- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
Şuan adetim ama olması gerekenden çok çok azÇok iyi 4 gün gecmesi de az değil iyi haberler alırsın insaallah hadi :)
Özelde verdim fakat hormon testi de istediği için yarın çıkacakNerde verdin kanı? İnternetten baksana sonucuna.
İnş canım amiiinVar Can'ım bende gördüm çizgiyi herşey gönlünce olsun tebrikler
Pıhtı ve et parçası karışıktı canımÖnceki yorumu şimdi okudum canım parça düştü yazmisin 3. Gün yani pıhtı şeklinde mi
Hcg çalışılmış ve sonucu çıkmıştır bir bak istersen değer kaçmışÖzelde verdim fakat hormon testi de istediği için yarın çıkacak
Üzücü bir durum olmaz umarımPıhtı ve et parçası karışıktı canım
Baktım çıkmamış canımHcg çalışılmış ve sonucu çıkmıştır bir bak istersen değer kaçmış
Amin canım bakalım yarın belli olcakÜzücü bir durum olmaz umarım
İnş canımHayalet bi çizgi gordum bende canım ama çizgi izimi bilemedim inşallah gelmiştir meleğin
5 gibiydiSaat kaçta aldılar kanı
Tıp merkezi mi? Kanı dışarıya mı yolladılar acaba? Ya da lab sorumlusu daha onaylamış da olabilir. Yoksa hemen çalışıldığında en geç 1 saate çıkıyor
Geçti canım adet oldum fakat çok azTestte değişiklik var mi ? Ayni ise goremedim canim ben cizgiyi. Allah gonlune gore versin. Belki biraz daha beklemen gerekir gününü. Insallah meleğin vardir
Sordum 1 saatte çıkıyor neden yarın alacağım diye. Hormon testi çabuk çıkmıyor dışarı gidiyor tahliller demistiTıp merkezi mi? Kanı dışarıya mı yolladılar acaba? Ya da lab sorumlusu daha onaylamış da olabilir. Yoksa hemen çalışıldığında en geç 1 saate çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?