cnm ya moralini bozma öncelkle..nerenin doktoru??özel mi?araştırdın mmı?istersen biraz daha sabret eve gidince bi daha git başka doktora...ben tıpa gitmiştim bikaç ay önce..orada baktılar.nidixa mı neydi hatırlamıyorum adını antibiyotik özellikli bi krem ile doğal limonlu bi sabun tavsiye etmişti.aynı dönem antidepresanda kullanıyodum ve sivilcelerim ondanmış meğer..tabi bunu demediler bana..sonraki gidişimde dedim ben.kitaplarına baktılar evet dediler.sonra dediler ki kremi kullanmay devam et..bend e içinde 2 aydan fazla kullanılmaz yazıyo dedim.o zaman başka yazalım dediler.elimde isotrexcin olduğunu söyledim onu kullanmamı söylediler.özetle ben dedim onlar onayladı.kızdığım nokta ellerinde dosyam var ilaçalr sivilce yapabilir.hastanın geçmişini okumaları gerekir ama bunu yapmadılar bile..düşün yani..ben dedim onlara..sonra araştırdım devlet hastanesinde bi doktor önerdiler . yılların doktoru..ona gittim.baktı.ilaç kullanıyorum dedim.yapar dedi.kremim bitmek üzere olduğu için muadili olabilecek bi krem yazdı.öteki piyasada yokmuş artık.bide solüsyon yazdı.temizleyici olarakda araştırdım.la roche demişlerdi.eczaneden numune istemeye gittim bulamadım avene numune verdiler.istemeye istemeye kullandım ama sonuç çok güzel.tıpta bana o nodüller geçmez demişlerdi düşün gerisini..şimdi daha düzeldi.hatta avene i kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra arkadaşlarım bile dedi cildin düzelmeye başlamış die.. alkisalkisalkis
devlet hastanesi bebeim (bartın)
burda başka dr yok ne yazık ki
bi çok kişinin sivilce derdine derman olduğunu duydum ama herkese o ilacı basıosa bu normal...
nette tıbbi özgeçmişi var
ve ööle aman aman bi geçmiş değil bence
uzman dr zaten...
Son düzenleme: