- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
benimde eskiden belimdeydiah ahhh
Kesinlikle...Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz zaten, benim bir sarımsaklı birde sarımsaksız Nude şampuanım var mesela
Benim huzura ermem için daha bir hafta var kuzum, ne acı bir durum offff offf....
Bu arada fotoları yeniden ekliyorum...
Eki Görüntüle 201610
Başlangıç ile aradan sonraki arasındaki fark...
Eki Görüntüle 201611
Aranın bittiği tarihteki boy...
Eki Görüntüle 201612
Aranın bitişinden sonraki fotoğraf...Son iki resim arasında bir aydan biraz az zaman geçmişti ve saçlar şu an tam gaz uzamaya devam ediyor tabii tavuk gerisi tövbe tutmadığından bir miktar kestirdim saçlarımı...
Japongülü ilk başlarda gün aşırı yaptığını söylemiş..biz de en azından 1 ay falan haftada 2 kez yapsak sonra 1 e düşürsek olmaz mı? o kadar zamanda tembellik yapmaz herhalde saçta..
Birde özel günlere dikkat edilmesi gerekir demiş bir kaç arkadaş. Regl dönemlerimizdemi daha hızlı uzuyor kürü kullanmak mı gerekir yoksa nasıl oluyor?
Ben de Mecitefendinin sarimsakli sampuanini aldim. Tabi Kontess'in sarimsakli sampuaninin yerini tutmaz ama neyse bi deneyeyim.Bu havada sarimsakli sampuan cekilmez kisin kullanmayi düsünüyorum. Bu aldigim sampuanda da bilmemne bilmemne bitkilerinin ekstraklari varmis, ayrica B vitaminleri, biotin vs. vs. Bakalim denicem görcem. Dikkatimi ceken sey; bildigin yumusatici kokuyor yav bu.
Masallah masallah...Sapsari, upuzun ayni bir rapunzel olursun insallah... :97: Kilicbaligim bisey merak ediyorum; Simdi senin saclar sari, sürekli boyatiyorsun tabi. Herhangi bir yan etkisi olur mu uzamaya? Ben de son zamanlarda cok boyuyorum sanki uzama durdu gibi uclara kirmizi yaptigim icin yiprandi baya, kesmek zorunundayim uclardan. Uzama yavaslarsa cok üzülürüm, cok kisalmasin saclarim.
Eki Görüntüle 201875
Canım,ben doğal sarışınım, o sapsarı saçlar bana allah vergisi...Rengin daha net anlaşılması için aydınlık bir foto koyuyorum... Bu fotoğrafta arada gördüğün daha koyu renkler ve dipler saçımın doğal rengi,kışın 9.0 civarı arada ki açıklar benim attığım balyajlar, altta ki platin kısım ise geçen yıl kumrala boyamaya kalkıpda 5. boyadan sonra pes edip akıtıcı ile sarıya dönmeye kalktığımızda kendiliğinden oluşan renk, yani ben son 16 aydır saçıma hiç boya sürmedim ama bildiğim kadarı ile amonyak saç ve tüyleri uzatır, bu yüzden kollarındaki tüyleri amonyak ile açmaya kalkan kızların kollarındaki tüyler uzar...Bence boyadan dolayı değil, saçların dinlenme dönemine girdiği için uzama yavaşlamıştır...
Bu arada o yıpranmış kısımlar için benim breilya fönü başlığına bir bak...Kumrala boyama hadisesinde saçlarımı yakmışlardı, ben böyle kurtardım...Zaten boya olan yerle olmayan yer net bir çizgi halinde görülüyor fotoğrafta
Çok teşekkürler canım, ama saç bu kadar açık renk olunca haliyle tende bembeyaz oluyor, güneşlenmek tam bir eziyet allahtan her yaz başı solaryuma girip yavaş yavaş bronzlaşıyorum da artık eskisi gibi domates rengi dolaşmıyorum ortalıktaAman Allahım sen Allahın saşlı kullarındansın kılıçbalığım çok güzel bir renk
Canım, saçın dökülmesi çok ayrı bir şey, dökülüyor diye saç kesilmez ki...Yani dökülme ile saç uzunluğunun alakası yok ve bizim yaptığımız en büyük hata saçlar dökülmeye başlar başlamaz dökülmeyi durdurmak için saç kesmek, halbu ki uzayan saç ölüdür zaten...Muhtemelen sinameki ile saçların bir miktar daha dökülecek çünkü benim bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarı ile saç besleyici bakımlarda ilk başta hızlı bir biçimde saç dökülmesi yaşanıyor çünkü zayıf ve miyadı dolmuş saçlar toplu bir biçimde dökülüp yerine yenilerinin çıkması tetikleniyor...Bilemiyorum, bu kadar şiddetli bir dökülme problemin varsa ve eğer doktora gitmediysen istersen önce bir tahlil yaptır ve problemin ne olduğuna baktır, eğer doktora gittiysen ve kullandıkların işe yaramadıysa besin kalitene dikkat et derim...Sonrasında eğer kullanmak istersen kullan tabii ki ama geçiş dönemini atlatman lazım...arkadaşlar saçlarınıza bakıyorum içim gidiyor.maşallah diyeyim.ben derdim 2 senedir sebepsiz dökülen saçlarım.belimde olan saçlarımı kesmek zorunda kaldım.tekrar uzatmak isterim.sarımsak olayına başladım ama sinameki yapmaya cesaretim yok.acaba dökülme yapar mı ben de.ne sürsem saçım olanca hızıyla dökülüyor.bana yardım edin lütfen :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?