- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
kolay gelsin sana canım o zaman hadi işinin başına bekleme beklersen oturur kalırsın kendimden biliyorum ay 2 dk oturayım diyorum bir bakıyorum yarım saat geçmişHimmm icerim canımcım iyi fikir :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin sana canım o zaman hadi işinin başına bekleme beklersen oturur kalırsın kendimden biliyorum ay 2 dk oturayım diyorum bir bakıyorum yarım saat geçmişHimmm icerim canımcım iyi fikir :)
kolay gelsin sana canım o zaman hadi işinin başına bekleme beklersen oturur kalırsın kendimden biliyorum ay 2 dk oturayım diyorum bir bakıyorum yarım saat geçmiş![]()
nefis görünüyor çok güzel olmuş akşamda 1 ara yaparsın 8-9 gibi ondan sonrada yatma vakti gelir zatenNihayet tüm silme isleri bitti. Bende bittim tek sey yapacak halde kalmadi.
Aksam menüsü
4 yaprak sarma
Soganli omlet
Yarım kase yogurt
nefis görünüyor çok güzel olmuş akşamda 1 ara yaparsın 8-9 gibi ondan sonrada yatma vakti gelir zaten![]()
bu akşamı atlatacaksın sözün var bana unutma elini her uzattığında aklına geleyim çok kızarım eğer bir kaçamak görürsem buradaAra ogun yapmadim firsat olmadı. Kendimi gayrete getirdim. Yemekte biraz guc verdi galiba:)) Simdi salonun perdesini makineye atip camini sileyim sonrasi bu aksam kayinvalidede olucam ama ciss yemek yok kucuk bir ara ogun ve cay kahve olur ancak..
bu akşamı atlatacaksın sözün var bana unutma elini her uzattığında aklına geleyim çok kızarım eğer bir kaçamak görürsem burada![]()
Kac kilo vermeyi hedefliyorsunuz benim 8 aylik bebegim var 10 kilo fazlam var emziriyorum 17 kilo almistim hamilelik doneminde 10 u gitti aslinda ama hamile kaldigimdada fit degildim pek o yuzden 10 kiloyu gozden çıkardım yediklerine baktimda maşallah boyle devam edersen umut vaadettin bana keşke bende o kadar yiyebilsem![]()
Kac kilo vermeyi hedefliyorsunuz benim 8 aylik bebegim var 10 kilo fazlam var emziriyorum 17 kilo almistim hamilelik doneminde 10 u gitti aslinda ama hamile kaldigimdada fit degildim pek o yuzden 10 kiloyu gozden çıkardım yediklerine baktimda maşallah boyle devam edersen umut vaadettin bana keşke bende o kadar yiyebilsem![]()
tamam o zaman sana güveniyorum BeyzamSoz tatlım benim hic bir kaçamak yok bu akşam
Cok motiveyim sayende:))
Az önce kv cok israr etti 3 catal kavun yedim cok sorun degil ama dimi:))tamam o zaman sana güveniyorum Beyzam![]()
hayır tatlım sorun değil kavun ama böyle şekerli meyvelerin üstüne süt içsen iyi olur varsa o an eğer şekeri dengelemesi açısından :)Az önce kv cok israr etti 3 catal kavun yedim cok sorun degil ama dimi:))
hayır tatlım sorun değil kavun ama böyle şekerli meyvelerin üstüne süt içsen iyi olur varsa o an eğer şekeri dengelemesi açısından :)
Canim boyum 1.60 suan 66 kiloyum 56 falan opmak istiyorum ebvlendigimde 52 kiloydumAllah bağışlasin canim. 95.6 kilo olarak başladım kacamak yaptim cok o yüzden veremedim ama insallah artik sonuc gormek icin cabalayacagim..
Guzel vermissin 10 kilo guzel bir rakam doğum sonrası için 8 ay icinde almayip ustune bide vermen daha da harika.. ben lahusalik döneminde verdigimi emzirirken yine almıştım. Dikkatli davranmakla cok iyi ediyorsun. Kilom kac bu arada canım?
Canim boyum 1.60 suan 66 kiloyum 56 falan opmak istiyorum ebvlendigimde 52 kiloydum![]()