• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

diyor kiii;

Malzemeler:
'''' 2 tane orta boy havuç
'''' 1 tane yumurta
'''' 3 su bardağı su

Hazırlanış:
'''' Havuçlar rendelenir.
'''' 3 su bardağı su kaynatılır.
'''' Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.
'''' Su 25-30 dk kaynatılır.
'''' Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.

Uygulama:
'''' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
'''' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız..

Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.
kontescim meraba ben mervee bu arada snn adın ne yaa güzellik :) sacların tam istediğim gbi olmuş güle güle kullan ama cdden kıskandm yaa ohaoldumsmile :P cnmm snn yukardaki kürü ben 2 kere uyguladım yumurta kafamda pişti uygulayana kadar anam ağladı :olmaz: ama denemek isteyen denesinde havucla sac sok alakasız gelıo bana ve kokusu cooook berbaat :kızgın: ben onu 2 kere yaptıktan snra burayı gördüm ve dha cok aklıma yattı ama yınede sen bilirsin balıımkaydirigubbakcemile2

kontescim meraba ben mervee bu arada snn adın ne yaa güzellik :) sacların tam istediğim gbi olmuş güle güle kullan ama cdden kıskandm yaa ohaoldumsmile :P cnmm snn yukardaki kürü ben 2 kere uyguladım yumurta kafamda pişti uygulayana kadar anam ağladı :olmaz: ama denemek isteyen denesinde havucla sac sok alakasız gelıo bana ve kokusu cooook berbaat :kızgın: ben onu 2 kere yaptıktan snra burayı gördüm ve dha cok aklıma yattı ama yınede sen bilirsin balıımkaydirigubbakcemile2

havuçla keratin bağlantısı var canım ondan. havuç suyunu soğutmadan mı yumurta koydun içine. ya da saçlarını sıcak su ile mi yıkadın ?

arkadaşlar bn dün zeytinyağını yaptım biraz ısıtp sürdüm saçlarıma yaklaşık 3 saat falan bekletip yıkadım ama iki kere şampuanladım yoksa rahat edemm ki :S etkisini azaltmaz dimi iki kere falan yıkamak ...? bakalım devamedicem haftada 1 yapıcam beslnir umarım biraz.. ya kızlarr bu arada saç tellerim çok ince kalınlaştırmak için ne yapabilirim. böyle çok zor sürekli yağlanıyo biraz kalınlaşsın istiyorum .. napabilirim...?? yardım edin banaaa :):) hapinizi öptümm ii günler..a.s.

arkadaşlar bn dün zeytinyağını yaptım biraz ısıtp sürdüm saçlarıma yaklaşık 3 saat falan bekletip yıkadım ama iki kere şampuanladım yoksa rahat edemm ki :S etkisini azaltmaz dimi iki kere falan yıkamak ...? bakalım devamedicem haftada 1 yapıcam beslnir umarım biraz.. ya kızlarr bu arada saç tellerim çok ince kalınlaştırmak için ne yapabilirim. böyle çok zor sürekli yağlanıyo biraz kalınlaşsın istiyorum .. napabilirim...?? yardım edin banaaa :):) hapinizi öptümm ii günler..a.s.

yine de bir kere şampuanlamaya çalış canım
ben saç telinin kalınlaşacağına inanmıyorum, yani öyle bir ürün veya bir yorum duymadım
gamyoncuiremsu

zeytinyağını hafif ısıtmayı unutma canım daha iyi olur

ısıttım canım şimdi kafamda bekliyorum=))) canım buarada benim hakiki zeytinyağı olduğu için baya bi kötü kokuyo ben 2kere bile değil 3 4 kere şampuanlamam lazım etkisi olmazmıki=((

havuçla keratin bağlantısı var canım ondan. havuç suyunu soğutmadan mı yumurta koydun içine. ya da saçlarını sıcak su ile mi yıkadın ?

yk canım souktu hepsi nasıl oldu anlamadım yaa sacımda bildiğiniz beyaz yumurtaa ohaoldumsmile ama ckardm dahada yapmadm .

ısıttım canım şimdi kafamda bekliyorum=))) canım buarada benim hakiki zeytinyağı olduğu için baya bi kötü kokuyo ben 2kere bile değil 3 4 kere şampuanlamam lazım etkisi olmazmıki=((

o kadar şampuanlayacaksanız hiç yapmayın bence zeytinyağını.

saf zeytinyağı ile bakım yapayım derken 3-4 kere yıkamayla zeytinyağının etkisini sıfırlamakla kalmıyor, daha çok kimyasala maruz bırakıyorsunuz şampuandan dolayı.

zeytinyağına da yazık saçlarınıza da. bir anlamı kalmıyor ki bakımın.

benim de gerçek zeytinyağı. kendi zeytin ağaçlarımızdan yaptığımız o derece doğal yani. ama ben 1 kere güzelce şampuanlıyorum. hiç bir sorun kalmıyor.

yk canım souktu hepsi nasıl oldu anlamadım yaa sacımda bildiğiniz beyaz yumurtaa ohaoldumsmile ama ckardm dahada yapmadm .

ben de anlamadım valla.

sıcak bir şey var mutlaka bu işin içinde.

yoksa yumurtanın kesinlikle pişmemesi lazım.

en iyisi siz bir daha yapmayın.

a.s.

yine de bir kere şampuanlamaya çalış canım
ben saç telinin kalınlaşacağına inanmıyorum, yani öyle bir ürün veya bir yorum duymadım
gamyoncuiremsu

teşekkürler dorocumm ya bana çıkmıo gibi geliyoda ondan iki kere yapıyorum bir kere şampuanlamaya çalışırım artık haftaya..
çok problemli saçlarım var yaa napcamı şaşırdım artık bnde.. önlerim çok seyrek, saçlarım geç uzuyo ve çok ince telli o yüzden çok sıkk yağlanıyo bende uğraşmaktan bıktım artık..
bnde pek inanmıyorum kalınlaşıcağına ama bi umut vardır belki kalınlaştırıcak bişi die sorim ddm fisfisfis

teşekkürler dorocumm ya bana çıkmıo gibi geliyoda ondan iki kere yapıyorum bir kere şampuanlamaya çalışırım artık haftaya..
çok problemli saçlarım var yaa napcamı şaşırdım artık bnde.. önlerim çok seyrek, saçlarım geç uzuyo ve çok ince telli o yüzden çok sıkk yağlanıyo bende uğraşmaktan bıktım artık..
bnde pek inanmıyorum kalınlaşıcağına ama bi umut vardır belki kalınlaştırıcak bişi die sorim ddm fisfisfis

ben bilmiyorum canım ama sen araştırmaya devam et kaydirigubbakcemile5

kızlar piyasada çok fazla sarmısaklı sampuan var siz hangisini kullanıyorsunuz ? hangi markayı tavisye edersiniz ?

dha küre basLayaLı 2 hafda oLdu ama sonuç inanıLmıycak gibii Kendm bLe inanamdm Simdi 2.Ci Kürümü yapıp Duja Grdim cıdkıkdan snra Hemen Fotograf çekiLdimm dha önceki fotoLarımLa krjıLşdrdmm Sonuççç Çok Çok ii KesnLkLe devamm edicemm ..

piyasada sarımsaklı şampuanda mı varmış ???

canım onu alacağına kendi şampuanının içine sarımsak rendelesene ben ööle yapıyorum
çok ta faydasını gördüm

dha küre basLayaLı 2 hafda oLdu ama sonuç inanıLmıycak gibii Kendm bLe inanamdm Simdi 2.Ci Kürümü yapıp Duja Grdim cıdkıkdan snra Hemen Fotograf çekiLdimm dha önceki fotoLarımLa krjıLşdrdmm Sonuççç Çok Çok ii KesnLkLe devamm edicemm ..
Neyce bu :1closedeyes:
Düzgün yazsanda bizde düzgün bi şekilde okusak:1closedeyes:

Bi kaç ay öncesine kadar bende 2 ay kadar düzenli bi şekilde kullanıyordum sinemaki bemiks ve badem yağı karışımını.. Evet gözle görülür bi fark olmuştu..
Şimdi arada aklıma geldikçe yapıyorum yeniden düzenli bi şekilde kullanmaya başlasam iyi olucak..

Back
X