona bu fırsatı veren akrabalarda.

ayrıca hayatının odak noktası yapmışsın görümceni.gereksiz.başına taş yağsa ondan bilecek kıvama gelmişsin.

Kuzen ters ne yazmış ki anlamadım. Ayrıca görümcenin doldurmasına gerek yok, bu kız senden haz etmiyor olabilir. Görümce doldurduysa da, başkalarının lafıyla ilişkilerini ayarlayan kuzenden bir halt olmaz, sen de ilişkiye girmeye çabalama boşuna.

Ayrıca görümce, kayınvalide filan evlilik mahfetmez. Senin evliliğin kötüymüş demek ki; sağlam bir evliliğe hiç bir görümce bir şey yapamaz. Ama nedense kadınlar kendi hatalarını görmek yerine "evliliğimi görümcem mahfetti" deme kolaylığına kaçıyorlar. Yapmayın bu yanlışı.

Görümcenın bır suçu yok.
Benım kayınvalidemde benı herkese kötüler ama herkes benı çok sever.

Siz o kişiye mutlu seneler geldiğimizde görüşelim yazmışsınız, o da inşallah teşekkürler yazmış. Gayet normal bir cevap vermiş zaten ne demesini bekliyordunuz ki? Destan mı yazacaktı? Ayrıca konunun görümcenizle alakasını da hiç anlayamadım görümceniz orada olabilir siz de tesadüfen görümcenizin orada olduğu zamanda yazmış olabilirsiniz. Bunda görümcenizin suçu ne? Bu nasıl bir görümce takıntısı anlayamadım.

konu sahibi konularına baktım da şimdi hatırladım senin bu kin geçmez,daha çok görümcecik konusu açarsın bence.

bu konuda akraba gayet normal tepki vermiş,kimse de kimseyi doldurmamış ama sen zaten patlamaya hazır bomba durumundasın görümceye karşı.

Kadin bisey yapmamis ki..

Ben o kadar samimi yazıyorum uzun uzun.. (Geçen senenin vermiş olduğu sıçaklıkla) kendisi kısa kesiyor inşallah teşekkürler diyerek sonra oğlunu öp fln yazıyorum hiç bir cevap gelmiyor? Ama öncesinde evine gelmemiz için zorlayan.. Bekleriz mutlaka bilmem ne diyr uzun uzun yazan kendisiydi? Buna sinir oluyorum. Sonra duyuyorumki o esnada görümcek ordaymış onlarda kalmış fln.

Ya her zaman olduğu gibi yine beni suçlu göstermekten vazgeçip empati yaparmısınız? Nickime bakarak değil şuanki olayı okuyarak yorum istiyorum.. Sizce yaptıkları çokmu normal? Çok mu abartılmayacak birşey de, ben abartıyorum? Herşeyi geçtim, hiç samimi olmadığı kuzeniyle onca senedir sırf biz samimiyiz diye samimi olması da mı tesadüf? Geçen yaz samimi olupda onun oraya gitmesiyle aniden soğuk soğuk yazan kuzeni de mi tesadüf..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…