Hadi senle küsüz Görümcecik de..

ben seni tanımıyorum ki her zaman olduğu gibi derken?

nickini bile bilmiyorum ne alaka?

ben bu olayda kuzenin yaptığı herhangi bir şey bulamadım.kadın gayet kibarca teşekkür etmiş.

Ya haklısınız kadın gıcık sinsi vb biri de... biz buradan onu degistiremeyiz ki. Biz ancak size tavsiye verebiliriz. En mantıklı tavsiye de görmezlikten gelmek ve moral bozmasına izin vermemek. Zira siz de goruncenizi degistiremezsiniz ki. İğrenç kadın yuh vb vb eee sonuç? Siz onunla 1000 kavga daha etseniz ne değişecek? Elinize ne geçecek ki? Bence önce o kişinin değişmeyeceğini anlamalisiniz. Haklısınız elbette ama haklı olmak size bir fayda sağlamıyor ki... siz mutlu olmalısınız. Mutlu olmak için ne yapılır? Gorumce secilmez ama eş seçilir veya onunla ilişkinizi daha kolay degistirirsiniz. Eşinizle ilişkinize odaklanmak, orada sorun varsa duzeltmeye çalışmak bence size çok daha iyi gelecek. Korkmayın bence bu durumdan.

Demekki doldurularak gelen kuzen de size dost değilmiş.bir de onlar akraba.acikcasi ben es tarafıyla fazla samimiyet kurulmaması taraftarıyım.ama görümce ama kuzen , kuzen esleri falan, ama elti.hi çok iyi olanlar var mıdır vardir belki.ama böyle durumlarda genellikle akrabalar birbirini tutar.samimi olduğunuz diğer gelinler büyükleri tutar.bu hep boyle oldu benim cevremde.eltimle cok iyiyizdir ama o bile bazen benle ayni fikirde olmamak icin esimi tutar.boyle yapacak bisey yok.size tavsiyem boş verin gitsin kendinize akraba olmayan arkadaşlar edinin.onlar çoook daha güvenilir emin olun.

Onun bunun lafıyla etkilenip soğuk yapan çocuklu koca kadın. Bırakın zaten ne o görümce nede o kuzen kafaya takılacak insan değiller.
Bide ben görümcelerimi çok severim Hamdolsun ama sizde biraz iyi davranmaya çalışın çok büyük bi sorunsa bu sizin için..

bende tam senin dedigin gibi dusundum
bencede o mesaji okurken gorumcen yaninda olsun olmasin, onceden gorumceyle aralarinda konusma gecmis, demek ki gorumce seninle yasadiklarindan bahsetmis ve tabi kendini hakli cikarmis
bu kiside ona gore sana soguk cevap vermis

o kisiylede gorumceylede muhattap olma, gormezden gel.. en guzel cevap bu

Siz kendinize yakışanı yaparak güzel dileklerde bulunmuşsunuz,
Oda size kısa çapta bir mesaj yazmış ama bu sizin buna anlam yüklemenizi gerektirmez,
Ha olabilir de ama sadece olasılık !
Yani şimdi sadece olabilir mi acaba düşünerek kendinizi bu kadar üzmenize gerek yok çünkü emin değilsiniz,
Ki öyle olduğunu düşünelim herkesin kendi karakteri
Yani herkese ederi kadar değer verirsiniz olur biter...

Aynen. Ya bide beni yeterince tanımayan bir insan nasıl olur da bir ruh hastasının laflarına inanarak etkilenir? Kız kardeşi bile onun nasıl biri olduğunu çok iyi biliyoruz hepimiz demişti.. Ben ağzımı bile açmadım size yemin ediyorum. Ama bütün sülale bilir bizim anlaşamadığımızda ordan esinlenerek söylemişti kız. Daha sonrasında dayısının eşi de aynısını dedi vs vs.. Yine birşey demedim, laf döner dolaşır ben suçlu olurum diye susmuştum. Ama benim hazmedemediğim, senin adını anmıyorum bile Görümcek. Sen benimkini neden anıyorsun? Neden beni bu kadar kıskanıp hiç bir akrabayla samimi olmamı istemiyorsun. Seni ben bu kadar anmıyorken senin beni önüne gelenle anman hoşmu? Of düşündükce sinir oluyorum ama haklısınız takmamalıyım. Boşverip hayatıma bakmalıyım. Tam becerdim diyorum, önüme başka bir olay geliyor. Bıktım cidden ya

Kaç kere affettim, olsun dedim.. Her affettiğimde karşıma daha büyük sorunlar çıkardı. Affedilmeyevek hatta kin duyacak hale getirdi beni. Burada kendimi ifade edebildiğim kadar varım, ama yaşadıklarım bundanda ziyade.. Çok haklısın kuzen konusunda. Demekki ön yargılı bir insanmış diye düşünüyorum..

Benim bu Görümceden tek istediğim adını anmıyorum adımı da anma! İstemiyorum ya..
Ama dediğiniz gibi herkese ederi kadar değer..

Aynende böyle olduğuna adım gibi eminim. Çünkü bu karakterde bir insan. Ailesini bile elaleme tanımadığı insanlara rezil eden bir insan o. Babam beni dövüyor annem evden kovuyor diye kendini acındırmaya bayılan bir ezik. Ailesi kızlarının ağzının içine bakıyor. Koskoca adam onun lafına göre davranıyor.. Herkesi etkisi altına almış aile bu kendine yine birşey yapacak intihar edecek diye korkuyor.. Evlenemedi gitti ya.

Ozaman ipini salın gitsin kendi yoluna..

Nice senelere diyip gecseydin yada yazmasaydin yada en azından soğuk cvp karşısında sessiz kalsaydin..ders olsun bu kuzenle iletişimi kes..Dolduruşa gelesi varmış demek ki.. Bazı insanların karakter sağlam olmayınca her kabın şeklini alıyorlar malum..

Aman bende bişey olmuş sandım
Napacaksın bi daha sende yazmayacaksın
Zaten teee yurt dışından eşinin kuzeni yani

Ayrıca sen ne kadar onemsersen o kadar tepene çıkar yokmuş gibi hayatına bak.
Çok mu önemli senin arkandan konuşmaları gulmeleri seviye belli inmeye gerek yok.. it urur kervan yurur.

bende yengemle küsüz hamile şu anda.. hala olacagim diye çok sevinemiyorum. çünkü bana bi sürü laf söledi cvp vermedim. hala kemiriyorum inanki cvp vermediğim için. eşim boşver cvp verme diyo.
sabrediyorum sonu nolucak diye..
hiç bişey demedim uzak duruyorum hatta hiç aramadim msj bile atmadim.. boşverdim işte annemleri de uzak tutturuyorum. abimle görüşüyoruz hiç yengemi sormuyorum nabiyo hiç sormam banane.

Benim bu Görümceden tek istediğim adını anmıyorum adımı da anma! İstemiyorum ya..
Ama dediğiniz gibi herkese ederi kadar değer..

Ya aynen öyle bunu fazla dert edinmeyin hayatınızın merkezi veya eli her an üzerinizde gibi düşünmeyin bu biraz daha rahatlatır emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…