Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinameki son 5 (BES) KUR kaldiii bu arada ben pek ara neyim vermedim su 5 bitsin toptan ara verecegim de:)) temmuz 10a yetistirmeye calisiyorum:))
uzaman ne alemde kuşummm:kedi:
ısırgan suyunu bilmem ama sabununun etkisi kesinlikle öyle değil sednacım :1shok:
ilk kürümü pazartesi yaptım cumada sarımsak yagıyla yaptım sarımsak yagı mucize gbi bişey yaa saç okadar mı parlar yumuşacık ve parıl parıl parlıo valla![]()
ilk uygulamalarda kaşıntı oluyor,normal...
nedenini bilmiyorum ama olumlu bi durum.
şu bepanteni sinamekili karışıma son veriyorum çünkü en fazla saçımı ayda 2 cm uzatıyo,sinir oluyorum .ve dünden itibaren maya içmeye başladım,ama çok kötü bi tadı var kızlar![]()
ohhhh:teytey::sm_cool:benim cuma yapmam gerekiyodu ama uyuyup kalmışım film izlerken gamyoncuiremsu dün yaptım 2. kürümü :içelim: şimdi öçltüm 2 cm uzama var 2 haftada :sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
nerden duydun bunu kuşumm?opuyorumnanaktanben de bu pazartesi yapıcaktım ama 16 sında yapıcam...o gün saçlar daha hızlı uzuyomuş...ayın etkisinden ötürü...:lepi: