Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bu arada evin dağınıklığı için kusura bakmayın:) 8.kürden sonra olanda saçlarımı kat kestirmiştim o yüzden ilk resimde daha gür gibi

arkadaşım ben saçlarından çok sanki bu arada epey kilo vermişsin gibi gördüm bi fotoda omuzların daha etli butlu :)) diğerinde daha bi zayıf sanki
hehe yok=)) zaten 49-50 kilo civarlarında geziniyorum, saçlar kısa olunca omuzlar ön plana çıkmış sanırım, bide üzerimdeki body öle göstermiş olmalı:))

uclarını yonta yonta kedi kuyruğu gibi kalmş:9: 3 ayda 3 kere uclarını temizledim
biri 8 ocak diğeri 24 mart
$8 ocak 2011.webp $24 mart 2011.webp

Arada kaynamış gene sorum..

"Kontes ben 9 kür yaptım en son 19unda yaptım kürümü ara verdim, kür boyunca badimde çizdiğim yerleri ölçtüm 6 buçuk cm uzama olmuş, verilen arada genede baya bi uzama olur mu acaba? yoksa kür boyunca uzama durdugundamı verilen arada atağa geçiyo uzama sende nasıl olmuştu ? Bide sen eski yazılarında saçların önlerini değilde arkalarını daha uzatıyo diye yazmıştın bende tam tersi oldu önlerim daha çok uzadı, neyim dogru oluyokiii bu olsun "

Eki Görüntüle 167465 Eki Görüntüle 167466
kızlar biri 3.kürde çekildi diğeri 8.yi yaptıktan sonra
oh maşallah maşallahhh:65:
kontess sacinin uzun halindeki sac rengin cok hooosss..bende istiyommm
onu ben de çok istedim ama kuaförüm bi daha tutturamadı aynısını:19:
uclarını yonta yonta kedi kuyruğu gibi kalmş:9: 3 ayda 3 kere uclarını temizledim
biri 8 ocak diğeri 24 mart
Eki Görüntüle 167477 Eki Görüntüle 167478
ahan sana da bi kupacıkk:65:
uçlar benim de öyleydi,kendim kestiğimden biçimsizleşmişti

görmediğim çok soru olmuş,pardon diyorum kızlarr:26:
Kontes ben 9 kür yaptım en son 19unda yaptım kürümü ara verdim, kür boyunca badimde çizdiğim yerleri ölçtüm 6 buçuk cm uzama olmuş, verilen arada genede baya bi uzama olur mu acaba? yoksa kür boyunca uzama durdugundamı verilen arada atağa geçiyo uzama sende nasıl olmuştu ? Bide sen eski yazılarında saçların önlerini değilde arkalarını daha uzatıyo diye yazmıştın bende tam tersi oldu önlerim daha çok uzadı, neyim dogru oluyokiii bu olsun :86:
canım benimkiler verdiğim arada birden uzamışlardı.
yoksa ben de o kadar bakım yaptım uzamıyor vs diyenlerdendim.
o farkı görünce bi daha mızlanmadım:60:

:46::46::46::46::46:
Ürünleri beğenmene çok sevindim...
teşekkür ederim canım yardımların için:71:
mrb arkadaşlar saçlarım uzun belimde ve gür
benim sorunum üçgen kesimin, boyanın ve şekillendiricilerin etkisiyle incelmiş uçları
çünkü gür olduğu için uçların ince olması 2 kat sorun oluyor
kestirmeyi kesinlikle düşünmüyorum çünkü arkadaşlarımın yanında bile gitsem kuaföre saçlarıma para gözüyle bakıyorlar uçları düzelt desem biliyorum göğsümün altına kadar kesecekler en az
kötü durumda değiller her çıktığımda kendi saçınız mı diye sorarlar ama farketmeseler de yıpranmış oldukları bir gerçek
bu kürün saçı beslediği konusunda yorumlar okudum o yüzden uygulamaya başladım 2. uygulayışım ve gerçekten farkedilir bir iyileşme var umarım bana da çözüm olur :61: yıpranmış uçların için önerebileceğiniz etkili bir şey varsa size minnettar kalırım :61:

kkontesçim öncelikle teşekkürler saçlarım sağlığına kavuşursa sebebi sen ve japongülü :71:
bir de bilmediğim için mazur gör tigi konusunda aydınlatabilir misin beni tam olarak ne için kullanıyorsunuz ? :kkk:
şimdi canım yıpranan saçı kurtarmanın bi yolu yok
ben bunu bizzat yaşadım
ha ne olur , kırıklardan kurtulununca bi daha oluşmalarını engelleyebiliyoruz ya da oluşumlarını en aza indirgiyoruz diyelim

tigi bi marka canım.ben 2 ürününü aldım yakın zamanda
bi tanesi saç uçları kırılmasın diye (gördüğün üzre ben de mükemmel bir sonuç elde edemedim uçlar konusunda,yazın bi kaç kere üşenip yapmadım gliserinli bakımı,papaza döndüm,bi de kendim uçlardan ala ala rezil ettimdi saçlarımı:19:)
diğeri de pürüzsüzleştirici parlaklık verici olarak geçiyor...

henüz birkere uyguladım dökülmeyi engledi kardeşimle uyguladık onda da dökülme durdu yumuşacık oldu saçlar ama üç ay yapcam ben bunu hafta da bir olarak ben içine sinameki+bademyağı+bemiks+evigen+bephantene ampülü katıyorum üç ampül sorun yaşatır mı sizce daha mı iyi olur B):34:
çok yüklenme derim canım.
ilk sayfadaki tarif zaten yeterli oluyor.

kullanın kızlar bnde kullandım baya etkisini gördüm uzun zamandır ara wermiştim geçtiğimiz pazartesi tekrar başladım uzun süre kullanmayı düşünüorum sürekli saç rengi deiştirdiğim için çok işime yarıo süper bi formül saol kontesscim:90:
rica ederim canım:71:

Arada kaynamış gene sorum..

"Kontes ben 9 kür yaptım en son 19unda yaptım kürümü ara verdim, kür boyunca badimde çizdiğim yerleri ölçtüm 6 buçuk cm uzama olmuş, verilen arada genede baya bi uzama olur mu acaba? yoksa kür boyunca uzama durdugundamı verilen arada atağa geçiyo uzama sende nasıl olmuştu ? Bide sen eski yazılarında saçların önlerini değilde arkalarını daha uzatıyo diye yazmıştın bende tam tersi oldu önlerim daha çok uzadı, neyim dogru oluyokiii bu olsun "

kaynamadı canım
az önce cevapladım,yukarda yazıyor:61:

görmediğim çok soru olmuş,pardon diyorum kızlarr:26:
canım benimkiler verdiğim arada birden uzamışlardı.
yoksa ben de o kadar bakım yaptım uzamıyor vs diyenlerdendim.
o farkı görünce bi daha mızlanmadım:60:

Sanırım benim uzama kürü uyguladığım süre içinde oldu kuşum araya pek umut bağlamim en iyisii :86:

kaynamadı canım
az önce cevapladım,yukarda yazıyor:61:

Teşekkür ettim canım nerdeyse peşpeşe yazmışız :54:

Yarın 8.kürü yapmayı planlıyorum kızlarrrr:46::46::46: Sonra bir kür daha yapıp ara vereceğim, çok ama çok heyecanlıyım...Başlamadan evvel foto çekmedim ama allahtan keratin başlığında fotom var bakalım ne zaman eklemişim ona göre hesap edeceğim, gerçi her kesim tarihinde saçımı kestim ama:1::1::1:

cevap için teşekkürler peki gliserinli bakımı mı tigi dediğin ürünü mü önerirsin ?

bu arada çok kötü durumda değiller bir fotoğraf koyayım en iyisi :61: saçlarımın arkadan göründüğü en yakın tarihli fotoğraf bu şimdi biraz daha uzunlar :64:

Yarın 8.kürü yapmayı planlıyorum kızlarrrr:46::46::46: Sonra bir kür daha yapıp ara vereceğim, çok ama çok heyecanlıyım...Başlamadan evvel foto çekmedim ama allahtan keratin başlığında fotom var bakalım ne zaman eklemişim ona göre hesap edeceğim, gerçi her kesim tarihinde saçımı kestim ama:1::1::1:

Biz zaten saçımızı uzatamadık o kesimler yüzünden :1: bende cok heveslıydım araya basladıgımda ama pek bi gelişme olmadı, kür boyunca 6 bucuk cm uzamış kesimler haricinde :21:

Back
X