kontess cimm çok çokk çokkk teşekkürler

...süper bi kür....5. kürümü tamamladım 3 kere daha yapıp ara vericem...5 haftada saçlarım 3 cm uzadı..ki benim saçlarım ayda 1 cm den fazla uzamazdı..hatta 1 cmden de şüpheliyim

süper süper süper mikemmellll...Allah ne muradın varsa versin inşallah...
bu arada ben 7 diş sarım sağı rendeledim ve dfn garlı şampuanın içine koydum...rendelenmiş sarımsak şampuanın içine karıştı özdeşleşti galiba..öyle elime pelte pelte gelmiyor :))....2 kez yıkayıp ardından dfn garlının saç kremini sürüp 5 dk bekletiyorum koku falan kalmıyor.
bu kürden önce uzaman performansı aldığım doğal olmayan bakımda şöyle:) benim kullandığım sarı röfleli saçlar için bakım maskesi vardı, arkadaşımın zoruyla almıştım tekin acardan iyikide almışım; lee stafford bleach blonde treatment onu her yıkamda kullandığımda ve çıkıncada nemli saça yine lee stafford poker straight balm sürüp kuruttuğumda saçlarım hem parlak hem düpdüz oluyordu hemde hızlı uzamasını sağlamıştı saçlarımın. özellikle poker straight balm saçları düzleştirmede süper ötesi..röfleli saçları olan arkadaşlar çok memnun kalacaktır eminim.. bu ürünler sadece sarı saçlar için olduğundan platin röflemin rengini biraz koyulttu ; önemli not olrak söyliyim; özellikle treatment sarı saç tonunu dengeliyor, renk değiştirici pigmentler içeriyor..benim biraz rengini değiştirdiğinden kullanmaya devam edemedim...bu ürünleride tavsiye ederim özellikle..