Hafta sonu aşılama olur mu

Teşekkür ederim cevap için tuttu mu peki aşılamanız dikkat etmem gereken şeyler var mı
Benim aşılama hikayem biraz uzun ilk aşılamam tuttu ama düşük yaptım kürtaj oldum kürtajdan 2 regl sonra yeniden yaptırdım tutmadı. Bu ay 3.asilamami oldum beklemedeyim 🙂 sizin ilk mi

Benim aşılama hikayem biraz uzun ilk aşılamam tuttu ama düşük yaptım kürtaj oldum kürtajdan 2 regl sonra yeniden yaptırdım tutmadı. Bu ay 3.asilamami oldum beklemedeyim 🙂 sizin ilk mi
Evett benim ilk olacak 3 aydır femara kullanıyorum ama bir türlü aşılama olmadı ilk ay kendi haline bırakalım dediler ikinci ay 4 yumurta çok aşılama iptal dediler üçüncü ay da bayrama denk geldi bu ay olur inşallah sizinde inşallah tutar bu ay 🌸

İnşallah canım benim aşılama olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum artık öncesinde aşılamaları denemek istiyorum 🌸
Benim de devlette cumartesi günü olmuştu yapıyorlar kuzum. 26sında oldum bende ve 2 sağ 2 sol olmak üzere 4 yumurta vardı bana yaptılar seninki neden iptal olmuştu ki korktum bak şimdi

Evet oluyor benim ilk asilamam cumartesi olmuştu gunum o gune denk geldi ama farkli bir doktor yapmıştı.

Benim de devlette cumartesi günü olmuştu yapıyorlar kuzum. 26sında oldum bende ve 2 sağ 2 sol olmak üzere 4 yumurta vardı bana yaptılar seninki neden iptal olmuştu ki korktum bak şimdi
Çoğul gebelik riski var diye bana yapmadılar mart ayında 2 olsa sorun değil de 3 4 olma ihtimali var hatta sizde korunun ilişki olmasın dediler biz denedik yinede ama olmadı sonuç olarak

Back
X