Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

az yemişsin canım doyuyor musun? 1200 kalori ile haftada en az 1 kg gitmeli inş

nerdee yaa canim ben 1000 kalorinin altina inmeyince veremiyorum, bu hafta iyi gidiyorum bence, ama bak dün bunlari yememe ragmen +100/200gr fazla çiktim, bundan önceki gün ise +900gr çiktim ya, morelim çok bozuldu, ama bu sabah adet oldum in$allah bu yüzdendir ama yinede diyete ba$ladigimdan beri hiç görmemi$tim bu kiloyu :43: menümü yazayim

sabah-ögle :
1 kase sebze çorbasi (yagsiz)
1 kk peynir
yarim dl ekmek kadar yufka
1 avuçtan az kelogs
yarim dilimden az kek

ara : 1.5 avuç meyveli müsli (ilk defa yiyorum muhte$em bir$ey)

ak$am :
1 avuç müsli
bir lokma kek
1 ka$ik ha$lanmi$ et
yarim ka$ik nohut
yarim ka$ik pilav (hatta dahada az)

$u an açliktan ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :56::56::56:

780 kalorii :52:

az yemişsin canım doyuyor musun? 1200 kalori ile haftada en az 1 kg gitmeli inş

nerdee yaa canim ben 1000 kalorinin altina inmeyince veremiyorum, bu hafta iyi gidiyorum bence, ama bak dün bunlari yememe ragmen +100/200gr fazla çiktim, bundan önceki gün ise +900gr çiktim ya, morelim çok bozuldu, ama bu sabah adet oldum in$allah bu yüzdendir ama yinede diyete ba$ladigimdan beri hiç görmemi$tim bu kiloyu :43: menümü yazayim

sabah-ögle :
1 kk peynir
1 avuçtan az kelogs
yarim dilimden az kek

ak$am :
1 avuç müsli
bir lokma kek
1 ka$ik ha$lanmi$ et
yarim ka$ik nohut

sabah-ögle :
1 kk peynir
1 avuçtan az kelogs
yarim dilimden az kek

ak$am :
1 avuç müsli
bir lokma kek
1 ka$ik ha$lanmi$ et
yarim ka$ik nohut

Arkadaşım 29 yaşındayım 90 kiloyum birbirimizi gazlayalım yahu kilo vermek lazım yaklaşıp 20 kilo fazlam varyarışalım hatta çıldırıcammmmm:14:

elma sirkesine başlasammı acaba

ya kizlar ben pes etmek üzereyim yaa biktim morelim çok bozuk, bu hafta hep dikkat ettim hem tatliyi az yedim hem kaloriye dikkat ettim buna ragmen, bu hafta hergün +200 gr aldim bugün yine kilo alarak ba$ladim güne, $eytan diyo ya bi$zy yeme açliktan öl yada sali ver kendini 10 kilo al en azindan yedimde aldim derim

sabah : 2 tatli ka$igi nutella

ögle : 1 köfte kadar balik pane
1 kase hazir çorba
1 tane patates kizarmasi
1 kk peynir
1 lokma ekmek
yarim ka$ik yumurtali pilav

ara : bitter ve $ekersiz senseo

ak$am : 2 ka$ik makarna
yarim kase meyveli müsli
1 lokma kek ve çay

toplam 880 kalori in$allah bugün yine kilo almam artik canima yetti ya :43::43:

Arkadaşım 29 yaşındayım 90 kiloyum birbirimizi gazlayalım yahu kilo vermek lazım yaklaşıp 20 kilo fazlam varyarışalım hatta çıldırıcammmmm:14:

elma sirkesine başlasammı acaba

ho$geldin canimm, vermemiz lazim yaz gelmeden, benimde 10 kilo vermem lazim, bende arada sirke içiyorum i$e yaramiyor am abazilari kilo veriyor bu sayede

beklenen oldu ve yine kilo aldim... emeklerim çabalarim hepsi bo$unaymi$, 2 ayda verdigim kilonun hepsini 1 haftada aldim..nedenmi? bilmiyorum
o kadar yorgunumki, hafta boyu i$e gittim bir dakka oturmadim, depoda malzemeler ta$idim, magazanin tüm temizligini yaptim, $u an yenio kalktim birazdan i$e gidecegim ama dü o kadar çali$timki hala bacaklarim agiriyor, üstelikte 30dk yürüdüm hergün...

ba$langiç 69
1. hafta 68.2
2. hafta 68.4
3. hafta 67.7
4. hafta 67.5
5. hafta 68.00
6. hafta 68.500
7. hafta 68.900

ba$langiç kiloma ula$tim, söylicek söz yok...

canım herkese merhaba net bozuk olduğu için uzun süredir giremedim ama şimdi burdayım.leyyacım neden olduğunu ben sana söyliyim hep kilo aldıracak şeyleri yiyorsun ayrıca müsli,hazır çorba,nutella gibi yapay ürünler tüketiyorsun.hem bunları az yiyerek iyice metebolizmanı yavaşlatıyorsun.benim sana tavsiyem daha doğal beslenmen ben karatay diyeti yapıyorum artık ve gerçekten işe yarıyor.hem doğal besleniyorum hem kendimi iyi hissediyorum.tam karatay diyeti yaptığım söylenemez ama yinede onun söyledikleri beni etkiledi.sabah 2 yumurta peynir zeytinle ekmeksiz kahvaltımı yapıyorum ve öğlene kadar gerçekten acıkmıyorum.köfte yemekten korkma ama patates,pirinç,ekmek yemekten kork bence. canın tatlı isteyince ceviz badem gibi kuruyemiş,yada gün kurusu kaysı falan ye. ben kitabı da aldım istersen yardımcı olurrm bir de böyle dene bakalım.emin ol pişman olmayacaksın.

bugün hava o kadar kasvetli bunaltıcı ki anlamam içim darldı yani resmen havlar benim ruh halimi çok etkiliyo...ama bugün kendimi takdir ettim buna ragman sporumu yaptım evet biraz işkence ceker gibi yaptım ama yaptım ve spor yapmanın huzurunu yasıyorum:32:

ben hla neden kilo vermedim analamıyorum ya 6 öğün yapmıyorum ondan acaba ama acıkmıyorum ne yapayımm .... sabah 10.00 kahvalti yaptım bitki cayı su vs içtim bu saat oldu öğle yemegi yemedim çünkü aç hissetmiyorum açıkmasamda zorla bişeyler yemelimiyim kızla:50:arrr

canım herkese merhaba net bozuk olduğu için uzun süredir giremedim ama şimdi burdayım.leyyacım neden olduğunu ben sana söyliyim hep kilo aldıracak şeyleri yiyorsun ayrıca müsli,hazır çorba,nutella gibi yapay ürünler tüketiyorsun.hem bunları az yiyerek iyice metebolizmanı yavaşlatıyorsun.benim sana tavsiyem daha doğal beslenmen ben karatay diyeti yapıyorum artık ve gerçekten işe yarıyor.hem doğal besleniyorum hem kendimi iyi hissediyorum.tam karatay diyeti yaptığım söylenemez ama yinede onun söyledikleri beni etkiledi.sabah 2 yumurta peynir zeytinle ekmeksiz kahvaltımı yapıyorum ve öğlene kadar gerçekten acıkmıyorum.köfte yemekten korkma ama patates,pirinç,ekmek yemekten kork bence. canın tatlı isteyince ceviz badem gibi kuruyemiş,yada gün kurusu kaysı falan ye. ben kitabı da aldım istersen yardımcı olurrm bir de böyle dene bakalım.emin ol pişman olmayacaksın.

evet ya ben dogal olmayan her$eyi yiyorum vede çok seviyorum bu her zaman böyleydi benim için, mesela ev yapimi kekleri falanda fazla sevmem ama hazir keklere bayilirim, nutella için hayatimi feda ederim :56: o kadar yani, müsli sagliki diye yiyorum degilmi acaba?
karatay diyetinde hiç meyve falandami yok? kepek ekmegi?

ben hla neden kilo vermedim analamıyorum ya 6 öğün yapmıyorum ondan acaba ama acıkmıyorum ne yapayımm .... sabah 10.00 kahvalti yaptım bitki cayı su vs içtim bu saat oldu öğle yemegi yemedim çünkü aç hissetmiyorum açıkmasamda zorla bişeyler yemelimiyim kızla:50:arrr

sende bendensin, bende kilo veremiyorum hatta aliyorum...

kizlar bugün tam 10 saat ve 15 dk i$teydim!! ko$tura ko$tura canim çikti her yerim agiriyor, yük ta$idim çokca, öldüm nerdeyse, eminimki en azindan 1000 kalori yaktim hatta daha fazla hep ko$tum yani bu havada terledim!!

sabah : 1 sütlü kahve, 1 ka$ik çikolatali kelogs (zamanim olmadi)

ögle : 1 kutu ton baligi (150gr), 1 kk peynir, yarim bisküvi

ara : yarim bisküvi, 2 expresso bir $ekerle

ak$am : 1 ka$ik ispanak yemegi (yagliydi diye fazla yemedim)
1 kaseden biraz az meyveli müsli
2.5 ceviz
çok az çikolata
çatalin ucuyla peynir

toplam 950 kalori, bakalim yarina kaç gram alacagim yine...

selam kizlar dÜnki ko$u$turmacadan sonra bugün -900gr çiktim yani 2 hafta önceki kilomdaydim :D tamda motive oldum derken, misafir geldi tam olarak ögün yemedim ama bu saate kadar $unlari yedim

sabahtan beri :
2- 3 kelogs
yarim dilim börek
yarim kk peynir
çok az ha$lanmi$ patates
yarim dilim kek
kekin çikolata sosu
2 yemek ka$igi krem $anti
1 ka$ik çorba
1 tane ceviz

700 kalori falan, in$allah ak$ami hafif bir$eylerle atlatirim

selam kizlar dÜnki ko$u$turmacadan sonra bugün -900gr çiktim yani 2 hafta önceki kilomdaydim :D tamda motive oldum derken, misafir geldi tam olarak ögün yemedim ama bu saate kadar $unlari yedim

sabahtan beri :
2- 3 kelogs
yarim dilim börek
yarim kk peynir
çok az ha$lanmi$ patates
yarim dilim kek
kekin çikolata sosu
2 yemek ka$igi krem $anti
1 ka$ik çorba
1 tane ceviz

700 kalori falan, in$allah ak$ami hafif bir$eylerle atlatirim

leyyacaım nasılsın nasıl gidiyorsun? sakın bırakma azmini devam ettiirr

kızlarrr ben diyete devam ediyorumm, bana katı kurallar gerekli, beni çok sıkmadan kendi iradamle uyabileceğim, bunu da karbonhidrat diyetiyle sağladım o sayfaya takılıyorum artık.asla şekerli şeylere elimi süremiyorum hem de kendi isteğimle, iyi gidiyor, gelişmeleri yazarım. gerçi sömestirdebol gezmeli tatile çıkıyorum o zamanna kadar ve geldikten sonra dikkatle uygulayacağım, öpüyorum sizleriii

perşembe gününden beri elimde plates topum günde 15 defa eğilip kalkıyorum 25 mekik çekiyorum eh birazda dikkat ediyorum birtek dün kuzenimin kızının doğum günü vardı Allahım harika bir masaydı dayanamayıp hepsinden yedim :(:56: bugün gene kaldığım yerden devam ediyorum elma sirkesi de içinde 15 gün sonraki durumu merak ediyorum azmetmeye çalışıyorum

perşembe gününden beri elimde plates topum günde 15 defa eğilip kalkıyorum 25 mekik çekiyorum eh birazda dikkat ediyorum birtek dün kuzenimin kızının doğum günü vardı Allahım harika bir masaydı dayanamayıp hepsinden yedim :(:56: bugün gene kaldığım yerden devam ediyorum elma sirkesi de içinde 15 gün sonraki durumu merak ediyorum azmetmeye çalışıyorum

süpersin canımm

Back
X