Bence yanlış seçim değil,aksine Penti tam 12 'den vurmuş.:hulya:
Hadise'nin bacakları kalın olabilir,ama enerjisi ve ışığı çok farklı.Hem Türk kadınlarının da bacakları bir hayli kalın.Uzun,ince bacaklı birini seçselerdi bu defa kıza sinir olup Penti'nin çoraplarından bile almazlardı.kaydirigubbakcemile3
ben çok beğendim reklamı da Hadise yi de. bacakları kalın olabilir ama yakışmış çoraplar da. ben beğendim çok güzel çıkmış ayrıca Hadise de
kızlar nette dolaşan bi haber kaydirigubbakcemile3
Bir çorap firmasının reklamında oynayan Hadise’nin uzak plan çekimlerde kendi bacaklarının, yakın planlarda ise İngiltere’de yaşayan İngiliz Shelina Gallacher’in bacaklarının kullanıldığı öne sürüldü.
Reklam çekimleri için koreograf asistanı olarak Türkiye’ye gelen Shelina Gallacher, Hadise’nin giydiği çorapların aynısıyla kamera karşısına geçerek “bacak dublörü” oldu. Shelina’nın bacak bileğinde bulunan dövme de makyajla özenle kapatıldı.
Bu reklamda rol alan ve ismi bizde saklı bir dansçının iddiaları şöyle: “Hadise masada düz yürüyüş yaptığı sahnede bacaklarını ayırarak yürüyor. Bacakların yakın plan yayınlandığı görüntülerde Shelina catwalk yürüyor. Yani yürüyüş yakın ve uzak planda değişiyor. Dikkatle izlendiğinde bu fark ediliyor. Hadise cephesi bunu kabul etmeyecektir ama ben o reklamda rol alan bir dansçı olarak bu duruma şahidim.”
Şarkıcı Nil Karaibrahimgil de çorap bir çorap reklamında oynamış, onunla ilgili de böyle bir iddia ortaya atılmıştı. Karaibrahimgil aylar sonra bunu itiraf etmişti.
bence hadise cuk diye oturmuş bacakalrı kalın olabilir ama bilekleri ince ve bu yüzden gayet zarif duruyo..ve çok çekici bi cansu derenın bacaklarına bakın bide hadiseninkine ..hadise çok seksi ben bayılıyorum bu kıza acayip bi ışığı var..
Maalesef öyle,çekememezlik had safhada. En ufak bir negatif özellik bile dağlar taşlar gibi anlatılıyor yapmayalım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?