Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

:23: Süper, bu uzamış hali olsa gerek, Çok da sağlıklı görünüyor.Güle güle kullan. Galiba saçların çok ince telli. Ama öncesi ve sonrasını görsek daha iyi olurdu.

darısı basımızaa :)) harika gözüküyor:nazar:

bende beğendim ya ne güzel duruyor parlak parlak bende öyle olsun istiyorum her dışarı çıktığımda alim diyorum sinameki bepanten badem yağı unutuyorum inşallah bigün alıcam :)

super saçlar..
maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzel olmuş saçlarınn :nazar: ne kadar zamanda uzadı ?

çokkk teşekkür ederim arkadaşlar inşallah daha güzeli sizlerin olur :17:

kızlar ben kırkilit otu ve mecitefendi yağı da ekliyorum ekstradan. 7.kürüm saçımda şu an.2 saat oldu.Daha ne kadar bekleteyim kızlar? 4 saat bekletiyordum.Ama başımı ağrıtmaya başlattı.

tatlım,başını ağrıtıyorsa yıka bence..bende migren var ,en fazla 2 saat dayanabiliyorum..

evet sinemakiyi uzatsın ısırganıda güçlendirmeye yardım etsin diye kullandım badem yağını çay kaşığı kadar kattım ilk başlarda ama sonra almadım tekrar bunuda belirteyim :8: saçımın kısa hali kendi rengiydi ama sonra açıldı biraz ben ona bağlamıştım nedenini ama bilemiyorum düzleşince daha az görünüyor ama çıkan saçlar uzun saçlı ilk fotomda alnımın üstünden belli :16:

sağol tatlım bilgiler için..
havalar biraz ısınsın bende başlayacağım yeniden..kafamda fazla tutamıyorum..migrenim var ve çok ıslak kalmaması lazım..o yüzden havalar ısınınca devam :69::69::69::69:

ilk aşamada dökülüyor canım,ama sonrasında azalıyor..
benim soğukalgınlığım azalsın ,ben de tekrar başlayacağım..
Cevap icin tesekkur ederim canim..sayfalarin hepsini okumadim da belli bi sure sonra bu kure ara mi vermek gerekiyor?okuduklarimdan oyle anladim da...

tatlım,başını ağrıtıyorsa yıka bence..bende migren var ,en fazla 2 saat dayanabiliyorum..

biraz sonra yıkayacağım canım.Geçen gün neredeyse 1 gün boyunca ağrıdı.Bende migren yok.ama saçın ıslak kalması migren yapabilirmi? Ya da sinüzit de yapabilir.ama bırakamıyorum da bu bakımları :((

Isırgan otunun saç dökülmesini engelleyici bir özellliği de var, biliyorusunuzdur.
Doğal saç rengini açmaz değil mi?

Vallahi canım ben doğal sarışınım, saçıma boya sürmeyeli 1 sene oldu, uçlarım platin diplerim dore sarı, normalde papatya sürüp güneşde 1 hafta otursam hemen rengi açılıyor ama ne sinameki ne ısırgan bende diplerimin rengini açmadı koyu renk saçlılarda ne olur bilmiyorum...Sinemakiyi 5-6 günde bir, ısırganı her banyodan sonra durulama suyu olarak kullanıyorum...

Ayy benimde istediğim boya gelince bana gına gelirmi acaba diye düşündümde gelmez heralde yaa olsunda gınalar gelsin :9::9::9::9:

Aynen canım ya şu saçlar bir uzasında belden aşağı olsunlar gına falan gelmez hatta büyük bir zevkle bakarım o saçlara :D Bunu bir kenara not edicem bakalım saçlarımız bu boya geldiğinde tepkimiz aynen boyle mi olucak :1::1:

havalar bi ısınsa, soğukta yıpratıyomuş saçları öyle okudum bi sitede.. neyse az bişey kaldı :) martın ortalarına doğru güzelleşio hava yehuu :3:

önümde kapı gibi 2 kürüm var sonra 2 hafta mola :61:

yasokolik :geçmiş olsun senin az kalmış
Benim daha 6 kürüm var :9:

Ama 2 haftada perçemlerim uzamış
Bugün yıkadığımda farkettim ve çok şaşırdım
burnumda olan perçemler dudağımdan aşağıya inmiş :16:

Son düzenleme:
ben üyeyim canım o siteye ama göremedim yine de:26::26:

kızlar bu hafta 8. kürümü yapıp mola veriyorum 2 3 hafta :49:

O zaman imageshack sitesine kullanıcı adın ve şifrenle yeniden giriş yap, muhtemel uzun süredir online olmadığın için log-out olmuşsunudr...

Back
X