hayırlı olsun canım hihoyyyt kaç cm uzadı seninki ?
ay bide 3. uygulamdan sonra ölçtüm 2 cm uzamış 3 cm değilmiş neyse olsun 1 tatlı kaşığı koydum diye çok üzüldüm yaa mafoldumben
saol bebeim :kedi: ama annem çok moralimi bozdu.o kadar şey sürdün uzasın diye sonra da kestiriyosun,kısacık kalmış dedi :gitme:kontesss allahım yeni saçların muhteşem.. acayip bakımlı. maşallah, allah nazarlardan saklasın :))
uzamıştı uzamıştırrraklinialirimsmilehihoyyytyok kızım ne kısası onu bulamayanlarda var =))
benim annemde ne bulsan saçına sürüyosun yakında kel kalıcaksın diyo :)))
bu arada hani en kısa katım kulak hizamda demiştim ya, şu an baktım değil. çenemde :)) ya o gün yanlış baktım, ya da saçım kulak hizamdan çeneme kadar uzadı :)) 2. ihtimali tercih ediyorum =D
en uzun katımda göğsümün ortasında.
millet sinüzit için çin yağı diye bi şe varmış.kullanan bilen eden var mıdır aramızda?:uhm:
onu da duydum.hatta bugün almaya gittim ama aktar bunu önerdi çörek otu yağına nazaran daha iyidir dedieyvahedigeldismileyine benkaydirigubbakcemile3
kuşum sinüzit için sabah akşam
burun deliklerine birer damla çörek otu yağı kullanaklinialirimsmile
annem de yeni başladı (annem de olmasa kör cahil olacakmışımsempatiksalakcinni)
ne iğrençliği kuzum aşk olsun,sağlık bu.benim tek derdim o akıntı zaten,ağrım çok olmuyor ama o akıntıya bağlı öksürük beni deli ediyor.ben de bi şey uyguluyorum.tuz+ karbonat ekledim suya.burun damlası gibi sabah akşam damlatıyorum.anında rahatlatıyor,zaten genizden geçişini filan hissediyosunuz ama ağızdan burundan bi şey çıkmıyor hiç:bbo: nasıl temizleniyor o akıntı anlmadımben de okaliptus yağını duydum..aktardan bi broşür vermişlerdi onda yazıyodu..arada buruna buğu yapıyorum..bazende bir damla damlatıp alnımı yere koyuyorum..ilk başta hapşırtıyo..bilmiyourm bi yaptığımda rahatlattı..aynı dönemde bir grip oldum..galiba ne varsa akıttı..o günden beri rahat nefes alıyorum gibi gelio..ama dün ıslak saçla çıktım sayılır..bugün başım ağrıyo..bide geçen dedim ya kürü yaptım dolaştım 2 gün rapor aldım hasta oldum diye..bugün baş ağrısına dayanamadım..akşam yine birer damla damlattım..akıttım var genzime doğru şimdi(Biraz iğrenç gelebilir ama kusura bakmayın en güzel nasıl anlatabilirim bilmiyorum )yarında buğu filan yapıcam işte..
okudum ben de burayı kaydirigubbakcemile3 çörek otu yağı yattı kafama.yrn alcam bkalm
ohh süperrrŞenizalkisalkisalkisdün yaptım tarifini kontescim 5 6 saat bekledi
gercekten ilk yapısta bile saclarım diri diri oldu bi parlaklık geldi yahu
ama sarımsaklı sampuanı daha ayarlıyamadım akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?