• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontesss bilgilerin için sağol ben bugün ilk defa uyguladım saçıma yalnıs heryeri batırdım yaa :):):)

çok sıvı olduğu için saç diplerime sürmekte acayip derecede zorlandım pamukla uygulayabildiğpim kadar sürdüm
uygulayan arkadaşlardan ve senden yardım istiyorum alternatif çözümleri olan varmıı :) yarım saat banyo temizledim de ...

ben annemin boya tüpüne koyuyorum kuru öyle sürüyorum..sırtımda bir havlu yerde bir havlu :)) az da olsa yerlere damliyor..
ama boya tüpü ise yarıyor tavsiye ederim :)))
eğer çok dökülüyorsa yerlere kuvetin icinde yap?sonra su tutarsın gecer hemen :)

kontesss bilgilerin için sağol ben bugün ilk defa uyguladım saçıma yalnıs heryeri batırdım yaa :):):)

çok sıvı olduğu için saç diplerime sürmekte acayip derecede zorlandım pamukla uygulayabildiğpim kadar sürdüm
uygulayan arkadaşlardan ve senden yardım istiyorum alternatif çözümleri olan varmıı :) yarım saat banyo temizledim de ...
bi sürü kere söylediğim gibi;
spreyli şişe.

Son düzenleme:
ben de bugün saçlarımı yıkadıktan sonra uçlarına gliserin yağı sürdüm misss gibi oldu =)))) saolasın kontesim =)

yalnız saçlarım yıkarken kuruturken falan çok döküldü bugün, şu karanfilli olaya başlıyım ben.

cnm ben uygulamadım ama galiba 1 çay bardağı içindeki zeytinyağını biraz kaynar suyun içine koy ılısın sonra içine 1 tatlı kaşığı kuru maya at güzelce karıştır tam erimez zaten sonra saç uçlarına filan sür..bikaç bekle yıka..1 tatlı kaşığı yeterli olur sanırım..denemedim ama kzılardan böyle hatırlıyorum.bi de aman zeytinyağını direk ısıtma yağın yapısını bozrmış.tarif ettiğim gibi yap..

Benmari usulü ısıtim yani tamam canım çok teşekkür ederim.acaba bu has zeytinyağ mı yoksa farkeder mi biliyo musun?

kızlar bu arada ne zamandır sorucam size; aranızda bu kürden sonra saçı açılan oldu mu? ben son haftalarda gündüz hiç çıkmıyorum evdeyim. o yüzden kesinlikle güneşten değil ama bir sürü sarı teller var saçımda. ( normalde siyaha yakın koyu kestanedir ) alnımda ufak saçlar çıkmaya başladı onlar da sarı =)

kızlar bu arada ne zamandır sorucam size; aranızda bu kürden sonra saçı açılan oldu mu? ben son haftalarda gündüz hiç çıkmıyorum evdeyim. o yüzden kesinlikle güneşten değil ama bir sürü sarı teller var saçımda. ( normalde siyaha yakın koyu kestanedir ) alnımda ufak saçlar çıkmaya başladı onlar da sarı =)
renk değişimi oluyor canım evet,bende olmadı ama kimisinin rengini açıyor kimisininkini kızılımsı yapıyor

renk değişimi oluyor canım evet,bende olmadı ama kimisinin rengini açıyor kimisininkini kızılımsı yapıyor

aa bak kızıl da iyiymiş =) canım ben bugün gliserini yaptım çook memnun kaldım. acaba her aklımıza estiğinde yapsak olur mu ki? sen ne sıklıkta uygulayacaksın?:1hug:

neeeee kizilimsimi yapiyoo:(:(:(
ayyy yapcaksa sarimsi yapsin kizilimsi ypmasinnnnn:(:(:(

aa bak kızıl da iyiymiş =) canım ben bugün gliserini yaptım çook memnun kaldım. acaba her aklımıza estiğinde yapsak olur mu ki? sen ne sıklıkta uygulayacaksın?:1hug:
her saç yıkamamdan sonra kullanıcam canım :kedi: ki bu da 2-3 günde bir demek oluyor

boya değişti cnm..röfle vardı sonra bikaç kere kahve tonlarına boyadım.bu küre başlamadan bikaç hafta evvelde fındık kabuğuna aboyamıştım..zamanla kürü uyguladıkça çikolata kahveye döndü..

Back
X