Hadi yeni yil mesajlarimizi verelim mi.. icimizden ne geliyorsa

Seytanolabilirim

🦁🦁🦁
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
3.064
4.186
133
39
Asla mukemmel bir kadin olmadim. Birakin mukemmel bir kadin olmayi.. Mukemmel evlat,es dost,anne,arkadas ta olmadim. Tabiri caizse burnu boktan kurtulmayan bir kadin oldum hep.. Gezdim, tozdum,dibe battim,ictim, sictim, asik oldum, terk ettim, aldattim, aldatildim, kahkaha atmaktan agladigim gunler de oldu, aglamaktan dibe dustugum de,bir evlilik, bir evlat, sayisiz iliski, adlarini suan bile hatirlamadigim flortler, evlilikten donduklarim,nisan yuzugu taktiklarim,kapima gelenler,kapısına gittiklerim...9-33 yas arası her şeyi yaşayan bir kadın olarak unumu astım, eleğimi koydum... Hatanın en dibini de yaşadım,hatalarım dan ders te almadım , her zaman daha büyük hata yaptım.. Bundan da çok keyif aldım... Onlarca güzel dost, sayısız arkadaş, iş değiştirme, okullar, serfıtikalar,sayısız ev değiştirme,onlarca saç rengi, milyonlar ca kahve ,hobiler... Bu yılda asla planım yok hayat ne getirirse onu yasayacagım, onu hissedeceğim, kabul edeceğim... Arkadaşlarım,dostlarım,seviştiğim,asık olduğum adamlar, geçmişim,pişmanlıklarım, pişman olmadıklarım.. Tüm geçmişimi affettim...Kimseye kırgın, kızgın değilim.. Yeni yıl seni tüm 33.5 yaş olgunluğu ile bekliyorum ve senden korkmuyorum... İyi yıllar mutlu yıllar

İyi seneler hepinize.
Bence yaşamaktan, deneyip yanılmaktan korkmayan insanın mutlu olmak için zaten sürekli iyi şeyler yaşamasına gerek yok. Zira kötü şeylerin üstesinden gelmeyi, yaşamaktan korkan insanlara göre daha iyi kıvırıyor. Pişmekte huzur var, mutluluk var da diyebiliriz. Herkese iç huzuru bulduğu ya da bulacağı bir yıl diliyorum. Bulamayan da pes etmesin, insanın önünde her zaman yeni maçlar var. :KK39:

Bende mukemmel olmadim ama kendimi hep mukemmel gorup sevdim. Hep kendim icin yasadim bu hayatta. Ne baskalarinin hayatini kendi sıkıntılarımla sıktım, nede baskasının sıkıntısını kendime yuk ettim. Kendimden hep memnun bir ben oldum. Umarim bu yonlerimden hic vazgecmem 😊 Yeni yilda tek beklentim bebegimi saglıkla kucagima almak 😊

Oh ne güzel yapmışsınız. Doya doya geçmiş yıllarınız. Ben daha sakin, ayakları yere basan bir tipim ama sizin gibi kadınları da seviyorum 🙋 Herkes içinden geldiği gibi yaşamalı ve elbette kimseye zarar vermeden yapmalı ne istiyorsa.

Yeni yılda, ilk bebegime kavuşacağım inşallah. Onun sağlıklı gelişip sağlıklı doğması, yine sağlıkla ve huzurla büyümesi; eşim ve kendim için yine sağlık ve huzur diliyorum Allah'tan ve evrenden. Kendi ailem ve eşimin ailesi için de aynı dilekleri diliyorum tabii. İyi bir anne olabilmek, mutlu bir evlat yetistirebilmek, bol bol gezmek, kendimi kisitlamadan anneligimi ve kadınlığımı yaşamayi diliyorum. Dilerim herkes çözümsüz görünen her meselesini hayırlısıyla çözüme kavuşturur 🙋

Bir de 5 2 0 😅

İnstagramdan severek takip ettiğim bir yazar var, Arda Erel. Bu paylaştığı gönderisi çok hoşuma gitmişti. Bu da benim size yeni yıl mesajım olsun :)

Eklentiler

• C1973ABD-83DD-45B6-9C8D-17E5407981A0.webp
    C1973ABD-83DD-45B6-9C8D-17E5407981A0.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 50
Aslında fena değildi 2019 .
37.yaşının yarısındayim. Daha sağlıklı beslenip forma gireceğim, az daha sabırlı olacağım, başlayıp başlayıp bitirdigim diyetlerin olmadığı ama fit olduğum 😁
Oğlumun daha uzun uyuduğu, sağlıcakla dolu bir yıl olsun .
Huzur dolu bir ülkede yasayalım 2020 de ,tadından yenmesin insallah

Oh ne güzel yapmışsınız. Doya doya geçmiş yıllarınız. Ben daha sakin, ayakları yere basan bir tipim ama sizin gibi kadınları da seviyorum 🙋 Herkes içinden geldiği gibi yaşamalı ve elbette kimseye zarar vermeden yapmalı ne istiyorsa.

Yeni yılda, ilk bebegime kavuşacağım inşallah. Onun sağlıklı gelişip sağlıklı doğması, yine sağlıkla ve huzurla büyümesi; eşim ve kendim için yine sağlık ve huzur diliyorum Allah'tan ve evrenden. Kendi ailem ve eşimin ailesi için de aynı dilekleri diliyorum tabii. İyi bir anne olabilmek, mutlu bir evlat yetistirebilmek, bol bol gezmek, kendimi kisitlamadan anneligimi ve kadınlığımı yaşamayi diliyorum. Dilerim herkes çözümsüz görünen her meselesini hayırlısıyla çözüme kavuşturur 🙋

Bir de 5 2 0 😅
Bir avazda kurtulman dilegiyle canim.

Asla mukemmel bir kadin olmadim. Birakin mukemmel bir kadin olmayi.. Mukemmel evlat,es dost,anne,arkadas ta olmadim. Tabiri caizse burnu boktan kurtulmayan bir kadin oldum hep.. Gezdim, tozdum,dibe battim,ictim, sictim, asik oldum, terk ettim, aldattim, aldatildim, kahkaha atmaktan agladigim gunler de oldu, aglamaktan dibe dustugum de,bir evlilik, bir evlat, sayisiz iliski, adlarini suan bile hatirlamadigim flortler, evlilikten donduklarim,nisan yuzugu taktiklarim,kapima gelenler,kapısına gittiklerim...9-33 yas arası her şeyi yaşayan bir kadın olarak unumu astım, eleğimi koydum... Hatanın en dibini de yaşadım,hatalarım dan ders te almadım , her zaman daha büyük hata yaptım.. Bundan da çok keyif aldım... Onlarca güzel dost, sayısız arkadaş, iş değiştirme, okullar, serfıtikalar,sayısız ev değiştirme,onlarca saç rengi, milyonlar ca kahve ,hobiler... Bu yılda asla planım yok hayat ne getirirse onu yasayacagım, onu hissedeceğim, kabul edeceğim... Arkadaşlarım,dostlarım,seviştiğim,asık olduğum adamlar, geçmişim,pişmanlıklarım, pişman olmadıklarım.. Tüm geçmişimi affettim...Kimseye kırgın, kızgın değilim.. Yeni yıl seni tüm 33.5 yaş olgunluğu ile bekliyorum ve senden korkmuyorum... İyi yıllar mutlu yıllar
Öncelikle herkese mutlu huzurlu sağlıklı başarılı bir yıl diliyorum..
Umarım herkesin gönlüne göre olur.
Benimde gönlümdekiler olur inşallah..

Hepimiz için isteklerimize kavuştuğumuz bir yil olmasını diliyorum.. :deli::dua::KK200:

Bir de 5 2 0 😅
Ahhaaa ben de hep 5 2 0 derim 😂😂😂
Hepimize gelsin o zaman

Herkesin isine baktıgı, iyinin iyiye kotunun kotuye denk geldigi, edenlerin buldukları... bereketli huzurlu saglıklı sevdiklerimizle birlikte gecirecegımız harıka bir yıl olsun 2020.

2020 nın serefı varsa bu sene benim yılım olur. 2019 da cok uzuldum.

Back
X