Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar: çook güzel uzamışlar ve banamı öyle geldi kızlar siz ne dersiniz ama saçları baya bi dolgunlaşmış dimi. çook güzel olmuşlar canım güle güle kullan :46:

Teşekkürler canıımm :54: Dolgunlaştı evet kırıklarıda kese kesee yok ediyorum darısııı hepinizin başına canlarım yazın sonuna kadar biraz daha uzatsam yeter :16:

Teşekkürler canıımm :54: Dolgunlaştı evet kırıklarıda kese kesee yok ediyorum darısııı hepinizin başına canlarım yazın sonuna kadar biraz daha uzatsam yeter :16:
tam 4 ay olmuş canım. 4 aydan önce ulaşmışmıydın bu boya yoksa 4 aydan sonramı uzadı. yani benim 1 ay oldu belki resimlerimi görmüşsündür 2 ay daha yapıp ara vericem. şimdi baya bi uzadı 1 ayda acaba bundan sonra durumuki uzaması

tam 4 ay olmuş canım. 4 aydan önce ulaşmışmıydın bu boya yoksa 4 aydan sonramı uzadı. yani benim 1 ay oldu belki resimlerimi görmüşsündür 2 ay daha yapıp ara vericem. şimdi baya bi uzadı 1 ayda acaba bundan sonra durumuki uzaması

benim kür boyunca uzadı canım yani öle ara verdiğimde ayrı bi hızlı uzama yaşamadım.

ayyy hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim bi tarif..açık sarı saç kullanıyorum cesaret edemiyorum renkte bozulma olur mu diyee aman bacılar yaa var mı sarışın olup yapan söyleyin bakalım......:68:

merhaba my_merve, benim saçlarım sarı..bu kürü 8 defa uygulayıp ara verdim..hoş ekstra bi uzama söz konusu değil, zaten normalde de çok zor uzar saçlarım..tabii herkesin saç yapısı farklı ve çoğunluğun saçlarının uzadığını görüyoruz..ben inatçı bünyeye sahip şanssız azınlığım..:)) ama şunu söyliyeyim, rengini bozması bi yana çok daha parlak ve yumuşak oldu saçlarım..bu hafta tekrar başlıycam..uzamasından ümidi kestim de sırf saçlarım daha güzel görünüyo diye devam edicem..

Son düzenleme:
futuraf mı :1::1::1: ama bayıldım been! gitgide şevkim artıyor böle gördükce.... ayy hemen baslamam lazım artık yhaa cok üşengeçimm :14:

Küçük bi kız çocuğuu mario oynarken çekme futurafımıı diye bağırıyodu ya o gün bu gündür fotograf benim için futuraaaf :86: üşenmek yok cicimm kalkk hemennn yapıveer :9:

Hııı :37: Gerçek mi bu inanamıyorumm çook güzel uzamış geröekten maşallah :nazar:

Çok teşekkürler tatlıımmm darısı başınızaa:54:

süper cnm yaa darısı başımaaaa:92::92:

Amiiiinnn canımmmm :54:

Arkadaşlar bir şey farkettim sizinlede paylaşmak istiyorum.Saç uzama evresi 2 dönemmiş bir uzama ikinci evderede uzama durur eski saçları deri atar saçlar dökülür ve yerine yenileri çıkar o dönemdede uzama olmazmış.Ayrıca saçın uzaması ile östrojen direk ilgiliymiş.

şimdi ben bu bilgilerden şunu çıkardım regl döneminde östrojen düştüğü için saç uzama duruyor .çünkü ben neredeyse 2 haftadır saçıma bakım yapıyorum ve belkide hayatımda ilk kez ama mm.oynama yok ve regl dönemindeyim aynı zamanda.ben bunu buna bağladım.

sizde durum nasıl regl dönemi farkettiniz mi böyle bir şey? reglim bitti uzama olacakmı takipteyim :1:

Arkadaşlar bir şey farkettim sizinlede paylaşmak istiyorum.Saç uzama evresi 2 dönemmiş bir uzama ikinci evderede uzama durur eski saçları deri atar saçlar dökülür ve yerine yenileri çıkar o dönemdede uzama olmazmış.Ayrıca saçın uzaması ile östrojen direk ilgiliymiş.

şimdi ben bu bilgilerden şunu çıkardım regl döneminde östrojen düştüğü için saç uzama duruyor .çünkü ben neredeyse 2 haftadır saçıma bakım yapıyorum ve belkide hayatımda ilk kez ama mm.oynama yok ve regl dönemindeyim aynı zamanda.ben bunu buna bağladım.

sizde durum nasıl regl dönemi farkettiniz mi böyle bir şey? reglim bitti uzama olacakmı takipteyim :1:

Tatlım tezini çürütmek gibi olmasın sakın ama rahatsızlığımdan dolayı 3 hafta kadar regl oldum fakat uzamada bi farklılık olmadı :77:

Küçük bi kız çocuğuu mario oynarken çekme futurafımıı diye bağırıyodu ya o gün bu gündür fotograf benim için futuraaaf :86: üşenmek yok cicimm kalkk hemennn yapıveer :9:

cok hoşuma gitti de futuraff :1: hayyyla gülüyorum :1:
yaa inş yaa bu hafta başlasam diyorum mesela yarın filan...:17: aksam geç gitcem eve ama yarın yapabilirim.... başladığım an yazcam zaten basladım diye :17:

benim saçlar fecii dökülüyor dün sarımsak olayına başladım.sinamekine daha cesaret edemiyorum.bi de hamilelik düşünüyorum o dönemde yapılır mı bilen var mı ?

Back
X