Benim bir iki bomba var ya

Üniversitede sınıftan bir çocuk gidip gelip yılışık yılışık laf sokup duruyordu kendince beni eziyordu beğenmediğini onaylamadığı fln ima ediyor. Bir iki üç en son dedi ki ya ben sana takılıyorum canım kırılıyorsun dimi hani arkadaşız ya dedi

İnce bir sırıtıp yoo değiliz dedim. Nasil yani arkadaşız fln yoo aynı sınıftayız sadece bi önemin yokki kirilayim dedim

bi daha beni görmemezlikten geldi kıpkırmızı oldu sonra sınıfta 3 4 kişi gelip tebrik etmişti
Bi tane de iş yerinde var. Adamın benim evlendiğim dönem kızı evlendi. Belediyede ise sokmak çok istedi. Benimde tayin durumu var direk benim yerimde gözü var. Hatta kız astsubay ile evlendi sende kamu ile evlenseydin fln demişti
O ara kız 3 ayda ayrıldı hatta çok şiddet görmüş çokta iyi bir kızdı.
Aradan 4 5 sene geçti ben kızı hep biri ile görüyorum ama hep başka biri. Oda korkusuna selam bile vermiyor
Bi gün yine babası geldi geçti karşıma ya sende bi gidemedin kaldın vs yine başladı hiç bir iletişim yok eh dedim sen kaşındın

Ya ben çok iyiyim de kızı nasıl hep görüyorum ama beni unuttu galiba dedim. Çok keyfi yerinde geziyor oh çok seviniyorum fln dedim
Pancar gibi kızardı çayıni bile icmeden gitti artik belediyenin kapıdan girmiyor