Hadsiz

Aynı dil tutulması ve şok olma durumu bende de oluyor sinirden galiba. Bir söz vardı: Kırıldığında insanlarla arana mesafe koy. Hissediyorlarsa yanına geleceklerdir, gelmiyorlarsa doğru mesafeyi bulmuşsun demektir.

Kiloya takilanlara sinir olurum
Benim kilomdan kime ne
Kocam bile takilmiyorki sanane
Ayrica kocamin beni begenmemek ne haddine
Kendim icin veririm kimseyide umursamam laf edeninde agzinin payini veririm
Hic uzulme gercekten hadsizmis
Eşim 1 kere olsun kilo aldın kilo ver demedi aksine kilo verme diyor :) ama saglık sorunum oldugu için üzülmemi istemiyor galiba ama gerekirse aylar alsada verecem

Merhabalar uzun süredir giremedim siteye netimiz telefonumuz kesilmişti vs.
Kv demlerde kaldık eltimde kv deyle aynı mahallede oturuyor ve hergün kvdem de ...
Ben 85 kiloyum 2 dogum yaptım evladımın birini kaybettim depresyon ilaçları kullanmaya başladıgımda 55 kiloydum ikinci evladıma 3 yıl sonra hamile kaldım 65 kiloyla hamile kaldım sabah ve akşam erken dogumu ve düşüğü engellemek engel durumu olmaması için igneler vuruldum hastahanelerde yattım ve malesef 93 kilo oldum dogumdan sonra eve geldiğimde 88 kiloydum
İlaçlarıma dr kontrolunde devam ettim
Eltim 56 kilo 2 yıl önce şuan hamile ve sadece 5 kilo almış
Zaten sürekli kilolardan laf vurmaya çalışır
Bana kilo mu duyunca
O ne öyle manda gibi dedi sonra hemen şaka yaptım vs dedi ama ne fayda
Hiçbirşey diyemedim sanki dilim tutuldu şok oldum
Sonrasında keşke bu hale beni getiren şeyleri bilmeden konuşmasaydın dedim
Kaldı ki kp der azarlamış tı eltimi bende eltime destek olmuş teselli etmiştim
Degmezmiş
Eşim e bir daha açlıktan ölsemde kv dem de kalmak istemediğimi ve eltimle daha az görüşmek istediğimi yazdım ve dün akşam evimize geldik şükür
O kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam oysa ben destek oldum eltime
Ben de şu iyice tanımadığınız insanlara hemencik destek olmanıza, biri bişey dedi mi atılıp savunmaniza filan anlam veremem. Evet hayatta herşey karşılıklı olmamalı bu ahlaki değil. Ama gerçekten sağlık sorunları ve acılar dolayısıyla kilo almış birine "manda" demek insanlığın yakınına bile ugrayamamak demektir bence. Böyle birini de 1 bilemedin 2 ayda tanırsın. Tanimalisin. Boşver sana ders olmuş, herkese yakın davranmaya gerek yok... mesafe iyidir mesafe

Kilo alınır verilir.Ama insanlık olmadı mı,ağzının ayarı olmadı mı insan söylüyor demek böyle şeyler.Mesafeyi kısa tutun ki anlasın.İnsan insanın halinden anlamıyormuş işte.

50 kiloyla hamile kalıp 90 kiloyla doğuma girdim ben,
annem bile demediğini bırakmadı,
ne oldu, 47 kiloya kadar düştüm, psikolojim altüst oldu,
şimdi olsa hayatta takmam, boş yere kendimi yiyip bitirmişim.
kilo vermek almaktan çok daha zor değil, üstelik benim tansiyonum, hipoglisemim ve troid problemlerim ve en önemlisi acayip bir iştahım var. ama isteyince veriliyor.
vucudu forma sokmak kolay, beyni sokmak imkansız, akıl yoksunluğu olanlar dert etsin.

Ben de şu iyice tanımadığınız insanlara hemencik destek olmanıza, biri bişey dedi mi atılıp savunmaniza filan anlam veremem. Evet hayatta herşey karşılıklı olmamalı bu ahlaki değil. Ama gerçekten sağlık sorunları ve acılar dolayısıyla kilo almış birine "manda" demek insanlığın yakınına bile ugrayamamak demektir bence. Böyle birini de 1 bilemedin 2 ayda tanırsın. Tanimalisin. Boşver sana ders olmuş, herkese yakın davranmaya gerek yok... mesafe iyidir mesafe
Haklısınız zaten 1 yıldır mesafemi koydum 2 yılda en fazla 7 8 kere görüştük erkek kardeşimle aynı yaşta eltim kardeşim gibi görmüştüm

50 kiloyla hamile kalıp 90 kiloyla doğuma girdim ben,
annem bile demediğini bırakmadı,
ne oldu, 47 kiloya kadar düştüm, psikolojim altüst oldu,
şimdi olsa hayatta takmam, boş yere kendimi yiyip bitirmişim.
kilo vermek almaktan çok daha zor değil, üstelik benim tansiyonum, hipoglisemim ve troid problemlerim ve en önemlisi acayip bir iştahım var. ama isteyince veriliyor.
vucudu forma sokmak kolay, beyni sokmak imkansız, akıl yoksunluğu olanlar dert etsin.
Maşallah size inşallah bende veririm

Merhabalar uzun süredir giremedim siteye netimiz telefonumuz kesilmişti vs.
Kv demlerde kaldık eltimde kv deyle aynı mahallede oturuyor ve hergün kvdem de ...
Ben 85 kiloyum 2 dogum yaptım evladımın birini kaybettim depresyon ilaçları kullanmaya başladıgımda 55 kiloydum ikinci evladıma 3 yıl sonra hamile kaldım 65 kiloyla hamile kaldım sabah ve akşam erken dogumu ve düşüğü engellemek engel durumu olmaması için igneler vuruldum hastahanelerde yattım ve malesef 93 kilo oldum dogumdan sonra eve geldiğimde 88 kiloydum
İlaçlarıma dr kontrolunde devam ettim
Eltim 56 kilo 2 yıl önce şuan hamile ve sadece 5 kilo almış
Zaten sürekli kilolardan laf vurmaya çalışır
Bana kilo mu duyunca
O ne öyle manda gibi dedi sonra hemen şaka yaptım vs dedi ama ne fayda
Hiçbirşey diyemedim sanki dilim tutuldu şok oldum
Sonrasında keşke bu hale beni getiren şeyleri bilmeden konuşmasaydın dedim
Kaldı ki kp der azarlamış tı eltimi bende eltime destek olmuş teselli etmiştim
Degmezmiş
Eşim e bir daha açlıktan ölsemde kv dem de kalmak istemediğimi ve eltimle daha az görüşmek istediğimi yazdım ve dün akşam evimize geldik şükür
O kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam oysa ben destek oldum eltime
Dengesiz. Bazıları nerde ne diyeceğini bilmiyor. Konuşmak için konusuyor. Üzülmeye değmez. O kendi kişiliğini ortaya koymuş zaten.

Haklısınız zaten 1 yıldır mesafemi koydum 2 yılda en fazla 7 8 kere görüştük erkek kardeşimle aynı yaşta eltim kardeşim gibi görmüştüm
İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler canını sıkma kötü söz sahibinindir. Ben hayatım boyunca hep zayıf oldum, bebeğim olmuyor 1,5 yıldır tedaviler ilaçlar iğneler yüzünden şiştim :KK43: çok şükür kimse densiz laflar etmedi ama ben çok üzülüyordum. Seni iyi anlıyorum. Eşimle birlikte bu stresten ikimiz de kilo aldik. Dr diyetisyene yönlendirdi, epeyce kilo vermeyi basardik. İnan zor değil beslenme düzenini değiştirip yürüyüş ve sporunu artırman yeterli

İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler canını sıkma kötü söz sahibinindir. Ben hayatım boyunca hep zayıf oldum, bebeğim olmuyor 1,5 yıldır tedaviler ilaçlar iğneler yüzünden şiştim :KK43: çok şükür kimse densiz laflar etmedi ama ben çok üzülüyordum. Seni iyi anlıyorum. Eşimle birlikte bu stresten ikimiz de kilo aldık. Dr diyetisyene yönlendirdi, epeyce kilo verdik. İnan zor değil beslenme düzenini değiştirip yürüyüş ve sporunu artırman yeterli
İnşallah veririm

İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler canını sıkma kötü söz sahibinindir. Ben hayatım boyunca hep zayıf oldum, bebeğim olmuyor 1,5 yıldır tedaviler ilaçlar iğneler yüzünden şiştim :KK43: çok şükür kimse densiz laflar etmedi ama ben çok üzülüyordum. Seni iyi anlıyorum. Eşimle birlikte bu stresten ikimiz de kilo aldik. Dr diyetisyene yönlendirdi, epeyce kilo vermeyi basardik. İnan zor değil beslenme düzenini değiştirip yürüyüş ve sporunu artırman yeterli
Rabbim hayırlısıyla size de saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin

Sanırım kendin de kafana takıyorsun.

Eltinin bu şekilde densizlik yapmasına belki normal zamanda kızmaz,
Hatta takmazsın bile

Ama şu an zayıf noktan olduğu için aşırı alınmışsın.

Çam devirmiş elti, evet..

Back
X