Hadsiz insanlar…

Ay bi daha konuşmuyorum böyle insanlarla.... Hayatımda yer yok cidden..

Üniversitedeyken en yakınım olan arkadaşım Malatyalıydı. Üni den sonra ( ki biz 7 yıl önce mezun olduk ) iletişimimiz çok düşmüştü. O hemen evlendi çoluk çocuğa karıştı, ben yurtdışına çıktım kariyer peşine koştum falan. Anca yılda bir, bayram seyranda konuşuyorduk, o da bayram kutlama, doğum günü kutlama mesajları falan.

Deprem dönemi ilk o aklıma geldi (tüm o şehirlerden bir tek onu tanıyordum), ilk günler yazamadım bir şekilde, üzermiyim acısını dağlarmıyım diye ama hep çok merak etmiştim. Depremden 2 hafta sonra yazdım 'nasılsın Ayşe, çok büyük felaketler oldu ve aklım hep sendeydi, ama bu zamana kadar güç bulup yazamadım, lütfen benim kusuruma bakma, umarım bana ailenin hepsinin çok iyi olduğunu söylersin, bunun için can atıyorum, kendine çok iyi bak hepinizi öpüyorum ve bir ihtiyacınız olursa, ne olursa olsun buradayım' gibi birşeyler..
O da bana demiş ki 'güzelim (bide evlilerin bekar arkadaşlarına bu hitap şeklide var, oraya girmeyeceğim artık), biz iyiyiz ailemde çok iyi, kaybımız yok, zaten biz Mersin e taşınmıştık, hasar falanda yok' dedi. Arkasından çocuklarının fotolarını atmış ve yazmış 'bak büyüdüler bile bizimkiler, sende yok mu birşeyler?? ne var ne yok, hayatında biri var mı?'' demiş..Ben de ' maşallah çok tatlılar sizinkiler. Bende de ara ara birşeyler oluyor ama, şimdilik ciddi birşeyler düşünmüyorum zaten durumum müsait değil, işle güçle uğraşıyorum' dedim. 'Ahhh kıyamam sana, sen benim canımsın, Allah gönlüne göre versin, elbette karşına biri çıkar, elbette gelecek o kişi, üzülme' dedi..............ne alaka ?? NE ALAKAAA???

Bir daha da o kıza kıyamet kopsa yazmam
Üzülmüyorum lan üzülmüyorum yazsaydın. 😂😂

Bana böyle bir soru sorana ben de soru ile karşılık veriyorum; "Neden soruyorsun, ne işine yarayacak bu bilgi" gibi.. 😂
Merak ettim derse de bence etmemelisin diyorum. Genelde cevap veremiyor zaten ne işine yarayacak diyince.
Lüzumsuz insanları sevmiyorum. Hatta çoğunu görmezden gelip yok sayarım ki kendini karşımda konuşacak konumda bulamasın :)

Benim bir iki bomba var ya :KK70:
Üniversitede sınıftan bir çocuk gidip gelip yılışık yılışık laf sokup duruyordu kendince beni eziyordu beğenmediğini onaylamadığı fln ima ediyor. Bir iki üç en son dedi ki ya ben sana takılıyorum canım kırılıyorsun dimi hani arkadaşız ya dedi :KK70:
İnce bir sırıtıp yoo değiliz dedim. Nasil yani arkadaşız fln yoo aynı sınıftayız sadece bi önemin yokki kirilayim dedim :KK70: bi daha beni görmemezlikten geldi kıpkırmızı oldu sonra sınıfta 3 4 kişi gelip tebrik etmişti :KK70:

Bi tane de iş yerinde var. Adamın benim evlendiğim dönem kızı evlendi. Belediyede ise sokmak çok istedi. Benimde tayin durumu var direk benim yerimde gözü var. Hatta kız astsubay ile evlendi sende kamu ile evlenseydin fln demişti
O ara kız 3 ayda ayrıldı hatta çok şiddet görmüş çokta iyi bir kızdı.
Aradan 4 5 sene geçti ben kızı hep biri ile görüyorum ama hep başka biri. Oda korkusuna selam bile vermiyor
Bi gün yine babası geldi geçti karşıma ya sende bi gidemedin kaldın vs yine başladı hiç bir iletişim yok eh dedim sen kaşındın:KK70:
Ya ben çok iyiyim de kızı nasıl hep görüyorum ama beni unuttu galiba dedim. Çok keyfi yerinde geziyor oh çok seviniyorum fln dedim
Pancar gibi kızardı çayıni bile icmeden gitti artik belediyenin kapıdan girmiyor :KK70:
Ağzına sağlık oh be rahatlıyorum bunların böyle g.t oluşunu gördükçe👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Merhaba

2-3 ay hiç görüşüp haberleşmediğim biri,bi ricada bulunmak için arıyor nasılsın faslından sonra “eeee sen doğurmuyor musun? Neyse geçiştirerek bi cevap verdim ama sonra kendimi yedim neden onun gerçeklerini yüzüne vurmadım diye…
Çünkü kendisi planlı isteyerek falan bi çocuk sahibi olmadı tek gecelik ilişkiden hamile kalıp zoraki evlilik yapıp bi sene dolmadan da ayrıldı. Çocuğuna da annesi baktı o bekar hayatına devam etti ( bu ayrıntıya kızabilirsiniz ama gerçek bu) ben onu bunlarla hiç bizaman yargılamadım hiç sormadım şu nasıl oldu niye yaptın demedim çünkü benim de başıma gelebilirdi aynı şey yargılayamam
insanlar ne cevap alabileceklerini düşünmeden nasıl böyle konuşabiliyorlar ben buna kızıyorum
Aynı şekilde biri daha var o da eşim için aaa iki senede yaşlandırmışsın adamı dedi ona ağzının payını verdim sen kendi kocana bak saçı sakalı ağarmış dedim süngüsü düştü
İlla böyle yumuşak karnından mı vuralım ben anlamadım ben kimsenin orasını burasını inceleyip yersiz eleştirmiyorum
Karşılaştık mı biyerde hoşgeldin beşgittin iyi misin bitti bu kadar
Herşeye burnunu sokup kendi gözündeki çöpü asla görmeyen insanları sevmiyorum
Siz böyle insanlara nasıl davranıyorsunuz ne cevap veriyorsunuz?
Teyze kişisiyle boyle sacma bir diyalogum olmustu, o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki dilim tutuldu agzının payını verememiştim, ben bu konuda kesinkez tavrımı koydum, kim bana bununla ılgılı yorum yaparsa silerim kardesım bile olsa, siz de iyi yapmıssınız, asla tavız vermeyın

Ay bi daha konuşmuyorum böyle insanlarla.... Hayatımda yer yok cidden..

Üniversitedeyken en yakınım olan arkadaşım Malatyalıydı. Üni den sonra ( ki biz 7 yıl önce mezun olduk ) iletişimimiz çok düşmüştü. O hemen evlendi çoluk çocuğa karıştı, ben yurtdışına çıktım kariyer peşine koştum falan. Anca yılda bir, bayram seyranda konuşuyorduk, o da bayram kutlama, doğum günü kutlama mesajları falan.

Deprem dönemi ilk o aklıma geldi (tüm o şehirlerden bir tek onu tanıyordum), ilk günler yazamadım bir şekilde, üzermiyim acısını dağlarmıyım diye ama hep çok merak etmiştim. Depremden 2 hafta sonra yazdım 'nasılsın Ayşe, çok büyük felaketler oldu ve aklım hep sendeydi, ama bu zamana kadar güç bulup yazamadım, lütfen benim kusuruma bakma, umarım bana ailenin hepsinin çok iyi olduğunu söylersin, bunun için can atıyorum, kendine çok iyi bak hepinizi öpüyorum ve bir ihtiyacınız olursa, ne olursa olsun buradayım' gibi birşeyler..
O da bana demiş ki 'güzelim (bide evlilerin bekar arkadaşlarına bu hitap şeklide var, oraya girmeyeceğim artık), biz iyiyiz ailemde çok iyi, kaybımız yok, zaten biz Mersin e taşınmıştık, hasar falanda yok' dedi. Arkasından çocuklarının fotolarını atmış ve yazmış 'bak büyüdüler bile bizimkiler, sende yok mu birşeyler?? ne var ne yok, hayatında biri var mı?'' demiş..Ben de ' maşallah çok tatlılar sizinkiler. Bende de ara ara birşeyler oluyor ama, şimdilik ciddi birşeyler düşünmüyorum zaten durumum müsait değil, işle güçle uğraşıyorum' dedim. 'Ahhh kıyamam sana, sen benim canımsın, Allah gönlüne göre versin, elbette karşına biri çıkar, elbette gelecek o kişi, üzülme' dedi..............ne alaka ?? NE ALAKAAA???

Bir daha da o kıza kıyamet kopsa yazmam
Bu örnek ciddi kezbanlık içeriyor yani üniversite bitirmiş ama tek amacı koluna bilezik takıp çocuk doğurmakmış gerçekten yani ne alaka? Sen üzüntünü dile getiriyorsun o inş cınım ya kafasında
Boşa işgal etmiş okulu üzülüyorum ya

Merhaba

2-3 ay hiç görüşüp haberleşmediğim biri,bi ricada bulunmak için arıyor nasılsın faslından sonra “eeee sen doğurmuyor musun? Neyse geçiştirerek bi cevap verdim ama sonra kendimi yedim neden onun gerçeklerini yüzüne vurmadım diye…
Çünkü kendisi planlı isteyerek falan bi çocuk sahibi olmadı tek gecelik ilişkiden hamile kalıp zoraki evlilik yapıp bi sene dolmadan da ayrıldı. Çocuğuna da annesi baktı o bekar hayatına devam etti ( bu ayrıntıya kızabilirsiniz ama gerçek bu) ben onu bunlarla hiç bizaman yargılamadım hiç sormadım şu nasıl oldu niye yaptın demedim çünkü benim de başıma gelebilirdi aynı şey yargılayamam
insanlar ne cevap alabileceklerini düşünmeden nasıl böyle konuşabiliyorlar ben buna kızıyorum
Aynı şekilde biri daha var o da eşim için aaa iki senede yaşlandırmışsın adamı dedi ona ağzının payını verdim sen kendi kocana bak saçı sakalı ağarmış dedim süngüsü düştü
İlla böyle yumuşak karnından mı vuralım ben anlamadım ben kimsenin orasını burasını inceleyip yersiz eleştirmiyorum
Karşılaştık mı biyerde hoşgeldin beşgittin iyi misin bitti bu kadar
Herşeye burnunu sokup kendi gözündeki çöpü asla görmeyen insanları sevmiyorum
Siz böyle insanlara nasıl davranıyorsunuz ne cevap veriyorsunuz?
Kesinlikle evlendik aa ne Zaman cocukcular sonra yaptik bir tane AAA gec kalma 2.si nerdeciler,aa yok boyle Mi bakilir Boyle Mi terbiye edilirciler bitmez canim....Bunlara sinirlenme Yani Ben artik sinirlenemiyorum cunku sinir oldugunu gorunce sanki daha cok soruyorlar...

Kesinlikle evlendik aa ne Zaman cocukcular sonra yaptik bir tane AAA gec kalma 2.si nerdeciler,aa yok boyle Mi bakilir Boyle Mi terbiye edilirciler bitmez canim....Bunlara sinirlenme Yani Ben artik sinirlenemiyorum cunku sinir oldugunu gorunce sanki daha cok soruyorlar...
Canları cehenneme ne diyelim artık boş boğazlar pislikler be 😒

Ben artik, Ben dogurmuyorum buyurun siz dogurun gorelim nasil yapilir ve bakilirmis diyorum sonra bir bozulmalar bir lafi gevelemeler
Üzücü ya geçen görümcem artık istiyoruz ufak bebek özledik bak yoksa ben yapıcam dedi ben de yap valla dedim.kaldı ki ben çocuğa tamamen karşı değilim istiyorum da bitane ama sıkıntımız var keyfi bir durum yok
İnsan bunu düşünür bi kenara çekip sorar anlatabileceğim birşey değil ama sorsa hiç değilse ince düşünceli derdim

ben böyle insanların bu sorulara ters cevap verilince "aa bak bak kesin olmuyor ki öfkeleniyor" diye daha çok kendi içlerinde üstelediklerini düşünüyorum. tecrübelerim böyle oldu en azından :olamaz: 4 yıllık evliyim, 1 negatif tüp bebeğim var. "ne hadle sorarlar" diye yükseldiğimde daha çok konu edildiğimi düşünüyorum bu yüzden "nasip, kısmet vs" diyip geçiştiriyorum artık. ben umursamaz davrandığımda da sorular bir bir azalıyor. mesela kayınvalidem sorana "bizim gibi akılsız değiller ki ilk günden çocuk yapsınlar" diyor.. ama biz ne kadar sorulmasına kızsak da böyle insanlar varlar. evlenmezsin "evlilik ne zaman" çocuk yapmazsın " çocuk ne zaman" doğurursun "e hadi ikinciyi yap da birlikte büyüsünler" her şeye bir soruları ve cevapları mevcut. değiştiremezsin de..birine çemkirsen diğeri denk gelir:KK70:

Benimde 3cocugum var 2ser buçuk yaş arayla ve tamamen kendi isteğimizle olan çocuklar. Yeter artık doğurma ne vardı da ard ardina doğurdun. Eşin sen onu bırakma diye böyle yaptı. ben ayrılmayı düşünmüyorum ki çocuklar için de beraber yaşamiyorum. Eşimi seviyorum ufak tefek problemler dışında problemimiz yok. Ama insanlar kendilerinde gördüklerini başkasına yansitiyorlar. Bazılarına gore dogurmak ya da evlenmek hayatlarında yapabildikleri en büyük başarıymis gibi davranıyorlar

Size tavsiyem kahkaha atın.
Sen doğurmuyor musun?
Hahahayt doğuranların hali ortada (bir kahkaha daha)
Eşini yaşlandırmışsın
Hahahayt benim kocam olmak kolay değil (bir kahkaha daha)
Sinirlenmeyin yoksa daha çok üzerinize gelirler.

Benimde 3cocugum var 2ser buçuk yaş arayla ve tamamen kendi isteğimizle olan çocuklar. Yeter artık doğurma ne vardı da ard ardina doğurdun. Eşin sen onu bırakma diye böyle yaptı. ben ayrılmayı düşünmüyorum ki çocuklar için de beraber yaşamiyorum. Eşimi seviyorum ufak tefek problemler dışında problemimiz yok. Ama insanlar kendilerinde gördüklerini başkasına yansitiyorlar. Bazılarına gore dogurmak ya da evlenmek hayatlarında yapabildikleri en büyük başarıymis gibi davranıyorlar
Doğurana da doğurma😂😂😂
Bencede yansıtıyorlar çünkü evliliği tehlikeye girince hoop bi çocuk yapıp düzeleceğini sanan zihniyet karşısındakini de öyle sanıyor hep sevgisizlikten bu

ben böyle insanların bu sorulara ters cevap verilince "aa bak bak kesin olmuyor ki öfkeleniyor" diye daha çok kendi içlerinde üstelediklerini düşünüyorum. tecrübelerim böyle oldu en azından :olamaz: 4 yıllık evliyim, 1 negatif tüp bebeğim var. "ne hadle sorarlar" diye yükseldiğimde daha çok konu edildiğimi düşünüyorum bu yüzden "nasip, kısmet vs" diyip geçiştiriyorum artık. ben umursamaz davrandığımda da sorular bir bir azalıyor. mesela kayınvalidem sorana "bizim gibi akılsız değiller ki ilk günden çocuk yapsınlar" diyor.. ama biz ne kadar sorulmasına kızsak da böyle insanlar varlar. evlenmezsin "evlilik ne zaman" çocuk yapmazsın " çocuk ne zaman" doğurursun "e hadi ikinciyi yap da birlikte büyüsünler" her şeye bir soruları ve cevapları mevcut. değiştiremezsin de..birine çemkirsen diğeri denk gelir:KK70:
Boş yere gerginlik işte bırak kim napıyorsa yapsın
Bide bu özel hayat ya çok ayıp geliyor bana ne sıklıkta sevişiyorsunuz? Demek gibi birşey

Size tavsiyem kahkaha atın.
Sen doğurmuyor musun?
Hahahayt doğuranların hali ortada (bir kahkaha daha)
Eşini yaşlandırmışsın
Hahahayt benim kocam olmak kolay değil (bir kahkaha daha)
Sinirlenmeyin yoksa daha çok üzerinize gelirler.
Ozan güveni şimdi daha iyi anlıyorum 😄😄
Dediklerini yaptım herşeyi denedim
Allah ne zaman nasip ederse diyorum yok devam
Ben de bel altı vurucam 😁 sen haftada kaç kez sevişiyosun kocanla? Orgazm oluyor musun? Fazla cinsel hayatın yok heralde başkalarınınkiyle ilgileniyosun vs içimden gelen bunlar

Eklentiler

• 334947FF-5FEE-42F5-80F7-A6616E993ED7.webp
    334947FF-5FEE-42F5-80F7-A6616E993ED7.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 26
Ağzına sağlık oh be rahatlıyorum bunların böyle g.t oluşunu gördükçe👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Valla hemen tersleyen biri değilim ama zorla kaşınıyorum derse mecbur
Hayır söylediklerimden asla kavga çıkmaz ama gık bile diyemez yukarıda mesela kızını sormuştum dimi ne var :D
Böyle bir kaç bomba var ama aklıma gelenler bunlar :D
Bazılarına da ay beni ne çok düşündün canım tisikkirlir moduna giriyorum :D

O anda cevap vermek gerekli. Bugün bir arkadaşa benim boyum üstünden iltifat etti biri. Ay çok densizsin dedim geçtim. O anda cevap vermezsem içimde büyütüyorum. Daha beter patlıyorum. O nedenle o anda söylerim. Yok diyemedim bazen modumda olmuyorum🫢. O zaman da o kişi ile bir daha muhatap olmuyorum. Az insan çok huzur.

Back
X