Hadsiz

bence çok büyük bir patavatsızlık yapmış. senin de hassas noktan olduğu içni çok kırılmışsın. zamanla unutulur çünkü gerçekten laf sokmak çin kötü niyetle yapmamış yaşadıklarını bilerek. kendince zayıf olduğu için övünmüş. üzülme lütfen, hayatı kendine zehir etme sonuçta bebeğin var artık ve istersen o kiloları da verirsin ne olacak.
Teşekkür ederim Allah razı olsun

AMA adı üstünde ELTİ DİYORSUNUZ....
YANİ genelleme yapmayim ama hep bir yarış çekememe ,kapris ,kıskançlık, şu bu içindeler.
Diyeceğim o ki siz rahatsızlanmışsınız diye bu kadar kilo aldınız ,fakat kendisi kınadığı için ilerde bu duruma düşebilir.Bu yüzden rahat olun ve güzel canınızı bir ELTİNİZ İÇİN sıkmayın.
Bakın o orada kaldı ama siz EVİNİZDE siniz ,bundan güzel ne olabilir .
KOlaylıklar....
Haklısınız Allah razı olsun

Bu onun ayıbı gerçekten ayıp etmiş, herkes ağzına geleni söylemeyi kendine hak bilmiş oysa ağızdan çıkan söz yaydan fırlamış ok gibi saplanıyo insanın kalbine.. ben oldum olası elti sevmem. Sıcak değiller. Kinliler. Bilinçaltımı annemin eltisi mahvetti çocukluğumdan beri...

"Kuma kumaya gül atar, elti eltiye taş." Demiş atalarımız "kumaların gemisi yürür, eltilerinki batar." Ne doğru.
Mesafeni koy fazla muhatap olmaya gelmez onun gibileri.

Dilin kemiği yok, ucuna kadar gelen çıkıveriyor bazen.

Yinede bu söz hiç olmamış, ağır ayıp etmiş ama keşke susmasaydın ağzının payını verseydin bir daha ağzını açmaya cesaret edemezdi hiç değilse.

Kendini bir halt saniyor herhalde omur boyu o kiloda kalmayacak o da boyle buyuk laflar ederse Allah buyuk onunda basina gelecek. Hic takmayin Rabbim kaybettiginiz evladinizla cennette bulustursun insallah sizi.. Spora baslayin kafaniz dagilir. Eltinizin dedigi icin degilde kendinizi iyi hissetmeniz icin birkac degisiiklik iyi gelir size

Bazi insanlar niye varki cidden anlamiyorum hadi diyelim saka yapti bu saka mi yoksa essek sakasi mi.benim butun eltilerim asiri kilolu bende cok sukur fitim ama hic aklima bile gelmez kilo olayi.hic umrumda da olmaz etraftakilerin dis gorunusu.bence agzinin payini verseydiniz bazen cirkef olmak lazim siz uzuleceginize o uzulsun.kocam beni boyle seviyo size ne istersem 200 kilo olurum derdi sana mi dustu.aynen boyle diyin boyle insanlar guzel konusmayi haketmiyo

Kendini bir halt saniyor herhalde omur boyu o kiloda kalmayacak o da boyle buyuk laflar ederse Allah buyuk onunda basina gelecek. Hic takmayin Rabbim kaybettiginiz evladinizla cennette bulustursun insallah sizi.. Spora baslayin kafaniz dagilir. Eltinizin dedigi icin degilde kendinizi iyi hissetmeniz icin birkac degisiiklik iyi gelir size
Allah razı olsun

Back
X