Bu yarım saat sonraki haliAynen 1 saate belli olur normalde.elinde protokol no falan var ise netten de bakabilirsin. Yaptigin gebelik testine baktin mi daha sonra. Cunku benim testimde hemen cikmamisti yarim saat sonra daha netti cnm
Bu yarım saat sonraki hali
Normal adet gibi miydi?
Hayalet cizgi var cnm tebrik ederim :))Hafif silik çizgiyi siz de görüyor musunuz?
İn canım yarın belli olacakİkinci çizgi silik ise şüpheli olarak değerlendirilir. (2-3 gün sonra tekrar et). Muhtemelen bir gebelik vardır fakat test erken yapılmıştır.
Bunu az önce bir siteden okudum canım gebelik olabilme durumundan bahsediyor
Pazartesi sabah gecikmenin 4. Günü yaptım çıkmadıBu hariç daha önce test yaptın mı? Günün geçmeden geçince vs
Benim de normalde 7-8 gün sürer şimdi 3. Gün ama bitecek gibiHayır 2 gün mü sürmüştü neydi. Bir anormallik vardı
Kan verdim canım bugün alcam. Fortuneydi sanırım canımHayalet cizgi var cnm tebrik ederim :))
Kan testi yaptir bide emin olmak icin
bu arada testin markasi ne cnm ?
Tsk edrm.cnmKan verdim canım bugün alcam. Fortuneydi sanırım canım
Bana da yok gibi geliyor. Doktor hgc isteyince bi test yapayım dedimBence gebelik yok gibi Can'ım. Az da olsa regli oldum demişsin. Yinede Rabbim büyük
İnş canım. Çok takıyorum iş yeri zaten aşırı stresli.inşallah tez zamanda hayırlı bir bebek sahibi olursun :) takma kafana sakın güzel günleri düşün inanarak :)
canım iş hayatı hep stresli çetrefilli akıl sağlığı yerinde olmayan bir sürü kişi ile mecbur muhatap olursunİnş canım. Çok takıyorum iş yeri zaten aşırı stresli.
İnş canım. Çok takıyorum iş yeri zaten aşırı stresli.
İnsallah bos cıkmaz ,Rabbım gonlunuze goe versın .Hıc bellı olmaz belkı bebıs gelır :)İnş canım. Çok takıyorum iş yeri zaten aşırı stresli.
Bende birşey göremedim.Hafif silik çizgiyi siz de görüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?