ya kıslar meraba..napıcam bilmiyorum.inanın konuşucak kimsem yok..geyik muhabbetine biraz turrpp sıkacan azcık da limon müsadenizlen

çok mutsuzum..sende sorun demeyin..inanın bende değil..insanlarla dost olmaya iyi niyetli olmaya çalışıyorum.hep ii niyetli yaklaşıyorum elimden geldiğince..ama dışlandığımı hissediyorum.yetmez gibi görüyorum.çok kırıldım.hele bugün.art arda 3 kere..hiç haketmediğim nedenlerle..ben grup olmaya birlikte bişeyler yapmaya bayılırım.bu nedenle iş ortamında özellikle doğumgünü v b şeyleri elimden geldiği kadar düzenlerim..hiç üşenmem herkesle görüşür ye r ayarlar hediye alırım.ve tek derdim hani bişeler yapalım.budur.bugün gördüm ki buna tek değer veren benmişim.akşam tesadüfen bi yere gittim işyerinde. bi baktım ki toplanmış millet..o dedim ne var ..bi baktım pasta kolalar filan.sonra bi iki kişinin yüzüne baktım..şaşırmıştım..yüzlerinde bilmiyorum bana mı öle geldi sanki yakalanmış gibi bu da nerden çıktı der gibi ifade vardı.kaldı ki bunu yapmaları ilk değil..paraysa meraklanmasınlar ben her daim onlardan çok vermişimdir.para işini ben hallettiğim için 3-5 kuruşta olsa genelde benden çıkar..sonra benle alakasız bişey yüzünden sanki benim yapmam gerekenmş sorumluluğummuş gibi biri benden bişey istemişti..hatır için tamam dedim..bi evraktı gelecek olan ama arkadaşım farketmeden yukarı yollamış.o evrak sonra yine bize gelecek sorun yok aslında..aman dedim söz verdim çıktım yukarlarda döne döne aradım.buldum koşa koşa indim..gayet ii niyetle evrak yukardaymış getireyim mi sorun olurmu die sorcaktım..karşımdaki (benden oldukça büyük) bana başladı fırça atmaaya..işimi yapamıyomuş..benim dedim işim değil buç..dedin aradım...e neymiş armaasaymışım..ben ki sesini yükseltmeyen ben bağırmayna ben kızdım hafiften bağırdım çıktım.resmen kaçtım işyerinden.imza bile atmadım.bi sokak arasında 2 araba arasına saklandım resmen..ağladım..durduramadım gözyaşlarımı..bu kadar mı değersizim..ben herkesin her derdine koşmaya çalışıyorum.siz biliosunuz depresyondayım ve bazen atlayabiliyoum bazı şeyleri..ama neden dışlanıyoum..doğumgünümü bile kimse hatırlamadı..hatırlayan vardı elbet 1-2 kişi..ayaküstü dedi geçti işte..sonra biri daha bişey söyledi..dedim ya ağladım die..kafam o kadar doluydu ki tüm yol boyunca uyuşmuş gibiydi..o esnada bişey yapabilridim.normalde de yapaırm ama kafam uyuşmuştu resmen..birisi var..hani hayatta hassas dengeler vardır ve bazı insanlara değer versende vermesende dikkat etmelisin.öyle brii işte benim için.. o şeyi yapmadığı için arkamdan bazı şeyler dedi ve ağır geldi..sesimi çıkartamadım.dedim ya hassas dengeler var..oysa ben 1 yıla yakındır aman bişey demesin aman tatsızlık olmasın die diken üstünde yaşadım.öyle bi durum ki kurduğum bu düzen yıkılırsa günüm içinde ki bikaç dakikalık huzurum bile kalmayacaktı.ve artık öyle de oldu.artık bundan sonra eskisi gibi olmayacak..duydum çünkü..atamam o sesi kafamdan ..bundan sonra napıcam bilmiyom..inanın ve kızmayın ama akşam kaç kee kendime zarar vermeyi düşündüm.sadece ALLAH ı düşünerek vazgeçtim.O benim için çok önemli.herkesi bırakır gideirm ama O bana kızmasın tek..
gidicem artık buralardan...nası bilmiyorum..tek isteiğim var hayatta..millet gibi para ev kariyer yakışıklı koca filan değil..sadece mutluluk ve huzur..2 dilimle karın doyar..bi çatı altında ii kötü ısınılır..ama huzur ve mutluluk yoksa sarayda olsa neye yarar..