Hafiza sorunu

CmreKck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
410
278
103
Bir suru kitap okuyup, film izleyip ve iclerinden cok sevdikleri olmasina ragmen filmin ve kitabin ismini hatirlamayan varmi benim gibi ? Malesef cogu okudugum kitabin ve izledigim filmlerin ismini ve icerigini hatirlayamiyorum. Basrol oyuncularin ismini hatirlamiyorum oysaki kac kere izlemisimdir filmlerini. Ama malesef on sene onceki veya 6 ay onceki cok gereksiz seyleri hatirlayabiliyorum.

Neden boyleyim ? Benim gibi olan varmi?

Takipteyim.

Isim hafizam sifir.

Olay orgusunu genelde aklimda tutabiliyorum.

Dun dundur bugun bugundur diyen suleyman demirel gibiyim. Adam gibi birine kin bile tutamiyorum. Ya ben bu adama niye kizdiydim ne olmustu diyorum bir yil sonra.

Ben genelde karsimdakinin yaptiklarini hatirliyorum ama kendi dediklerimi hatirlamiyorum :KK49::halay:

Bendede var di bi ara. Sahi hala var ama artik careyi sansa birakmayip bi kenara yazmakta buluyorum.
Zamaninda cok kotuydu, konusulanlari bile 2 dk snra unuturdum. Sebebi depresyonda olmam ve vitaminlerimin eksik olmasiydi.
Hayattan zevk alamiyordum ve aglamakliydi hep sebepsiz yere. O an normal olrak beyin pek calismiyor.

Bendede var di bi ara. Sahi hala var ama artik careyi sansa birakmayip bi kenara yazmakta buluyorum.
Zamaninda cok kotuydu, konusulanlari bile 2 dk snra unuturdum. Sebebi depresyonda olmam ve vitaminlerimin eksik olmasiydi.
Hayattan zevk alamiyordum ve aglamakliydi hep sebepsiz yere. O an normal olrak beyin pek calismiyor.
Bendede var biraz depresyon ama bu hafiza sorunu hep vardi hala var

Bir suru kitap okuyup, film izleyip ve iclerinden cok sevdikleri olmasina ragmen filmin ve kitabin ismini hatirlamayan varmi benim gibi ? Malesef cogu okudugum kitabin ve izledigim filmlerin ismini ve icerigini hatirlayamiyorum. Basrol oyuncularin ismini hatirlamiyorum oysaki kac kere izlemisimdir filmlerini. Ama malesef on sene onceki veya 6 ay onceki cok gereksiz seyleri hatirlayabiliyorum.

Neden boyleyim ? Benim gibi olan varmi?
Ben de kitap,film,insanların yüzlerini falan unuturum hatta ikinci kere izlerken yarısında hatırlarım. Çok sıkıldım bıraktım okumayı izlemeyi. Depresyon kaynaklı diye düşünüyorum ben hep. Bir de kafamız dolu muhtemelen. Öyle düşünmek istiyorum.

Ben de kitap,film,insanların yüzlerini falan unuturum hatta ikinci kere izlerken yarısında hatırlarım. Çok sıkıldım bıraktım okumayı izlemeyi. Depresyon kaynaklı diye düşünüyorum ben hep. Bir de kafamız dolu muhtemelen. Öyle düşünmek istiyorum.

Evet kafa dolulugundan olabilir. Malesef herseyi ince ince dusunurum, oluruna birakmam genelde hicbiseyi, sorumluluk hep vardi ustumde hala fazlasiyla var. Depresyonda zaten var ... sanirim kronik depresyon hastasiyim hatta, bi ara vaktim oldugunda bu konu hakkinda ince arastirma yapicam kendim hakkimda:KK64:

hâlâ var mı. benzer durumdayım. çözüm bulabildiniz mi.

hâlâ var mı. benzer durumdayım. çözüm bulabildiniz mi.

Depresyondan ciktim cok sukur, yaptigim ise odaklana biliyorum unutkanligim azldi.
Vitamine D degerlerim cok dusuktu her gun kesinlikle vitamin D kullanirim. Diger vitaminlere ornegin demir degerlerinede bakmalisiniz yorgunluk ve dikkatsizlik verir cunku.
Genel olarak su anki unutkanlgim cok cok daha az, ama hem okul, hem flex bi is, hem 2 gonullu isi, hem arkadaslar, hem akrabalarla, hem toplantilar vs vs. Bu kdr gelismeleri kimse aklinda tutamaz. Bunlri kenara yaziyorum.
Ama genel olrak azaldi cok sukur. Hersey tikirinda ve daha duzenli programli bi hayat yasiyorum

Depresyondan ciktim cok sukur, yaptigim ise odaklana biliyorum unutkanligim azldi.
Vitamine D degerlerim cok dusuktu her gun kesinlikle vitamin D kullanirim. Diger vitaminlere ornegin demir degerlerinede bakmalisiniz yorgunluk ve dikkatsizlik verir cunku.
Genel olarak su anki unutkanlgim cok cok daha az, ama hem okul, hem flex bi is, hem 2 gonullu isi, hem arkadaslar, hem akrabalarla, hem toplantilar vs vs. Bu kdr gelismeleri kimse aklinda tutamaz. Bunlri kenara yaziyorum.
Ama genel olrak azaldi cok sukur. Hersey tikirinda ve daha duzenli programli bi hayat yasiyorum
demirim hep düşük. d vitaminine baktirmaliyim. teşekkürler bilgi için.

demirim hep düşük. d vitaminine baktirmaliyim. teşekkürler bilgi için.

Demir dusukse ben baska sebep aramaya hic gerek gormem.
Diyetisyenlik okuyorum, stajda bi hasta vardi kadin gucsuz, yari baygin gibiydi enerjisiz vs. Uykum geldi kadinin karsisinda o kadar yani. Sonra ileri dklarda belirttiki demir orani dusukmus. Dedim hah tutunabilecek bi tavsiye. Hemen demir vitaminizi tekrar olcturun, tabi once ilaclari duzenli alin dedim..3 hafta snra hala yani kadin, enerjisi tukenmis..bitkin.. " ilacini ictin mi" diye sordum " yok unutuyorum icmeyi". Eh bi ozelligide bu..unutkanlik.
Konsantrasyon eksikligine care olarak demir vitamini yaziyor doktor ve hasta icmiyor( untuyor demek istemiyorum cunku istese telefonuna alarm kurar, sabah kahvaltida kullanimi rutin haline getirir vs). Ilaci icmezsen carede bekleyemezsin..

Yukardaki hikayeden yola cikin, pesine dusun ve kendinize faydaniz dokunsun. Ilk is demir vitamininin takibine dusmek ve takviye almak.

Takipteyim.

Isim hafizam sifir.

Olay orgusunu genelde aklimda tutabiliyorum.

Dun dundur bugun bugundur diyen suleyman demirel gibiyim. Adam gibi birine kin bile tutamiyorum. Ya ben bu adama niye kizdiydim ne olmustu diyorum bir yil sonra.

:)))
Bayılıyorum sizin yorumlarınıza :))

Back
X