• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım bemiks zaten sıvı bir şey ezilecek bir şey değil. tüpü alıp olduğu gibi atmıyoruz yani karışıma yasakkelime

sıvı mı :bbo: annem eczaneye bemiks demiş onlar da kırmızı-turuncu haplar şeklinde olanı vermişler bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
sıvı mı :bbo: annem eczaneye bemiks demiş onlar da kırmızı-turuncu haplar şeklinde olanı vermişler bilmiyorumkismile

bemiks piyasada 2 türlü var hem hap şeklinde hem de ampul olanlardan. biz kürümüzde ampul u kullanıyoruz.

Bemiks Ampul

images

hey kızlar ! :)
ya benim saçlarım biraz fazla dökülmeye basladı kullanıp da memnun olanlar acaba kontessin sarımsaklı şampuanını da mı kullanmaktalar ?
ben şampuanıma çam terabendi badem yagı ve e vitamini koymustum, bilmem nedendir dölükülüyor ya:(
ve bir de bugün 3. yü uyguladım çok kat olduğu için kahkülümünden takip ediyorum uzadı biraz okul açılıncaya kadar 7 cm uzamasını ummaktayım bakalım nasıl olucak:)
ha bu arada yukarıda soru sormustum gören bilen olursa fikrini söyleyiversin lütfen, öpücükler.....(=

Ben de şampuan kullanmıyorum kürü yapıyorum sadece.

onun içine de koyduğum şeyler,
-Sinameki
-Bemiks Ampul
-Badem Yağı
-Sarımsak Yağı

kızlar
ben sadece sinamekili kürü yapıyorum geçen çarşamba ikinci kürümdü bugün c.tesi başlayalı 11 gün oldu, saçım 1,5 cm dip verdi çok mutluyum ya mükemmel bi'şey bu:dance:

Back
X