- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
vuhuuuwwwluğa vuhuuwluk eklicen yanee bu saçlarlaa paytakım koalaamyenı bır yıl yenı bır saç yenı bi vuhuuwluk kınalar turuncumsuysa sıkıntı olmaz ama açma gerektırırse sorun yaşayabilirsin ballı malum kınadan kurtulmak zordur musaıt oldugun bı gun cek futuraff merakk içerisindeyiiimmmm bebiiişşkoow
bu kürler kaç kere oluyor kaç gün ara vermek gerekiyor bilgilendirebilir misiniz başlamak istiyorum da
miniminnakk bişicik kestirr okadar uğraşıyoruz kız maksat makas değsinn
vuhuuuwwwluğa vuhuuwluk eklicen yanee bu saçlarlaa paytakım koalaamyenı bır yıl yenı bır saç yenı bi vuhuuwluk kınalar turuncumsuysa sıkıntı olmaz ama açma gerektırırse sorun yaşayabilirsin ballı malum kınadan kurtulmak zordur musaıt oldugun bı gun cek futuraff merakk içerisindeyiiimmmm bebiiişşkoow
8 kür + 2 hafta aradan oluşan bir turdur.
1 hafta ara verebilirsiniz yada çoğumuzun uyguladığı gibi
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
bu topikte bulunan aycangül arkadaşımızın bakım için uygundur dediği günlerde yapıyoruz.
Kuaför çok kesiverirse diye korkuyorum ama :2: Bakalım bayramda bulursam açık bi kuaför gidicem ama
yaa bu renk kızıl mı oluyo yoksa karamel mi bebişim ya?
ama benim çok hoşuma gitti, karamel renk bi saç ararken rastladımdı, bayıldım...
canım sen gördün ya saçlarımı, oldukça koyu kızıl ancak ışıkta belli oluyor...
koaför ne diyecek bakalım yaa saçlarımın rengini açtırmak istiorum böyle açık bir renk istiyorum inş çok zarar vermez :26:
datlum tamam sağaa süüz,çeker çekmez yollicam inş(çakar çakmaz çakan çakmak gibi oldu )
demek vuhuuwwluğa vuhuuwwluuk katmak diyosun :87:
karamel, bal kumral yada kumral akajuyla çıkar bu renk paytaamazda olsa zarar görür kuşumm ama renk tuttuktan sona sıkıntı yaşamassın artık iş sinamekiye kalır uzattıkca uzatır tekelermede süper olmuş seni görüünce vuuhuuuuuwww diye bağrıııcam
kontescan resimdeki sen misin
saçlar çok güzel maşallah yaaa
ayrıca sensen güzel hatunmuşsun baya
saç rengini öğreneblrmym renk ve uzunluğu mükemmllll
yok kız
kendimi koyar mıyım öyle alelade
hatun ben değilim ama saçların kumral versiyonu bende mevcut
yine uzar kuzum,üzülmeeeşaşırdım ben de ya :)
yüzün kapalı şekilde görmüştüm seninkiler de çok güzel yaa
kestirmeseydim ben de benimkiler de böyle olmuştu ühüüü
sabahtan beriii sölediğim tek seyy "ya ne guzeldii saçlarrı benimde bu kadar uzicak dimi abla" oldukalbimiz birmiş kontesiim
Herkese iyi bayramlar rapunzellerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?