Hadi yeni yil mesajlarimizi verelim mi.. icimizden ne geliyorsa

Benim için 2019 harika bir yıldı, hedeflerimin bir kısmını gerçekleştirebildim.
Bu yılın en güzel haberi tüp bebekle hamile kalmam oldu, 14 haftalık oldu bebişim 😍
2020'de inşallah sağlıcakla kucağıma alırım, rabbim tüm isteyenlere nasip etsin🙏

Herkes için güzel bir yıl olsun 2020, sağlıklı, huzurlu, kısmetli bir yıl olsun ❤️

Yeni yilda hedeflerim:
-terfi etmek
-spora duzenli gidip taş gibi olmak
-sağlikli olmak
-sevdiceğimi bulmak🥰🥰🥰
Ya bi tanecik söyle ne bileyim dalyan gibi saracak sarmalayacak adam gibi bi adam gelsin eni bjlsun ya 🤩 2020 duy beni duy beybisi

2020 2021 çoğu insan için çöp yıllar oldum. Ama 2022 hepimize hayal ettiğimizden hatta edemeyeceğimiz den daha güzel bir yıl getirsin canım
Evet, geçmiş yılları da telafi edelim, 2022 yi yok yere mahfetmeyepim, sağlık olsun gerisi büyük ölçüde hallolur inşaallah, 🤲🤲😍

Herkese şimdiden mutlu yıllar. Öncelikle 25.yaşım lütfen inanamayacağım güzelliklerle dolu olsun. 2022 lütfen sağlıklı ve huzurlu bir sene olsun. Ayrıca bu sene derslerden büte kalmayım ve lütfen iş bulabileyim 😅 Son bir ekleme daha karşılıklı bir aşk yaşayabileyim 2022 şimdiden teşekkürler 😅
1 Ocak olana kadar ekleme yapmam umarım djdjskds

Son düzenleme:
Asla mukemmel bir kadin olmadim. Birakin mukemmel bir kadin olmayi.. Mukemmel evlat,es dost,anne,arkadas ta olmadim. Tabiri caizse burnu boktan kurtulmayan bir kadin oldum hep.. Gezdim, tozdum,dibe battim,ictim, sictim, asik oldum, terk ettim, aldattim, aldatildim, kahkaha atmaktan agladigim gunler de oldu, aglamaktan dibe dustugum de,bir evlilik, bir evlat, sayisiz iliski, adlarini suan bile hatirlamadigim flortler, evlilikten donduklarim,nisan yuzugu taktiklarim,kapima gelenler,kapısına gittiklerim...9-33 yas arası her şeyi yaşayan bir kadın olarak unumu astım, eleğimi koydum... Hatanın en dibini de yaşadım,hatalarım dan ders te almadım , her zaman daha büyük hata yaptım.. Bundan da çok keyif aldım... Onlarca güzel dost, sayısız arkadaş, iş değiştirme, okullar, serfıtikalar,sayısız ev değiştirme,onlarca saç rengi, milyonlar ca kahve ,hobiler... Bu yılda asla planım yok hayat ne getirirse onu yasayacagım, onu hissedeceğim, kabul edeceğim... Arkadaşlarım,dostlarım,seviştiğim,asık olduğum adamlar, geçmişim,pişmanlıklarım, pişman olmadıklarım.. Tüm geçmişimi affettim...Kimseye kırgın, kızgın değilim.. Yeni yıl seni tüm 33.5 yaş olgunluğu ile bekliyorum ve senden korkmuyorum... İyi yıllar mutlu yıllar
Helal olsun valla.. 👏 akışına göre yaşamıssın darısı bana olsun ☺️ Ben de korkmuyorum kız sefam olsun

Back
X