Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlarr bugün ne bakımı yapıyorsunuzz????
mayalı bakımlar uygun demiş aycangül ama ben sürmüyorum maya filan:18:

sabah kaltıım hemen sirkeli limonlu madensuyuyla yüzümü sildim sonra yıkayıp bepantenimi sürdüm :8::8:
ne yazık ki aklım fikrim saçlarda :60:
amanın ben yanlış anlamışım. protein günleriymiş. ben kafama maya sürmem ki kokusuna dayanamam. belki mayonez meskesi yaarım ama. o da protein.

ben de diyorum yağ günü değil ki bu kız ne diyor:27: ay ben ikisini de yapamam
süremem öyle acayip şeyler kafama:63:

Ben de başladım bu sinamekili küre ama bemiks ampul rezalet kokuyor saçlarımda kalıyor kokusu çok rahatsız ediyo bunu nasıl önleyebilirim fikri olan var mı?:25:

brc bırak haftada iki günü şahsen ben ayda 2 gün yapar oldum(özel tarihlerde)
daha çok yapınca daha çok uzuyor diye bir şey yok

karabiber,valla canım en baştan şu sayfaya kadar %99 konuşulan tek şey sorunun cevabı oldu

kılıçla aycangül çok övdüler mayonezi. yoksa ben de daha önce hiç denemedim. bi de kokar diye çekiniyorum. en iyisi ammino keratin bakımı galiba bu gece için.

Kız bağırsak çalıştırmaya yarayan bir şeyi kafamıza sürüyoruz bundan daha acayip bir şey olabilir mi :1::1::1:

Mayonez olmasa bile yoğurt+bepanthene ampul ikisilisini tüm saçına sürüp boneleyip yarım saat sonra ılık su ile yıkamayı dene...Acayip diyerek çok büyük bir şey kaçırıyorsun:14:

Kız bağırsak çalıştırmaya yarayan bir şeyi kafamıza sürüyoruz bundan daha acayip bir şey olabilir mi :1::1::1:

Mayonez olmasa bile yoğurt+bepanthene ampul ikisilisini tüm saçına sürüp boneleyip yarım saat sonra ılık su ile yıkamayı dene...Acayip diyerek çok büyük bir şey kaçırıyorsun:14:

ay buz gibi yoğurt tepemde nasıl durucamm:18: bepanten ampülüm yok:84: başka bi şey olsa?

Back
X