• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadsiz akraba

bu konudaki mesaj derken konunun altında yaptığınız yorumları kastetmiştim.

ayrıca yoo mecbur durum değil arkadaşım, onlar geldi mi evden basın gidin, çarşıda dolaşın kafede oturun gelin. hiçbir şey sizin huzurunuzdan önemli değil. buna itiraz edecek kim varsa ona da sınır çekin. ayıp olursa olsun, o size ayıp ederken düşünmüyor. kendim yaptım, bir kere geldi bir daha gelmedi. insanlar iki konuştu sonra sustu. sen sağ ben selamet.
Kuzenlerimi seviyorum onlar geldiği için gidemiyorum
Onlar anneleri gibi değiller.
Yoksa kendisi umrumda değil.

Bence en iyi yöntem karşındakiyle dalga geçmek. Kendim becerebildiğim için demiyorum ama başkalarından gördüğüm bu. Problemli kişiyle dalga geçildiği zaman, söyledikleri ciddiye alınmadığı zaman gardı düşüyor. Geri adım atıyor. Ciddiye alırsan sen ne demek istedin falan dersen bu sefer "aaa canım sana da bir şey söylenmiyor" diye savunmaya geçiyor.
Ben beceremiyorum,denedim ama daha komik daha ezik duruma düştüm.
Benim sorunum psikolojik,yazı diliyle döktürürüm
Ama yüzyüze de panik atak oluyorum.

bir kere karşı laf söylesen o yapmacık hareketleri kesilir buz gibi düşman olursunuz o fişeği bekliyor yap allah aşkına soğuk kanlı ol lafını söyle çekil bi daha dokunmaya kalkarsa da geri çekil sözle de belirt yaklaşmasını istemediğini
alışkanlıkların değişmesi 1 harekete bakıyor. o ilk seferden sonra gene bocalasan bile bir gün mutlaka 2. seferi yapıyorsun. alışkanlığını 1 kere kır devamı gelecek. üzülüp durma becerene kadar dene onu yapmayı

bi şeyi söylemenin bin türlü yolu var senin işine yarayan o soğukkanlı bir tane yolu bul söyle yapabilirsin bunu
ayrıca yukarıdaki yorum haklı, yapamam deyip vazgeçiyorsan da dışarı çık görüşme

bi şeyi söylemenin bin türlü yolu var senin işine yarayan o soğukkanlı bir tane yolu bul söyle yapabilirsin bunu
ayrıca yukarıdaki yorum haklı, yapamam deyip vazgeçiyorsan da dışarı çık görüşme
Mesela bir şey söylüyorum,hayır o öyle değil diyor.
Ben böyle diyorum,hayır diye sesini yükseltip bir şeyler söylüyor.
Açıklamamı yapmaya fırsat vermiyor.
Sanki büyük bir davayı savunuyor.
Ben de bu insanla tartışmayıp açıklamaya girmiyorum ama sinir basıyor.
Böyle bir durumda onun seviyesine düşmek istemiyorum ama nasıl cevap verilir bilmiyorum.Acaba abartıyor muyum öyle mi sorgulamasını yaşarken öfkeyle kalakalıyorum.

Ayda yılda bir muhatap olduğum bir bayan akrabam var.
Bu kadınla şöyle bir sıkıntımız var.
Ben ne söylersem avını bekleyen avcı gibi nuhalefet.
Muhalefet olayını o kadar abartıyor ki kavga çıkarabilir.Benim de saygısızlığa tahammülüm yok,olay çıkmasın diye susuyorum.
Beni üzen durum ise ;neden sınır koyamıyorum.
Neden susup kalıyorum.
Neden aklıma kendimi savunacak bir şey gelmiyor.
Aklıma gelen tek şey,saldırıp kadını yere sermek.
Bunu yapmamak için susuyorum.

Sinir olduğumu anlıyor,benle bağlantıyı kıparmak istemiyor,bir anda bak zorla sarılmaya saçımjı okşamaya başlamış.
Lan bir s….r git diyemiyorum.
Bu kadın herkese iyi bana öyle,yani ortamda konuşsam o haklı çıkar,taraf bulamam.
Derdi ne bilmiyorum ama haddinden fazla sinirleniyorım.
Sizce benim sorunum ne?
Bu tipler hep var.Gerçi bundan başkası ile muhatap olmuyorum.
Ama bu geliyor beni buluyor.
İmtihan dünyası.İmtihanı geçene kadar hep aynı tipler çıkıyor karşınıza.Görmeyin bir daha koparın irtibatı.Cevap verip beslemeyin bu tür ruh emicileri.

Valla akıllı olup, idare edeceğime
Deli olup, idare edileyim.
Hele 2.çocuktan sonra kimseye tahammülüm kalmamış
Ağzını açana bam bam bam 😁
O yüzden bir daha gördüğünde, ver coşkuyu :))
Ben de deliye vurduğumdan beridir çok rahatım 😂

Böyle bir durumda onun seviyesine düşmek istemiyorum ama nasıl cevap verilir bilmiyorum.Acaba abartıyor muyum öyle mi sorgulamasını yaşarken öfkeyle kalakalıyorum.
Ne bağırıyorsun desene? Laf anlamiyorsa anlatmicaksin, konusmayacaksin. Çok basit bazı şeyler ya gerçekten

bir kere karşı laf söylesen o yapmacık hareketleri kesilir buz gibi düşman olursunuz o fişeği bekliyor yap allah aşkına soğuk kanlı ol lafını söyle çekil bi daha dokunmaya kalkarsa da geri çekil sözle de belirt yaklaşmasını istemediğini
alışkanlıkların değişmesi 1 harekete bakıyor. o ilk seferden sonra gene bocalasan bile bir gün mutlaka 2. seferi yapıyorsun. alışkanlığını 1 kere kır devamı gelecek. üzülüp durma becerene kadar dene onu yapmayı
Zamanında dedim aslında,muhatap da olmuyorum
O yüzden saldırıyor,benim tarafımdan sevilmediğini ,ciddiye alınmadığını biliyor.
O yüzden saldırıyor.
Bazı flaşbackler vardır beni knlar yoruyrı.
Cevap versem abartır mıyım,vermesem ezik mi dğşerim diye düşündüğünüz anlar.
İşte o anlarda bir şey yapamıyorkm.

Ayda yılda bir muhatap olduğum bir bayan akrabam var.
Bu kadınla şöyle bir sıkıntımız var.
Ben ne söylersem avını bekleyen avcı gibi nuhalefet.
Muhalefet olayını o kadar abartıyor ki kavga çıkarabilir.Benim de saygısızlığa tahammülüm yok,olay çıkmasın diye susuyorum.
Beni üzen durum ise ;neden sınır koyamıyorum.
Neden susup kalıyorum.
Neden aklıma kendimi savunacak bir şey gelmiyor.
Aklıma gelen tek şey,saldırıp kadını yere sermek.
Bunu yapmamak için susuyorum.

Sinir olduğumu anlıyor,benle bağlantıyı kıparmak istemiyor,bir anda bak zorla sarılmaya saçımjı okşamaya başlamış.
Lan bir s….r git diyemiyorum.
Bu kadın herkese iyi bana öyle,yani ortamda konuşsam o haklı çıkar,taraf bulamam.
Derdi ne bilmiyorum ama haddinden fazla sinirleniyorım.
Sizce benim sorunum ne?
Bu tipler hep var.Gerçi bundan başkası ile muhatap olmuyorum.
Ama bu geliyor beni buluyor.
Ayda yılda kalabalık ortamlarda bir araya geliyorsanız eğer ondan tarafa bakmayın görmemezlikten gelin, size ses ettiği zaman ortamı terk edin duymayın
Ama bence bir kere bile olsa hak ettiği şekilde davranın. Bırakın rezillik çıksın o düşünmüyorsa siz hiç düşünmeyin

sesini yükseltince haklı olmuyorsun diyebilirsin
veya hiç tartışmaya girmeyip ikimiz de farklı düşünüyoruz tartışmanın alemi yok diyerek çekilebilirsin
o zaten senden aldığı tepkiyle besleniyor belli ki istediğini verme işte ondan üstün, zeki, bilgili gör kendini

sesini yükseltince haklı olmuyorsun diyebilirsin
veya hiç tartışmaya girmeyip ikimiz de farklı düşünüyoruz tartışmanın alemi yok diyerek çekilebilirsin
o zaten senden aldığı tepkiyle besleniyor belli ki istediğini verme işte ondan üstün, zeki, bilgili gör kendini
Bu insanların benim hayatımdaki konumunu düşündüm dün.
Benim için hiç bir şey,
Sonra salladım.
Böyle deynce bir rahatlama geldi.
Benim genel problemim bu.

Saygısızlığa tahammülüm yok.
Saygı zorunlu.

Bu insanların benim hayatımdaki konumunu düşündüm dün.
Benim için hiç bir şey,
Sonra salladım.
Böyle deynce bir rahatlama geldi.
Benim genel problemim bu.

Saygısızlığa tahammülüm yok.
Saygı zorunlu.
sevindim bir daha gördüğünde lafını ağzına sokarsan veya geri çekilebilirsen bir daha hep öyle yapabilmeye devam edersin önemli olan olay anında ne yaptığın

Back
X