Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

slm kızlar ben de bu sinemaki kürünü yaklaşık bir buçuk aydır kullanıorum sanki uzuo gibi ama banada öle gelio olabilir umarım hepimizin saçı uzar

mrb arkadaslar bugün tekrardan küre başladım heyoooooooo(1.5 ay ara vermiştim bemiksi bulmak zaman aldı )

size bir kaç sorum olacak sacımı su anda acık bir renk yapmak istiyorum altın karamel yada röfle düşünüyorum (röfle sanki daha ağır basıyo ) dün kuaföre gittim sacım gecen sene koyu kestaneden acıldı 3 ay üstüste bakır bal köpüğü arada kuaförün yaptıgı garip bir sac rengi oldu ben küre bu boyama işlemleri sırasında subat ayı gb basladım her hafta düzenli olarak yaptım hep saclarım cok kötü diye düşünürdüm hatta arkadaslarım bu sac takıntımdan dolayı dalga geciyolardı "bi sabah uyanırmısın veeee upuzun sacların olurmus diye ama ben dedğim gb hiç birakmadım arada zeytinyağı alıp sacıma bile sürdüm yani bu arad herseyi yaptım dün kuaföre sacıma röfle yaptırmak istiyorumolurmu dediğimde ben "aa yok sacı cok yıpranmış yapapmam" demesini beklerken "baktı baktı evet sacın gayet iyi görünüyo cok işlem görmüş ama kaldırır 1dedi şimdi burada para almak amacıyla demiştir diyen arkadasları duyar gbyim ama yanımda ki arkads da sordu "yok sana yapamam senın sacın çok yıpranmış dedi yani samimi davrandı işte burada sacıma yaptıgım bu kürün ve ayrıca diğer bütün herseyin ne kadar dogru oldugunu anladım

şimdiki düşüncem eğer röfle yaptırısam sac rengim acılır mı yani sacı röfle olupta bu kürü kulannan arkadaşlar bana yazabilirler deneyimlerini çünkü sacımı bakıra boyadıgımda boyayı bayagı akıtmıştı kür zaten bakırda cabuk akar o ayrı ama o zamn kontesinde başta söylediği gb (kontescim bu arada seni çok özledik kılıçbalıgımız da bizi hiç yalnız bırakmıyor ) boyayı biraz acıyo yani bir değişiklik olurmu çünkü röfle yaptırdıktan sonra kötü olursa dönmesi cok zor olacak :2:

çok uzun yazdım kusura bakmayın ama eğer bilgisi olan varsa ve yartdımcı olursa cok sevineceğim çok çok öptümmm

bana yardım edin lütfen
dax supergro diye muhteşem kokulu bi yağ var ya hani geçen gün o geçti elime sürdüm saç diplerime eritip bi de üçüncü kez yıkadım saçlarımı ondan sonra ama saç diplerim hala yağlı çıkmıyo lanet yağ nasıl çıkarayım ben şimdi şampuan yapa yapa saçlarım da keçe kıvamına doğru gidiyo

1. ye bayıldım , hem uzunluğu çok iyi, hem de doğal buklemsi dalgalar, tam istediğim gibi, rengi de çok güzel ama ben açık kumralım galiba :26:

Bu arada bugün saçlarımı kestirdim azıcık 3 cm kadar kısaldılar. küre devam edeceğim, hem de özel tarihlerde bakalımne olacak.

yardım edin arkadaşlar burdaki kürü 3,cü yapışımda içine sarımsak ta eklemiştim ama ondan beri saçım çok kötü kokuyor nolur yardım edin sirke mis kokulu yaglar denedim ama banamısın demiyo erkek arkadaşım bile saçın çok pis kokuyo naptın mis kokulu saçına deyip duruyo ben bile artık kokuya dayanamıyorum özellikle de ıslakken yardım edinnnnnnnnnnnnnnn((

sinamekiyemi sarımsak kattın :S

bu sarımsağı katalı ne kadar oluyor? 1 hafta falan olduysa kalır kokusu ama bı sure sonra yıkandıkca kalmıyor. Ayrıca arkadaşlar sarımsagı saçlarda saatlerce bekletmeyelım saç derisi kızarıyor fazlası zarar yanı

bu karışımın içine başka bi şey katınca yaramadığını kaç kere tartıştık oysa ki keşke katmasaydın hemde bu sıcak havalarda daha da belirgin olur kokusu
saçlarına fazla yüklenme bence en fazla ne kadar kalabilir kokusu yazık saçlarına

arkadaşlar bu kürü bende bir kez yaptım verdiğiniz tarifle birebir aynen uyguladım.ama hem saçım çok pis kokuyor.o badem yağından mı nedir artık bilmiyorum ve bir ayı geçti.ayrıca saç diplerim deli gibi kaşınıyor sebebi ne ola ki

bemiksten dolayı kokuyor canım
he birde sarı saçlarım kahveye döndü kaç arkım sordu kahve mi attırdın diye doğal sarı

boyayı akıtıyor ama doğal sarıyı niye böyle yaptı bilemicem

canım yani saçım doğal röfleli gibiydi şimdi koyu oldu röfle möfle kalmadı. şimdi de papatya suyu yapmayı düşünüyorum acaba abartmış mı olurum çok zaman geçti saçıma birşey yapmadım korkudan kürü bir kez daha uygulamadım

benimde ilk başta çok kokuyordu sonradan yapa yapa kalmadı bilemiyorum uzamasını istiyorsan yap sinameki işe yarıyor.bakımları karıştırmasan iyi olur

ya 1,5 ay önce 3,kürü yaparken dedim sarımsakta katarım kokarsa sirkeyle yıkarım kafamı ama ne sirkesi kaldı ne kekik suyu ne de ada çayının suyu yok banamısın demiyo kokuyo bemiks kokmuyodu sarımsagıda katınca kaldı saçımda kokusu allam ya bide uzadı da saçım ama kokusu berbat kimsenin yanına yaklaşamaz oldum ben bile dayanamıyorum kokuya napçam bennnn yok mu fikri olan bol bol dua ederim (

ya kafam allak bullak oldu hc araştırıyodum onun içinde süper uzatıyo ve güçlendiriyo diolar kkde burda yani şimdi kontesinkini okudun yaaaa ben ne yapiiimm HELP ME HELP ME:18:

karanfili kaynar suda demle beklet suyun rengi iyice siyah olsun bi kaç gün bekletebilirsin sonra duştan sonra saçını bu suyla yıka sanırım geçer.çünkü ben sarımsaklı şampuanla yıkıyorum kokusu baya kalıyo ama hep evde olduğumdan bişe yapmıyodum rahatsızlık vermiyo yani karanfili bakım olsun diye yapıyodum sarımsaklı şampuanla yıkadım duruladım sonra karanfilli suyu döktüm saçıma karanfil kokusu daha baskın geliyo saçından günlercede kalıyo 2 3 kez yıkadıktan sonra geçti benim umarım işine yarar

ya kafam allak bullak oldu hc araştırıyodum onun içinde süper uzatıyo ve güçlendiriyo diolar kkde burda yani şimdi kontesinkini okudun yaaaa ben ne yapiiimm HELP ME HELP ME:18:

bence ilk önce sinamekiyi dene bende araştırmıştım kk'da onunla ilgili topik var ona bi bak istersen.sinameyi yap dememin sebebi maliyeti daha düşük belki uzama elde edersin ama sabırla yapman gerek.hc yide öyle yapman gerek ayrıca bir bakımı devamlı yaparsak etkisini görebiliyoruz.sabırla yaptın baktın işe yaramadı hc yi denersin.

10 gün oldu hala ben 8.bakımımı yapcam offf ne zaman düzenlibir şekilde devam etsem mutlaka bir şey çıkıyor.bu seferde öyle oldu,sanırım ben saçlarımı hiç uzatamıycam omuzlarımda kalcak hep :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…