• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Haftada 3 kere mi uyguluyorsun ?? Niye 3 kere yapıyorsun ki normali haftada 1 kere.Peki 3 kere yapmana rağmen belli bir uzama var mı? İnanarak yapmanın da etkisi olduğuna inanıyorum sonuçta pozitif düşünüyorsun:)) hayırrr bozma psikolojiniii:1:

evet uzama var 1-2 cm :) geçen hafta 1 kere yapmıştım, bu hfta 3 kere yapayım dedim :)

3 kere çok fazla saçın küre duyarsızlaşabilir.

hmm.. pekala haftada 1 kere yapıcam herkes gibi çok saol :)

benim saçlarımda çok cansız ya. aynaya baktım şimdi hiç ne bileyim kuru desem okdr kuru deil ama cansız yani. çok tülerio. ne yapmalıyım :( :5:

benim saçımında uçları çok kötü:25::25::25::25::25:

kestim uclarını acımadım yaa kırıkları temizledim iyicene:53: nasıl canlı olur onun peşindeyim bu uçlar:5::5::5:

Rica ederim yasokolik,

airlikfeer uçlar için 1. sayfadaki gliserin bakımını denedin mi? Belki faydası olur.

kkontess bu mesajı görünce kalpten gidecek :5:

Bu arada bugün 9. kürümü yaptım ve ara verdim, ensemdeki saçlarımı ölçtürdüm eşime iki hafta öncekiyle aynı yaaa :50: Benim gaza ihyitacım var...
Ama bugün aynaya baktım arka tarafına saçlarımın uzun halini hayal ettim çok güzel olacak, Şöyle bir 15 cm uzasa falan.
Bu arada galiba sinameki benim saçımı döküyor, sinameki kürünü saçımdan arındırırken birsürü saçım dökülüyor, normal zamanlarda yıkadığımda dökülmüyor, kkontess sende de böyle mi oluyordu?:50: Sarımsaklı şampuan kullanıyorum bir hafta oluyor. Ne yapmalıyım. Arada sağlamlaşırmı acaba kökleri, Emziren bir anne oduğum için demir ve vitamin tableti alıyorum düzenli olmasa da. Daha ne yapmalıyım ki?:50:

yağlı bakım saç dökebiliyor canım evet ama çoookkk çoksa süreyi azalt?
ya da bırak tamamen:53:
bende aşırı dökülme olmadı hiç.
bu ara çok dökülüyorlar,neden bilmiyorum
her yer saç!:47:

yağlı bakım saç dökebiliyor canım evet ama çoookkk çoksa süreyi azalt?
ya da bırak tamamen:53:
bende aşırı dökülme olmadı hiç.
bu ara çok dökülüyorlar,neden bilmiyorum
her yer saç!:47:

Kuruyken dökülmüyor, durup dururken falan, sadece yıkarken, kür yüzünden bence, yağsız yapsam ne olur? Uzamayı etkiler mi badem yağı olmaması?

Liv sen ne sormuştun canım kaçırdım ya da okudum unuttum.

denemedim canım:26::26::26: dışarı çıkınca alıyım o zaman gliserin:5::5::5::5:

jojoba yağını da dene dedi bi arkadaş ama kararsızım işte:5::5::5::5:

Dene dene, ben çok dua ettim vallahi :1::1::1: Gliserin ile birlikte ben jojoba yağı kullandım mesela bebek yağı yerine, güzel bir kombinasyon oldu...

Kuruyken dökülmüyor, durup dururken falan, sadece yıkarken, kür yüzünden bence, yağsız yapsam ne olur? Uzamayı etkiler mi badem yağı olmaması?

Liv sen ne sormuştun canım kaçırdım ya da okudum unuttum.

canım ya biraz ara ver istersen,sonra yine devam edersin.
badem yağı saçı dökmez ama belki de mevsimsel olabilir..bahar geliyor yaisaç dökülmesi hızlanabilir..
bu arada bioblas kullandın mı hiç ?
benim bir ara çok saçım dökülüyordu,yeni doğum yapan bir arkadaşın bioblası tavsiye etti,içine de 2 tane bepanthene ampül kırmıştım ve çok iyi gelmişti bana..dökülmem önce azalmıştı sonra da tamamene yakın durmuştu..ve de saçlarım daha çabuk uzamıştı..ben bioblas normal saçlar için olanını kullanmıştım..hala da mevsim geçişlerinde onu kullanırım..

Back
X