Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Evet ama...
Ben 3 hafta ara vermeyi düşünüyorum, üç haftada 4,5 cm yapar. Ve kürü uyguladığım zamanda normal uzaması bile durdu. Şöyle bir ortalamaya vurduğumuzda, şu anki durumda yaklaşık 2,5 ayda 1,5 cm uzamış. :50:

Evet ama...
Ben 3 hafta ara vermeyi düşünüyorum, üç haftada 4,5 cm yapar. Ve kürü uyguladığım zamanda normal uzaması bile durdu. Şöyle bir ortalamaya vurduğumuzda, şu anki durumda yaklaşık 2,5 ayda 1,5 cm uzamış. :50:

hadi bakalım canım..inşallah istediğin gibi çok çok uzar saçların :71::71:

Evet ama...

Kürü uygularken uzaması hadi yavaşlamıştır belki ama tamamen durması için bir sebep yok :S
Gerçi bakalım biz ne olacağız ben de bu haftasonu 10.yu yapıp ara vereceğim. Eğer arada iyi uzadığını görürsem ara vermeye devam ederim şahsen :1:

Ara dönemde hiç bir bakım yapmayıp saçı tamamen dinlenmeye bırakıyoruz. Ama ben sarımsaklı şampuan kullanıyorum. Yeni başladım sayılır ona da.

Benim saçlarım uzuyor. :66:
16 şubat - 21 şubat >>>>> 1,5 cm
21 şubat - 24 şubat >>>>> 1 cm uzamış.
Alnımın tepesindeki saçı ölçüyorum, bu akşam da enseyi ölçtüreceğim eşime, yazarım yine.

Benim saçlarım uzuyor. :66:
16 şubat - 21 şubat >>>>> 1,5 cm
21 şubat - 24 şubat >>>>> 1 cm uzamış.
Alnımın tepesindeki saçı ölçüyorum, bu akşam da enseyi ölçtüreceğim eşime, yazarım yine.
Ooo süpermiişş
2-3 günde 1'er cm
Çok şanslısın valla cnm
Benim saçlarım çok inatçıdır,oldukça geç uzar malesef:43:

Back
X