Ne demek rica ederim kizlar.
Sarisin düsmani degil canim bildigin kiskanc o ve kiskancliginin acisini ufacik bir cocuktan cikarmaya calismis. Tövbe yarabbim lafa bak ya.Sarisinlar kötü kadin mi oluyormus onu gectim cocuga denir mi bu ya? Hey Allahim neyseki sikayet etmissin.
Bileydim demezdim anam, Türkiye sartlari altinda sari sac görünce insanin kafasinda olusan sey malesef o. Ama tabi kücücük bir cocuk icin de bu düsünülmez.
Neyse fazla dagitmayalim.Ben güzel güzel rapunzel resimleri koyayim sizler icin buraya. Accik motivasyon olsun.
yardım edin arkadaşlar burdaki kürü 3,cü yapışımda içine sarımsak ta eklemiştim ama ondan beri saçım çok kötü kokuyor nolur yardım edin sirke mis kokulu yaglar denedim ama banamısın demiyo erkek arkadaşım bile saçın çok pis kokuyo naptın mis kokulu saçına deyip duruyo ben bile artık kokuya dayanamıyorum özellikle de ıslakken yardım edinnnnnnnnnnnnnnn((
yardım edin arkadaşlar burdaki kürü 3,cü yapışımda içine sarımsak ta eklemiştim ama ondan beri saçım çok kötü kokuyor nolur yardım edin sirke mis kokulu yaglar denedim ama banamısın demiyo erkek arkadaşım bile saçın çok pis kokuyo naptın mis kokulu saçına deyip duruyo ben bile artık kokuya dayanamıyorum özellikle de ıslakken yardım edinnnnnnnnnnnnnnn((
bemiksten dolayı kokuyor canımarkadaşlar bu kürü bende bir kez yaptım verdiğiniz tarifle birebir aynen uyguladım.ama hem saçım çok pis kokuyor.o badem yağından mı nedir artık bilmiyorum ve bir ayı geçti.ayrıca saç diplerim deli gibi kaşınıyor sebebi ne ola ki
he birde sarı saçlarım kahveye döndü kaç arkım sordu kahve mi attırdın diye doğal sarı
canım yani saçım doğal röfleli gibiydi şimdi koyu oldu röfle möfle kalmadı. şimdi de papatya suyu yapmayı düşünüyorum acaba abartmış mı olurum çok zaman geçti saçıma birşey yapmadım korkudan kürü bir kez daha uygulamadım
ya kafam allak bullak oldu hc araştırıyodum onun içinde süper uzatıyo ve güçlendiriyo diolar kkde burda yani şimdi kontesinkini okudun yaaaa ben ne yapiiimm HELP ME HELP ME:18: [/Q
cnm öncelikle mrb
hc ve kür arasında kaldım demişin bu küre başlamadan önce 2 ay hc kulandım ben ilk zamanlar cok güzeldi evet hızlıda uzattı ama son şişeye basladığımda sacımda cok feci şekilde bir sekilde kepeklenme oldu (tabi bu herkese olmayabilir ) bıraktım zaten hem bu topikte aslında buna cvp vermek ne kadar doğruydu bilemiyorum bu küre basladıktan sonra ciddi manada uzadı uzamasa bile sacımın yapısı güzeleşti ama bu uzun bir süreç tabi hemen olmuyo kontes 3 ayda bu sonucu elde etti mesela sakın pes edip bırakma
bence sen hangisi kafana yatıyorsa onu yap sonucta senın sacın belki benım sac yapımdan cok farklı ve hcden cok iyi sonuc alacaksın bilemiyorum yanlış yönlendirmekte istemem yanı kendine gene sen yardım edeceksin iyice araştır karar senın çok çok öptüm
ya 1,5 ay önce 3,kürü yaparken dedim sarımsakta katarım kokarsa sirkeyle yıkarım kafamı ama ne sirkesi kaldı ne kekik suyu ne de ada çayının suyu yok banamısın demiyo kokuyo bemiks kokmuyodu sarımsagıda katınca kaldı saçımda kokusu allam ya bide uzadı da saçım ama kokusu berbat kimsenin yanına yaklaşamaz oldum ben bile dayanamıyorum kokuya napçam bennnn yok mu fikri olan bol bol dua ederim(
ya kafam allak bullak oldu hc araştırıyodum onun içinde süper uzatıyo ve güçlendiriyo diolar kkde burda yani şimdi kontesinkini okudun yaaaa ben ne yapiiimm HELP ME HELP ME:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?