Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bugün 4, kürümü uyguluyorum saçlarıma c.tesi dip yaptım şimdi ne kadar uzadığı daha belli olacak.

Japongülü ilk başlarda gün aşırı yaptığını söylemiş..biz de en azından 1 ay falan haftada 2 kez yapsak sonra 1 e düşürsek olmaz mı? o kadar zamanda tembellik yapmaz herhalde saçta..

Birde özel günlere dikkat edilmesi gerekir demiş bir kaç arkadaş. Regl dönemlerimizdemi daha hızlı uzuyor kürü kullanmak mı gerekir yoksa nasıl oluyor?

Kesinlikle...Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz zaten, benim bir sarımsaklı birde sarımsaksız Nude şampuanım var mesela

Ben de Mecitefendinin sarimsakli sampuanini aldim. Tabi Kontess'in sarimsakli sampuaninin yerini tutmaz ama neyse bi deneyeyim. Bu havada sarimsakli sampuan cekilmez kisin kullanmayi düsünüyorum. Bu aldigim sampuanda da bilmemne bilmemne bitkilerinin ekstraklari varmis, ayrica B vitaminleri, biotin vs. vs. Bakalim denicem görcem. Dikkatimi ceken sey; bildigin yumusatici kokuyor yav bu.

Masallah masallah... Sapsari, upuzun ayni bir rapunzel olursun insallah... :97: Kilicbaligim bisey merak ediyorum; Simdi senin saclar sari, sürekli boyatiyorsun tabi. Herhangi bir yan etkisi olur mu uzamaya? Ben de son zamanlarda cok boyuyorum sanki uzama durdu gibi uclara kirmizi yaptigim icin yiprandi baya, kesmek zorunundayim uclardan. Uzama yavaslarsa cok üzülürüm, cok kisalmasin saclarim.

Japongülü ilk başlarda gün aşırı yaptığını söylemiş..biz de en azından 1 ay falan haftada 2 kez yapsak sonra 1 e düşürsek olmaz mı? o kadar zamanda tembellik yapmaz herhalde saçta..

Kontess haftada bir uyguladi bu etkiyi gördü. Biz de genelde haftada bir uyguluyoruz benzer etkiyi görüyoruz. Bence sen de tarifin disina cikma, ya haftada bir uygula ya da özel tarihlerde uygula. Gün asiri uygulamak hem saclarini hem seni yorabilir.

Birde özel günlere dikkat edilmesi gerekir demiş bir kaç arkadaş. Regl dönemlerimizdemi daha hızlı uzuyor kürü kullanmak mı gerekir yoksa nasıl oluyor?

Sac uzatma yöntemleri topiginde " O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı.." baslikli bir konu var oraya bir bak canim.

Canım,ben doğal sarışınım, o sapsarı saçlar bana allah vergisi...Rengin daha net anlaşılması için aydınlık bir foto koyuyorum... Bu fotoğrafta arada gördüğün daha koyu renkler ve dipler saçımın doğal rengi,kışın 9.0 civarı arada ki açıklar benim attığım balyajlar, altta ki platin kısım ise geçen yıl kumrala boyamaya kalkıpda 5. boyadan sonra pes edip akıtıcı ile sarıya dönmeye kalktığımızda kendiliğinden oluşan renk, yani ben son 16 aydır saçıma hiç boya sürmedim ama bildiğim kadarı ile amonyak saç ve tüyleri uzatır, bu yüzden kollarındaki tüyleri amonyak ile açmaya kalkan kızların kollarındaki tüyler uzar...Bence boyadan dolayı değil, saçların dinlenme dönemine girdiği için uzama yavaşlamıştır...

Bu arada o yıpranmış kısımlar için benim breilya fönü başlığına bir bak...Kumrala boyama hadisesinde saçlarımı yakmışlardı, ben böyle kurtardım...Zaten boya olan yerle olmayan yer net bir çizgi halinde görülüyor fotoğrafta

Son düzenleme:

Aman Allahım sen Allahın saşlı kullarındansın kılıçbalığım çok güzel bir renk

arkadaşlar saçlarınıza bakıyorum içim gidiyor.maşallah diyeyim.ben derdim 2 senedir sebepsiz dökülen saçlarım.belimde olan saçlarımı kesmek zorunda kaldım.tekrar uzatmak isterim.sarımsak olayına başladım ama sinameki yapmaya cesaretim yok.acaba dökülme yapar mı ben de.ne sürsem saçım olanca hızıyla dökülüyor.bana yardım edin lütfen :84:

Aman Allahım sen Allahın saşlı kullarındansın kılıçbalığım çok güzel bir renk
Çok teşekkürler canım, ama saç bu kadar açık renk olunca haliyle tende bembeyaz oluyor, güneşlenmek tam bir eziyet allahtan her yaz başı solaryuma girip yavaş yavaş bronzlaşıyorum da artık eskisi gibi domates rengi dolaşmıyorum ortalıkta

Canım, saçın dökülmesi çok ayrı bir şey, dökülüyor diye saç kesilmez ki...Yani dökülme ile saç uzunluğunun alakası yok ve bizim yaptığımız en büyük hata saçlar dökülmeye başlar başlamaz dökülmeyi durdurmak için saç kesmek, halbu ki uzayan saç ölüdür zaten...Muhtemelen sinameki ile saçların bir miktar daha dökülecek çünkü benim bildiğim ve tecrübe ettiğim kadarı ile saç besleyici bakımlarda ilk başta hızlı bir biçimde saç dökülmesi yaşanıyor çünkü zayıf ve miyadı dolmuş saçlar toplu bir biçimde dökülüp yerine yenilerinin çıkması tetikleniyor...Bilemiyorum, bu kadar şiddetli bir dökülme problemin varsa ve eğer doktora gitmediysen istersen önce bir tahlil yaptır ve problemin ne olduğuna baktır, eğer doktora gittiysen ve kullandıkların işe yaramadıysa besin kalitene dikkat et derim...Sonrasında eğer kullanmak istersen kullan tabii ki ama geçiş dönemini atlatman lazım...

ayy bakım günlerine baktım ve dünün bakım günü oldugunu okuyunca, akşam eve gidip sonunda sinamekiye başladımmm :81:
saçlarımı sabah yıkadım, işe gitmeden biraz daha yatayım dedim, kurumadan da taramak istemedim. kalktım, akşam o kadar sinamekiyi sürcem diye oynadığım saçlarıma 2-3 tarak değince,tarak resmen kaymaya başladı. ben ne zaman bakım yapsam saçlarım o kadar karışırdı ki tararrken canım çıkardı... nasıl böyle oldu ben de şaşırdımm
haziran bakım günlerini bekliyorum devam etmek için... :82:

Ben ikinci küre başlamıştım biliyorsunuz ama ikinci kürün ilk seansını yapalı neredeyse bir ay olmuş bu yüzden sıfırdan başlıyorum, tabii ki bu gün...Bir yandan ders çalışıp bir yandan saç uzatacağım

saçlarımın içeri doğru uzamaya başladığından şüphe ediyorum artık..ben bakım yaptıkça daha yavaş uzuyolar.. :)) en sonunda alıcam jileti elime o olucak...boşuna inatlaşmayın saçlarım..sinamekiyi bırakmıyorum..

[/ATTACH]

bunlarda benim saçlarım 1. resim mart 2. resim de 2 gün önce ama bu arada 1. resimden sonra uçlarından aldırmıştım saçlarımın uzadı mı uzamadı mı bilemedim takdir sizin :78::78:

Son düzenleme:
Kızlar, bilemiyorum haberiniz var mı...Yeni gümrük genelgesi sebebi ile yurtdışından posta yolu ile alışveriş yapmaya kısıtlama getirildi...Hiç bir biçimde kozmetik ürün ve sporcu gıdaları yurda sokulamıyor bunun haricinde normal alışverişler konusundada kota getirildi...Yılda yalnızca 5 sefer ve 125 doları geçmeyecek biçimde bir alışveriş yapılması söz konusu ki buna kargo bedeli dahil yani siz 120 dolara bir çocuk matarası alıp eskaza kargosu 6 dolar tuttuğunda 126 dolarlık kargonuzun gümrüğe takıldığına dair güzel bir mektup alacaksınız ve haliyle kara listeye alınacaksınız demek...Durumun vehametini burada anlatabilmek zor fakat elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu konuda hakkımızı aramak maksadı ile dava açmaya karar verdik...Şu an itibarı ile tüm hazırlıklar yapıldı, vekalet vereck kişiler belrlendi ve para toplamaya başladık...Bu konuda desteğe ihtiyacımız var acaba aranızdan destek olmak isteyen çıkar mı?

Facebook'ta grubumuzun adı
Alışveriş Özgürlüğümü Geri Ver!(Yeni Gümrük Yasasını Kınıyoruz)

lütfen sizde bu sayfaya üye olun, listenizi davet edin, verdiğimiz bilgileri okuyun ve eğer akılınıza yatarsa bize maddi olarak destek olun, sadece 10 lira belki sizin hayatınızı kurtarmaz ama bizim bu genelge yayınlandığı tarihten itibaren dava açmamız gereken süre dolmadan para toparlanmış olur...

Önce bloglar kapandı, sonra gümrük yasağı geldi, ardından rapid ve diğer bir kaç paylaşım sitesi kapandı...Ağustos'ta internet yasağı geliyor...Nereye gidiyoruz arkadaşlar? Konumuz siyaset değil, elbette ki siyaseti tartışmanın yeri bu forum ortamı hiç değil fakat bazı gerçekleri görüp artık milletçe koyun kıvamından çıkmanın, başkaldırmanın vaktidir diyorum...

Bu konuyu anasayfaya taşıyacağım ancak tanıdığım, bildiğim insanlar olarak sizden destek rica ediyorum.İt's beauty kızları bu konuda son derece destekçi...Kadınlar Kulubu Kızlarındanda aynı şeyi bekliyorum, sizi seviyorum...

kızlar sarımsağı bir bardak sütte kaynatın birkaç dalika ve kokmadığını göreceksiniz..

Kızlar sarımsağı bir bardak sütte kaynatın birkaç dakika ondan sonra kullanın ve hiç kokmadığını göreceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…