Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızçeleeerrrrr
Gaz almaya geldimmm
tamı tamına 1 haftadır kürü uygulamıyorum
Yok böyle üşengeçlik
Saçlarımın uzamasını çok istiyorum kürü de yapmak istiyorum ama uygulama işi zor geliyor
Birisinin bana fecii bir gaz vermesi gerek ki kalkıp kürü yapayımm:2:
Birde saçlarım düzleştirmekten bir acaip oldu tavsiye edebileceğiniz saç yanmasını , kırılmasını önleyen çook iyi bir kür var mı? :2:

İlk kürümü bugün yaptım, aktara gitmişken de bir sürü ıvır zıvır bir şeyler aldım dayanamayıp. Saçıma sürerken zorlandım biraz fısfıslan başa çıkamadım Öyle bir geçer zaman ki yi kaçırmayayım diye lavaboya eğilip hepsini boca ettim :1::1: Bakalım sonuç ne olacak meraklardayım :1:

Zeytinyağlı sabunda da yapabilirsin ....Ama..haftada 1 kez.
Ben sürekli Düzleşirici kullanmak zorundaydım çalışıyorum çünkü 2 haftadır haftada 1 kez kullanıyorum
Düzleştiricim Baraun İyonlu +boyalı saçiçin olandan aldım.
Eski düzelştirip parlatmazdı bu hep daha yumşak hemdaha parlak yapıyo saçıımı.[/COLOR][/B][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

canm saçlrnı düzlştrme okdr nasl uğrşyorsn bak boşa gtmesn emeklern ne kdr kaliteli olrsa olsn sonçta tenine deydreblyr musun o makineyi hayr saçını nasl yakıyo sen hesap et ,yapma derm

kontess aylar öncesinden konuyu takip edenlerdenim ama uzun zamandır giremiyodum nete.saçlarının son halini çok merak ediyorum ve hala devam ediyo musun bu küre?

kontess aylar öncesinden konuyu takip edenlerdenim ama uzun zamandır giremiyodum nete.saçlarının son halini çok merak ediyorum ve hala devam ediyo musun bu küre?

devam ediyorum canım ama kırıkları sürekli aldırdığımdan öyle abartılı bir boyumuz yok
en uzun şu boyu gördük ;

sonra kestirdim baya bi
şuan böyleler;

dünden bir kare...

Kızlar acaba bir saç uzatma dua grubu mu kursak...

Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...

Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...

Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...

Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...

Amin:nazar::nazar::nazar:

Beğendiniz mi? 2 dakikada edeceğimiz duayı bile yazdım haha hatta benim başlığada ekleyeyim bunu:1::1::1:

Son düzenleme:
Kızlar acaba bir saç uzatma dua grubu mu kursak...

Allahım,
saçlarıma zeval verme
saçlarımı kuaförlerin gazabından, kem gözlülerin bakışından, makasların hışmından, suların klorundan şampuanların sodyumundan-sülfatından koru yarabbim...

Saçlarımı hain kırıklardan, zalim taraklardan, malum doğal hava koşulu zararlarından, tutmayan saç boyalarından sakın yarabbim...

Saçlarımı, saç uzatamayan kişilerin dilinden, röfle yapmayı bilmeyen kuaförlerin elinden, kıskanç kadınların şerrinden koru yarabbim...

Saçlarım samur samur uzaya, ipek gibi yumuşaya, cam gibi parlaya, her daim kırıksız ola inşallah...

Amin:nazar::nazar::nazar:

Beğendiniz mi? 2 dakikada edeceğimiz duayı bile yazdım haha hatta benim başlığada ekleyeyim bunu:1::1::1:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52:

bayıldım ben
süper olmuşşşş:60::60::90::89::92::93:

sağol canımmm
boy kısa ama daha bi canlandılar sankiiiiiiiiiiiii:64::64::64::64::64::64:
uçlarda kırık yok denecek kadar az
tigilerim işe yarıyor sanırımm

İşe yaramasına çok sevindim canım...Kesinlikle hem daha canlanmış hem daha gür görünüyor saçların

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52:

bayıldım ben
süper olmuşşşş:60::60::90::89::92::93:

:1::1::1::1::1::1:

Back
X