Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Hayır canım benim saçlarımı yumuşacık yaptı otacı..sadece evigen katınca sorun yaşadım ,onu da katmıcam bir daha..

sinamekiiiimmm saçlarıma sürülmeyii bekliiyooo şuann şekerleeerrr birazdan yapıcam kürümüüüüü gerıye kalıyoooor son 2 küüürr

teşekkürederim önerin için.ben zaten şampuanımı gliss le değiştirmeyi düşünüyordum.tam set olarak alsam belki daha iyi yararını görebilirim.mecit efendiyi daha önce kullanmıştım ama uzun zaman oldu sonuçları nasıldı hatırlayamıyorum ama denicem bunuda.bir an önce uzasında artık her şeyi sürebilirim saçıma:)

sinamekiiiimmm saçlarıma sürülmeyii bekliiyooo şuann şekerleeerrr birazdan yapıcam kürümüüüüü gerıye kalıyoooor son 2 küüürr

Bana üşengeçlik geldi bu ara hepten bir de nedense regliyken kürleri yapsam da etki etmeyecekmiş gibi geliyor ve en önemli tarihler hep o günlere denk geliyor
En son ne zaman sinameki yaptığımı hatırlayamıyorum bile :44:

aaaa öle bi etkisi olurmu canım acabaaaa bende şuan malum günlerdeyim çünküüüü :26: bende tatilde yapıcaktım sözde badem yağı bulamadım yakınlarda askerim gelmeden kürlerim bitsin istiyoruuumm onlayken 1 ay kadar yapamam tatildi akraba gezmesiydi derken geçer 1 ay arada vermiş olurum en azından diyorum.

Saklayip kullanma bayatlar hic bir ise yaramaz, kalan karisimi basini egip basindan asagi dök sonra strecle ya da havluyla sar.[/QUOTE]

hımm :) her ikinize de teşekkür ediyorumm.2. uygulamamı saçımda 1 saat bekletebilmiştim dedim ki artakalanı yarın yapar 2saat daha bekletirim bu kezlik böyle olsun diye düşünmüştüm ama benim oda sıcaklığında şişede bıraktığım sinamekili kürümün kokusu değişmiş ekşi bir kokuya dönüşmüştü..yine de yaptım..yumuşaklık ve parlaklık yine oldu saçlarımda:):)bu kürün bu özelliğine bayılıyorummm...ama malesef kokusunu saçımdan zor çıkardımbirdaha kürü bekletmeyeceğim...çok zor durumda kalırsam da demek ki buz dolabında bekleteceğim

ne zaman sinameki yapsam röflelerim koyulaşıyo sizde saç renginde bi deşiklik oluyo mu

Ben 3 yıldır turuncumsu bakır kullanan biriydim, saçlarımı kuaförler boyarken çabuk aksın diye fazla açıcı koyduğunu farkettim. Böylelikle saçlarım çok çabuk yıprandı ve saçlarım kısacık kaldı. Kendi rengime döndüm (kumral) yine değişen bişey olmadı. Herneyse artık kendim alıp boyuyorum. Kendi saçlarım koyu kumral geliyor, boyadığımda da uçlarına göre hep 3 4 ton koyu oluyor, ama 2 kürden sonra diplerim saçlarımla aynı renk oluyor. Bence boyayı açıyor, koyulaştırmıyor. Sarıda dorelik yani yeşillik vardır. Açıldıkça sıcak tonları gidiyordur sarının, o altındaki yeşilimsilik ortaya çıktıkca sana koyulaşıyor gibi geliyordur.

Öyle bir etki var mı yok mu hiç bilmiyorum ki muhtemelen yoktur da ama bana nedense öyle gibi geliyor :44:

sorma hatun bana da geldi o üşengeçlik... var ya geçen hafta yapmam lazımdı çarş son kürümü yapmadım. ramazan da girince zaten geç yat-gece kalk-sabah iş icin kalk... uykum bölük pörçük olunca hiç uğraşasım gelmedi sahur sahur kafamı yıkamakla... bu kürden sonra ara verecektim 2 hafta ağustos ortasına kadar... sonra minnaksultan hanfendüm gibi "futuraf" çekecektim. (ekleyemesem de size anlatırdım )
neyse 7 hafta kür, ramazanda yapabilir miyim bu uyku düşkünlüğü ve miskinlikle bilemiyorum yapamazsam 1,5 ay ara vermiş olucam. üşengeçliği atarsam 10 ağustosta başlayan aycangülün günlernde tekrar başlarım. 7 hafta kür- 2 hafta ara olmuş olur...

oy oooyy ooooyyyy heyecanlı minnakımmmm

saçlarım da dökülüyor bakım yapmamama inat bilmiyorum artık saçlarım elimde kalacak yakında
bugün fotoğraf çektim ben ama pek değişmiş gibi gelmedi anlamadım 15 haziranda çekmişim ilkini dolgunlıktan başka fark yok gibi geldi, daha doğrusu sanki arkadaki saçlarım hiç uzamamış da yanlardaki saçlarım uzamış gibi oldu fotoğrafta
en güzeli saçlarım ıslakken çekeyim yoksa bir şey anlayacağım yok fotoğraftan da.
sen de yapma aferin bir de son 1 kala bırak

eskiden bir ara düzenli yapıyordum bu kürü, sanki yararını görmüştüm gibi hatırlıyorum. Bu aralarda canım saçlarıma çok sıkkında evde de sinamekiyi görünce dayanamadım yapayım bari dedim. Ama ben evigen yada bemiks olmadığı için, içine buğday yağı, zeytin yağı ve çörek otu yağı ilave ettim. saçlarım pırıl pırıl oldu kolay da şekil aldı, inşallah yine üşenmemde düzenli devam ederim uygulama yapmaya saçlarımda uzar hem...

futuraaafff istereemde istereemmm Koalaaamm heycandan ölüüüceem daha 19 hatta 12den sonra 18 gün var ama yarın kavuşcakmışız gibi heycanlıyım mideme kramlar giriyo:86:

aycangün öbür topicte söylmiş ama ben de söyleyim, çamterebentin işe yarıyor.
sinamekiye de devam tamam kızma ama ara uzadı ya madem uzadı 2 hafta aram olmuş olsun dedim. sonra tekrar başlıcam inş.. :82:

futuraaafff istereemde istereemmm Koalaaamm heycandan ölüüüceem daha 19 hatta 12den sonra 18 gün var ama yarın kavuşcakmışız gibi heycanlıyım mideme kramlar giriyo:86:

ay canııııııımmm gün sayıyorr yauuw Allah kavuştursun da seni ve saçlarını görüvirince pek bi hoşuna gitsin inşşşaaalllaahh

Allah kavuştursun sizi hayırlısıyla kazasız belasız topic ahalisi bekliyoruz kavuşmanızı

amiiiiiiinnnn Barrommm yaa gelsin artık yetti gariii

katılıyorum barroya, önce saçların uzaması sonra sizin kavuşmanız oldu artık

Kürü yaptım saçlarıma döktüm yedirebildiğim kadaryıla yedirdim sardm havlyla falan ama saçıma uygularken hep yerede döküldü ve saçımın her tarafına olmadı sanrm kuru yerler kaldıı :26:

Kürü yaptım saçlarıma döktüm yedirebildiğim kadaryıla yedirdim sardm havlyla falan ama saçıma uygularken hep yerede döküldü ve saçımın her tarafına olmadı sanrm kuru yerler kaldıı :26:

fısfıslı bir şişeden uygulaman çok daha kolay oluyor canım.saçlarını ayır ve aralarına fısfısla uygula...bunu yaparken de lavaboya doğru eğim ver kendine ki güzelim halılar parkeler batmmasın:)

ara olsun bari, ben de gördüm şimdi aycangülün yaazdığını bakalım deneyeyim onu da.

fısfıslı şişe en güzeli yoksa etraf batıyor boyna kulaklara akıyor rahatsız ediyor epey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…