Hafif silik çizgi var mı yoksa ben mi uyduruyorum?

Var Can'ım bende gördüm çizgiyi herşey gönlünce olsun tebrikler

Önceki yorumu şimdi okudum canım parça düştü yazmisin 3. Gün yani pıhtı şeklinde mi

Düşük yapıyor olduğunu sanmıyorum her ne kadar kimyasal da olsa kanama miktarı yoğun oluyor diye biliyorum

Hayalet bi çizgi gordum bende canım ama çizgi izimi bilemedim inşallah gelmiştir meleğin

Testte değişiklik var mi ? Ayni ise goremedim canim ben cizgiyi. Allah gonlune gore versin. Belki biraz daha beklemen gerekir gününü. Insallah meleğin vardir

Tıp merkezi mi? Kanı dışarıya mı yolladılar acaba? Ya da lab sorumlusu daha onaylamış da olabilir. Yoksa hemen çalışıldığında en geç 1 saate çıkıyor

Tıp merkezi mi? Kanı dışarıya mı yolladılar acaba? Ya da lab sorumlusu daha onaylamış da olabilir. Yoksa hemen çalışıldığında en geç 1 saate çıkıyor

Aynen 1 saate belli olur normalde.elinde protokol no falan var ise netten de bakabilirsin. Yaptigin gebelik testine baktin mi daha sonra. Cunku benim testimde hemen cikmamisti yarim saat sonra daha netti cnm

Sordum 1 saatte çıkıyor neden yarın alacağım diye. Hormon testi çabuk çıkmıyor dışarı gidiyor tahliller demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…