- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
Kızlar 59 kiloyum boyum 158 gibi 50 kg olmak istiyorum. Benimle yapacak arkadaşlar arıyorum. birbirimize gaz verelim.
kurallarımız
her şeyden yiyeceğiz ama az yiyeceğiz
6 öğün yiyeceğiz( sabah, ara, öğle,ara,akşam,ara)
öğünler arasında 2 saat olacak
sabah, öğle, akşam yemeklerinde 3 besin grubundan mutlaka alacağız( protein, vitamin az miktar karbonhidrat)
ara öğünler light süt, meyve, kuru yemiş olabilir ama bir kaç tane ( metabolizmanın hızlanması için)
günde en az 2,5 litre su( her saat bir bardak içersek çok iyi olur)
mutlaka spor.. ben spor salonuna yazıldım 3 gün plates 2 gün zumba yapıyorum
hergün buraya girip menü bildirebilir, ya da günümüz hakkında yorumlaşırız , bu en azından motive ediyo.
her cumartesi aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapacağız, ben listeleyeceğim, haftanın 1.sini seçeceğiz.
günde sadece 1 kez minik bir tatlı kaçamak hakkımız var
ve aylar sonra birbirimize destekle yavaş ama sağlıklı bir şekilde zayıflamış olacağız.belki de bu yaşam stilimiz haline gelecek.benimle var mısınız?
1. HAFTANIN (14-19 KASIM) BİRİNCİLERİ 1'ER KİLO VEREREK RANDOMLİFE VE ADYOBATİKOLAY OLMUŞTUR TEBRİKLER KIZLAR :)))))))
2. HAFTANIN EN İYİLERİ (26 KASIM) 2 KİLO VEREN RANDOMLİFE VE 1700 GR VEREN MARİEN OLMUŞTUR. TEBRİKLERRR
3. HAFTANIN EN İYİLERİ 800 GR İLE LOLİLO VE 700 GR İLE LEYYA88 DİR..TEBRİKLERRRR :))
4. HAFTA BİRİNCİSİ 2 KG İLE RANDOMLİFE .. TEBRİKLER TATLIIM
5.HAFTA BİRİNCİSİ 1 KG İLE YsmnZ , TEBRİKLEERR
6. HAFTA 1. Sİ BENN SEVGİ_KELEBEĞİ 400 GR İLE. TEBRİKLER BANAA
kurallarımız
her şeyden yiyeceğiz ama az yiyeceğiz
6 öğün yiyeceğiz( sabah, ara, öğle,ara,akşam,ara)
öğünler arasında 2 saat olacak
sabah, öğle, akşam yemeklerinde 3 besin grubundan mutlaka alacağız( protein, vitamin az miktar karbonhidrat)
ara öğünler light süt, meyve, kuru yemiş olabilir ama bir kaç tane ( metabolizmanın hızlanması için)
günde en az 2,5 litre su( her saat bir bardak içersek çok iyi olur)
mutlaka spor.. ben spor salonuna yazıldım 3 gün plates 2 gün zumba yapıyorum
hergün buraya girip menü bildirebilir, ya da günümüz hakkında yorumlaşırız , bu en azından motive ediyo.
her cumartesi aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapacağız, ben listeleyeceğim, haftanın 1.sini seçeceğiz.
günde sadece 1 kez minik bir tatlı kaçamak hakkımız var
ve aylar sonra birbirimize destekle yavaş ama sağlıklı bir şekilde zayıflamış olacağız.belki de bu yaşam stilimiz haline gelecek.benimle var mısınız?
1. HAFTANIN (14-19 KASIM) BİRİNCİLERİ 1'ER KİLO VEREREK RANDOMLİFE VE ADYOBATİKOLAY OLMUŞTUR TEBRİKLER KIZLAR :)))))))
2. HAFTANIN EN İYİLERİ (26 KASIM) 2 KİLO VEREN RANDOMLİFE VE 1700 GR VEREN MARİEN OLMUŞTUR. TEBRİKLERRR
3. HAFTANIN EN İYİLERİ 800 GR İLE LOLİLO VE 700 GR İLE LEYYA88 DİR..TEBRİKLERRRR :))
4. HAFTA BİRİNCİSİ 2 KG İLE RANDOMLİFE .. TEBRİKLER TATLIIM
5.HAFTA BİRİNCİSİ 1 KG İLE YsmnZ , TEBRİKLEERR
6. HAFTA 1. Sİ BENN SEVGİ_KELEBEĞİ 400 GR İLE. TEBRİKLER BANAA
Son düzenleme: