Mükemmel, küre devam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mükemmel, küre devam![]()
MAŞALLAHçook güzel uzamışlar ve banamı öyle geldi kızlar siz ne dersiniz ama saçları baya bi dolgunlaşmış dimi. çook güzel olmuşlar canım güle güle kullan
![]()
tam 4 ay olmuş canım. 4 aydan önce ulaşmışmıydın bu boya yoksa 4 aydan sonramı uzadı. yani benim 1 ay oldu belki resimlerimi görmüşsündür 2 ay daha yapıp ara vericem. şimdi baya bi uzadı 1 ayda acaba bundan sonra durumuki uzamasıTeşekkürler canıımmDolgunlaştı evet kırıklarıda kese kesee yok ediyorum darısııı hepinizin başına canlarım yazın sonuna kadar biraz daha uzatsam yeter
![]()
tam 4 ay olmuş canım. 4 aydan önce ulaşmışmıydın bu boya yoksa 4 aydan sonramı uzadı. yani benim 1 ay oldu belki resimlerimi görmüşsündür 2 ay daha yapıp ara vericem. şimdi baya bi uzadı 1 ayda acaba bundan sonra durumuki uzaması
bugün sinamekiye dönüş yapıyorum :) içine ek olarak çörekotu yağıda ekliyecem :) fotoğraf eklerim 10 hafta sonra :)
çörekotu yağı ne işe yarıyormuş canım bende de war ama kulanmadım henüz :78:
ayyy hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim bi tarif..açık sarı saç kullanıyorum cesaret edemiyorum renkte bozulma olur mu diyee aman bacılar yaa var mı sarışın olup yapan söyleyin bakalım......![]()
eveeett 15 ocak ve 19 mayıs futurafflarım sıcaak sıcaak![]()
futuraf mıama bayıldım been! gitgide şevkim artıyor böle gördükce.... ayy hemen baslamam lazım artık yhaa cok üşengeçimm
![]()
HıııGerçek mi bu inanamıyorumm çook güzel uzamış geröekten maşallah
![]()
süper cnm yaa darısı başımaaaa:92::92:
Arkadaşlar bir şey farkettim sizinlede paylaşmak istiyorum.Saç uzama evresi 2 dönemmiş bir uzama ikinci evderede uzama durur eski saçları deri atar saçlar dökülür ve yerine yenileri çıkar o dönemdede uzama olmazmış.Ayrıca saçın uzaması ile östrojen direk ilgiliymiş.
şimdi ben bu bilgilerden şunu çıkardım regl döneminde östrojen düştüğü için saç uzama duruyor .çünkü ben neredeyse 2 haftadır saçıma bakım yapıyorum ve belkide hayatımda ilk kez ama mm.oynama yok ve regl dönemindeyim aynı zamanda.ben bunu buna bağladım.
sizde durum nasıl regl dönemi farkettiniz mi böyle bir şey? reglim bitti uzama olacakmı takipteyim![]()
Tatlım tezini çürütmek gibi olmasın sakın ama rahatsızlığımdan dolayı 3 hafta kadar regl oldum fakat uzamada bi farklılık olmadı![]()
Küçük bi kız çocuğuu mario oynarken çekme futurafımıı diye bağırıyodu ya o gün bu gündür fotograf benim için futuraaaf :86: üşenmek yok cicimm kalkk hemennn yapıveer![]()