Hafta sonu kavrulacağız!

bizim pzarda fide dolu herkes dikiyor ama,burası daha sıcak diyemi acaba..
nerdesin sen...
bizim buralar çok soğuk ısıtıcı kullanıyoruz....fide buradada satılıyor ama soğuktan yanar diye ekmedik...normalde mayıs 9 dan sonra ekilir geç kaldık hava şartlarından....
bakalım artık havalar ısınırsa ekeriz bu hafta sonu...

balıkesirin bir ilçesi ama 26 derece bu gün..tabii normala göre burasıda yeni ısındı..

elma niyetine yersin artık...?
özellikle turp niye peki?
Kizim seviyo minik turplar varya. Damari cins iste , memleketi cins

bizim pzarda fide dolu herkes dikiyor ama,burası daha sıcak diyemi acaba..
Fide dikilir de tohuma gec kaldik.. ama ora iklim olarak ic anadoludan daha yumusak oldugu icin..

ora iyiymiş valla...burası bugün ısınmış hali gündüz 18 şimdi 11....(çorum)
Anammm vay corumumun haline yazin gelicem kismet olursa bisey senlikleri vardi bziimkilerin ona..

Hitit festivalini mı diyorsun
Gel bakalım ne varsa. Bende kurtulmaya çalışıyorum

Hitit festivalini mı diyorsun
Gel bakalım ne varsa. Bende kurtulmaya çalışıyorum
Yok yaf oyle milliyetcilikleri yok Allahtan sanirim koyun yada ilcenin adeti pelitli senligimi ne adi. Amacim coruma gtmek deil ailece gdiyorlar ankaradan .cok egleniyorlar kiskaniyorum ondan ötürü. Yoksa bende merakli degilim yani..

Yok yaf oyle milliyetcilikleri yok Allahtan sanirim koyun yada ilcenin adeti pelitli senligimi ne adi. Amacim coruma gtmek deil ailece gdiyorlar ankaradan .cok egleniyorlar kiskaniyorum ondan ötürü. Yoksa bende merakli degilim yani..
aha ha ha iyiymiş valla . Hiç duymamıştım gel bakalım belki klimalı tabut la selfie yapma imkanı bulursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…