- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
ya etrafımda da herkesten duyuyorum saçlarımız niye dökülüyor acaba şampuanlar mı dicem yok ya ilgisi olduğunu düşünmüyorum..diyet yaptım 2.5 yıl oldu saçlarım hep döküldü ama ilk zamanlar acayipti dökülmesi tamam şimdi azaldı ama niye durmadı dökülme anlamıyorum hep böyle dökülcek mi acaba yaa..offf bazen sırf keyfim bu yüzden olmuyor..anemiyim akdeniz anemisi yani..ama kanım yerine hiç gelmicek mi acaba..çok merak ediyorum..halime de binlerce şükürler olsun tabi ama son dönemlerde her bayanda aşırı çoğaldı bu sorun..bence içsel sorun kadar şu şampuanlarda da var hile..
ne kullancam şampuan orasıda mechul..memnun kalan varsa şampuanından dökmeyen allah rızası için yazsın...
benimde saclarim bir dönem asiri derecede dökülüyordu resmen sacimin yarisi gitmisti (6 kez ameliyat olmusdum serumdan dolayi zandedersem dökülüyordu)
ben suna dumankayanin tarifini yaptim ve bir gece findikyagini sürdüm saclarima ve bütün gece bekletim sabah kalkinca yikadim
ve o oldu bidaha sacim dökülmedi
Tarifi: bir paket kuru maya biraz sulandiriyorsun sonra kuru sacdiplerine iyice yediriyorsun 10 dakika beklet sonra güzelce yikazemuszemus