Hafif kavis+kapalı ameliyat

Ejderha Dovmeli Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
572
198
323
Merhabalar. Uzun zamandır araştırıyorum ancak hala aradığım doktoru bulamadım. İlk ameliyatım olacağı için kapalı olmasını istiyorum. Bu konuda başarılı doktorlar var. Ancak pek çoğunda alından buruna geçiş kısmı çok düz duruyor. Görsel ekledim. Reşit Burak Kayan'ın yaptığı pek çok burnu abartılı bulsam da alından buruna geçişe en güzel kavisi veren doktorlardan biri. Ancak bazı hastaları memnun değildi. Ben o kadar abartılı değil ama hafif bir kavis istiyorum. Bu konuda başarılı bildiğiniz doktor var mı?

Görseldeki abartılı hali
Burun Alın Açısı Düz.webp

Merhabalar. Uzun zamandır araştırıyorum ancak hala aradığım doktoru bulamadım. İlk ameliyatım olacağı için kapalı olmasını istiyorum. Bu konuda başarılı doktorlar var. Ancak pek çoğunda alından buruna geçiş kısmı çok düz duruyor. Görsel ekledim. Reşit Burak Kayan'ın yaptığı pek çok burnu abartılı bulsam da alından buruna geçişe en güzel kavisi veren doktorlardan biri. Ancak bazı hastaları memnun değildi. Ben o kadar abartılı değil ama hafif bir kavis istiyorum. Bu konuda başarılı bildiğiniz doktor var mı?

Görseldeki abartılı hali
Eki Görüntüle 2233169
Ben ankarada doktor selçuk yüce ye burun ameliyatı oldum . Karsılıklı konusup karar veriyorsunuz nasıl olması gerektiğine üst kısmı düz yapmıyor en memnun oldugum kısımlardan biri bu ve çok dogal yapıyor. ben öneririm bi görüşebilirsiniz. Herşeyi açık bir şekilde anlatıyor zaten

Ben ankarada doktor selçuk yüce ye burun ameliyatı oldum . Karsılıklı konusup karar veriyorsunuz nasıl olması gerektiğine üst kısmı düz yapmıyor en memnun oldugum kısımlardan biri bu ve çok dogal yapıyor. ben öneririm bi görüşebilirsiniz. Herşeyi açık bir şekilde anlatıyor zaten
Bakacağım. Teşekkür ederim

Yani evet ole ama ben assistani ile gorustum iste negatif yorumlari ve halil soleytmez diye bir youtuber var oda guncel özturk de yapmis adamin burnu cöktu ve asistani bana cevap bile vermedi çok ilgisiz ve 300 lira para istiyor muyanne için bilmiyorum açikcasi onca para verip te korkuyorum

Yani evet ole ama ben assistani ile gorustum iste negatif yorumlari ve halil soleytmez diye bir youtuber var oda guncel özturk de yapmis adamin burnu cöktu ve asistani bana cevap bile vermedi çok ilgisiz ve 300 lira para istiyor muyanne için bilmiyorum açikcasi onca para verip te korkuyorum
Güncel Öztürk'ü bilmiyorum. Ben Salih Emre için öyle duymuştum

Eylül Öztürk oda fenomen Güncel Öztürk yapmış burnunu aşırı kötü yani hiç güzel burun yapamadan nasıl meşhur oldu anlamıyorum Emre Üregen yapı olarak soğuk biri eksiğini karısı kapatıyor aşırı tatlı bir kadın ama nefes alma konusunda garanti vermediği için elemek zorundayım

Demoulas emre uregen ile hiç gorustunmu? Peki dr resit burak kayan ve volkan kahya sence nasil?
evet görüştüm soğuk biri hızlıca konuştu ne soracağımı unuttum sahiden ama eşi o kadar tatlı sıcak ilgili biri anlatamam çok şanslı o olmasa bu kadar adı duyulmazdı Reşit Burak Kayan burunlarını çok beğendim 2 3 yorum okudum nefes alışım bozuldu diye canım sıkıldı nefes kalitesi önceliğim ablam çok iyi nefes alıyordu estetikten sonra tamamen bitti nefes alması o yüzden korkuyorum

Dr resit burak acayip ucuz’ a yapiyor digerlerine gore,peki volkan kahya dan hiç gorustunuzmu?
Ben randevu aldim dr emre uregen de ama yinede 2-3 doktora bakayim diyorum

Tabııkı 16 gun once burnumu yapan dr um Prof dr murat sarı yla konusmalısınız, aılemde 10 yıllık estetık gecmıssı olanlar var annem , ablam 4 yanlıs ameliyatı oldu baska drlara ve 5. Revizyon dr umuz yaptı şiddetle öneririrm

Back
X