cnm çok saol tavsiyen için
bemiks bir hafta kokabilirde 2 ay geçmesine rağmen hala kokuyor olması sinirlerime dokundu
cnm bir ara otacının şampuanını kullanmıştım.saçlarımı keçe gibi yapmıştı. sende bu sorunu yaşıyormusun?
bence küre sadık kal sadece bemiks kullan haftada bi kerede mecit efendinin saç bakım yağını kullanabilirsin pahalı bişey değil şişeside büyük.ben haftada bi kere sinameki haftada bi kere mecit efendiyi sürüyorum.mecit efendinin içine bi kapakta çam terebntin katıyorum.ama sen katma istersen.saçı kurutabiliyo bazen.sadece yağ uygula.düzenli kullanımda gerçekten sonuçlar güzel.sinameki uzamasına katkıda bulunuyo bazılarında işe yaramasada en azından saça verdiği parlaklık yeter.ayrıca uçların için günlük kullanabilceğin bişey yapabilirsin.gliserinli bakım vardı ondan olabilir yada ben glissin sarı spreyini kullanıyorum çok memnun kaldım.
sinamekiiiimmm saçlarıma sürülmeyii bekliiyooo şuann şekerleeerrr birazdan yapıcam kürümüüüüü gerıye kalıyoooor son 2 küüürr
Bana üşengeçlik geldi bu ara hepten bir de nedense regliyken kürleri yapsam da etki etmeyecekmiş gibi geliyor ve en önemli tarihler hep o günlere denk geliyor
En son ne zaman sinameki yaptığımı hatırlayamıyorum bile :44:
Ben şimdiye kadar 6 kür yaptım. Ben 1 kere hazırlıyordum, fısfıslı şişeye koyuyordum. Artanı öbür kürlerimde kullanıyordum. Yani taze taze hiç yapmadım. 1 hazırladığım bana 3 kür yetti diyebilirim. 1 aydır tatildeydim o sırada yaptım. Bu hafta döndüğümde her gören saçlarımın baya uzadığını söyledi ki benim saçım 2 yıldır kürü uygulayana kadar aynı boydaydı. Bence yinede etki ediyor, buzdolabında saklamıştım ben.
ne zaman sinameki yapsam röflelerim koyulaşıyo sizde saç renginde bi deşiklik oluyo mu
aaaa öle bi etkisi olurmu canım acabaaaa bende şuan malum günlerdeyim çünküüüü :26: bende tatilde yapıcaktım sözde badem yağı bulamadım yakınlarda askerim gelmeden kürlerim bitsin istiyoruuumm onlayken 1 ay kadar yapamam tatildi akraba gezmesiydi derken geçer 1 ay arada vermiş olurum en azından diyorum.
Bana üşengeçlik geldi bu ara hepten bir de nedense regliyken kürleri yapsam da etki etmeyecekmiş gibi geliyor ve en önemli tarihler hep o günlere denk geliyor
En son ne zaman sinameki yaptığımı hatırlayamıyorum bile :44:
aaaa öle bi etkisi olurmu canım acabaaaa bende şuan malum günlerdeyim çünküüüü :26: bende tatilde yapıcaktım sözde badem yağı bulamadım yakınlarda askerim gelmeden kürlerim bitsin istiyoruuumm onlayken 1 ay kadar yapamam tatildi akraba gezmesiydi derken geçer 1 ay arada vermiş olurum en azından diyorum.
sorma hatun bana da geldi o üşengeçlik... var ya geçen hafta yapmam lazımdı çarş son kürümü yapmadım. ramazan da girince zaten geç yat-gece kalk-sabah iş icin kalk... uykum bölük pörçük olunca hiç uğraşasım gelmedi sahur sahur kafamı yıkamakla... bu kürden sonra ara verecektim 2 hafta ağustos ortasına kadar... sonra minnaksultan hanfendüm gibi "futuraf" çekecektim. (ekleyemesem de size anlatırdım)
neyse 7 hafta kür, ramazanda yapabilir miyim bu uyku düşkünlüğü ve miskinlikle bilemiyorum yapamazsam 1,5 ay ara vermiş olucam. üşengeçliği atarsam 10 ağustosta başlayan aycangülün günlernde tekrar başlarım. 7 hafta kür- 2 hafta ara olmuş olur...
oy oooyy ooooyyyy heyecanlı minnakımmmm
sorma hatun bana da geldi o üşengeçlik... var ya geçen hafta yapmam lazımdı çarş son kürümü yapmadım. ramazan da girince zaten geç yat-gece kalk-sabah iş icin kalk... uykum bölük pörçük olunca hiç uğraşasım gelmedi sahur sahur kafamı yıkamakla... bu kürden sonra ara verecektim 2 hafta ağustos ortasına kadar... sonra minnaksultan hanfendüm gibi "futuraf" çekecektim. (ekleyemesem de size anlatırdım)
neyse 7 hafta kür, ramazanda yapabilir miyim bu uyku düşkünlüğü ve miskinlikle bilemiyorum yapamazsam 1,5 ay ara vermiş olucam. üşengeçliği atarsam 10 ağustosta başlayan aycangülün günlernde tekrar başlarım. 7 hafta kür- 2 hafta ara olmuş olur...
oy oooyy ooooyyyy heyecanlı minnakımmmm
futuraaafff istereemde istereemmmKoalaaamm heycandan ölüüüceem daha 19 hatta 12den sonra 18 gün var ama yarın kavuşcakmışız gibi heycanlıyım mideme kramlar giriyo:86:
Allah kavuştursun sizi hayırlısıyla kazasız belasız topic ahalisi bekliyoruz kavuşmanızı
saçlarım da dökülüyor bakım yapmamama inat bilmiyorum artık saçlarım elimde kalacak yakında
bugün fotoğraf çektim ben ama pek değişmiş gibi gelmedi anlamadım 15 haziranda çekmişim ilkini dolgunlıktan başka fark yok gibi geldi, daha doğrusu sanki arkadaki saçlarım hiç uzamamış da yanlardaki saçlarım uzamış gibi oldu fotoğrafta
en güzeli saçlarım ıslakken çekeyim yoksa bir şey anlayacağım yok fotoğraftan da.
sen de yapma aferin bir de son 1 kala bırak
futuraaafff istereemde istereemmmKoalaaamm heycandan ölüüüceem daha 19 hatta 12den sonra 18 gün var ama yarın kavuşcakmışız gibi heycanlıyım mideme kramlar giriyo:86:
Allah kavuştursun sizi hayırlısıyla kazasız belasız topic ahalisi bekliyoruz kavuşmanızı
amiiiiiiinnnn Barrommm yaagelsin artık yetti gariii
Kürü yaptım saçlarıma döktüm yedirebildiğim kadaryıla yedirdim sardm havlyla falan ama saçıma uygularken hep yerede döküldü ve saçımın her tarafına olmadı sanrm kuru yerler kaldıı :26:
fısfıslı bir şişeden uygulaman çok daha kolay oluyor canım.saçlarını ayır ve aralarına fısfısla uygula...bunu yaparken de lavaboya doğru eğim ver kendine ki güzelim halılar parkeler batmmasın:)
aycangün öbür topicte söylmiş ama ben de söyleyim, çamterebentin işe yarıyor.
sinamekiye de devam tamam kızmaama ara uzadı ya madem uzadı 2 hafta aram olmuş olsun dedim. sonra tekrar başlıcam inş.. :82:
ay canııııııımmm gün sayıyorr yauuwAllah kavuştursun da seni ve saçlarını görüvirince pek bi hoşuna gitsin inşşşaaalllaahh
katılıyorum barroya, önce saçların uzaması sonra sizin kavuşmanız oldu artık
Kürü yaptım saçlarıma döktüm yedirebildiğim kadaryıla yedirdim sardm havlyla falan ama saçıma uygularken hep yerede döküldü ve saçımın her tarafına olmadı sanrm kuru yerler kaldıı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?