• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet canm öyle örgü, ama o çok yapışık duruyor saça :s
kontes kalınlığından bahsettim ben canm..mutlaka çıt çıt vardr o saçta çok kalın çünkübilmiyorumkismile

kontes kalınlığından bahsettim ben canm..mutlaka çıt çıt vardr o saçta çok kalın çünkübilmiyorumkismile

evet canım bu çok yapışık duruyor. bahsettiğin modele en yakın bu fotoğrafı bulabildiğim için bunu ekledim. sen biliyor musun peki saç ucunun nasıl içe sokulduğunu? bilmiyorumkismile

evet canım bu çok yapışık duruyor. bahsettiğin modele en yakın bu fotoğrafı bulabildiğim için bunu ekledim. sen biliyor musun peki saç ucunun nasıl içe sokulduğunu? bilmiyorumkismile

vala ben örgünün altından saçın içine doğru ittim bi kere, bu seferde altta bombe oluşuyor kötü bi görüntü oluyor :)

heee tmm şmdi düştü jetonum sempatiksalakcinni
olabilir eed,halatımsı duruyor çünkü hahahahakaydirigubbakcemile3

bahsettiğin örgüyü ben beğenmedim
onun için mükemmel bir kafa şekli olması gerektiğini düşünüyorum ayrıcabilmiyorumkismile

kontes seni görmek ne güzel :D maşallah saçlar çok havalı sengözlerimebaksanab

hee azcık deşifre edesim geldi kendimi kaydirigubbakcemile3
bunca aydır inandığınız kişiyi görün dedim:kedi:boshayallersmile
teşekkür ederim rapunzel hanımmm
izinizden geliyos işte adım adım , koşar adım :icecream::hooray:

hee azcık deşifre edesim geldi kendimi kaydirigubbakcemile3
bunca aydır inandığınız kişiyi görün dedim:kedi:boshayallersmile
teşekkür ederim rapunzel hanımmm
izinizden geliyos işte adım adım , koşar adım :icecream::hooray:

valla he merak ediyordum makyaj bölümünde bi gözünü görüyorum bi dudağını puzzle gibisin birleştirmek lazım :D
benim saçlar önden daha kısa görünüyor seninkinden canım ya önceden 'V' kestirmiştim. şimdi dengelemeye çalışıyorum. ama arkadakileri öne aldığımda göbek deliğime gelmek üzere :D
arkalar da belime gelse aah :asigim: yüksek bel değil yalnız düşük bel :D
saçların çok havalı görünüyor canım ya ve sağlıklı kıpır kıpır ördün mü naptın boshayallersmile

valla he merak ediyordum makyaj bölümünde bi gözünü görüyorum bi dudağını puzzle gibisin birleştirmek lazım :D
benim saçlar önden daha kısa görünüyor seninkinden canım ya önceden 'V' kestirmiştim. şimdi dengelemeye çalışıyorum. ama arkadakileri öne aldığımda göbek deliğime gelmek üzere :D
arkalar da belime gelse aah :asigim: yüksek bel değil yalnız düşük bel :D
saçların çok havalı görünüyor canım ya ve sağlıklı kıpır kıpır ördün mü naptın boshayallersmile

gözler için yine puzzle yöntemi lazım ama kaydirigubbakcemile3
hahaha düşük bel şeysi iiymiş :roflol: çok güldüm ona.

ördüm evet.sabah açınca da bol sprey,azcık da tarakla dipleri tiftiklettim
teşkür ederimm
sefiyom ben böyle kabarık aklinialirimsmile

teşkür ederimm

ben de çok seviyorum böyle ya kabarık olsun ohh -tatlicadiarzu-

teşkür ederimm

canım nemli örüp sabah mı spreyliyosun napıyosun?ya benim saçlar dalgalıama biraz keyfine göre takılıyo..bazen dümdüz asla dalga veremem bazen de alır başını gider köpük bile gerekmeden dalga dalga olur :1:
ben ii ce tembel oldum ya..yine yapmadan kürü..dün yapmam lazımdı..
dua edin bana dgs ve kpss ye girecem..izin aldım 2 hafta..umarım çağırmazlar..umarım sınavlarım güzel geçer AMİN...

kıısss kontess bu ne poz böyle ..:1shok::nazar:
ama senin saçlarrr koyulaşmış bir öncekiler daha açık renkti..hani kuaförde fön yaptırdığında..
gizemli kontessssırnaşık şey bende dün gece sinemakili kürümlen yattım..sabah yıkadım sonrada durulama suyu olaraktan ısırgan suyumu döktüm..benim saçlarda açıldı kahveye dndü saçım aslında boyam kestane küllü kızıldı değişti..ama olsun uzasındaa...
yalnız benim saçlarım dalgalıydı artık düzleşmeye başladı jöle falan sürmeden kabarık tiftik gibi bişey olurdu şu an yumuşacık ve düz oluyor ben dalgalı seviyprum ama olsun sağlıklı olması iyidirr..uçlarda kırılma olmuyorrrkaydirigubbakcemile2:teytey:

Merhaba kızlaaaar,
Beni 2. uygulamamda. Kontesin yönlerdirdiği yerden baktığıma göre bugün bakım günüymüş...İkinci uygulamam olmasına rağmen fark var..Saçım toplanmaya başladı...Sarımsaklı şampuanı bugün denedim. Benim için kokusu problem değil ama eşim ne diyecek bilemiyorum...Bugün onun yanına çok sokulmamam lazımkaydirigubbakcemile3Sarımsaklı şampuan saçları yumuşatıyor mu kızlar...Benimkisi yumuşacık oldu...Ya şampuandan ya da kürden...Öptüm sizleri:dance::dance::dance:

canım nemli örüp sabah mı spreyliyosun napıyosun?ya benim saçlar dalgalıama biraz keyfine göre takılıyo..bazen dümdüz asla dalga veremem bazen de alır başını gider köpük bile gerekmeden dalga dalga olur :1:
ben ii ce tembel oldum ya..yine yapmadan kürü..dün yapmam lazımdı..
dua edin bana dgs ve kpss ye girecem..izin aldım 2 hafta..umarım çağırmazlar..umarım sınavlarım güzel geçer AMİN...

işlallah iyi geçer sınavın canım bende 2 haftadır bütlere girip duruyorum hepside kötü geçiyomafoldumben dersler değil hocalar uğraştırıyo adamıalsanaalsanasmile yarın son bitiyo benim.sonraaa 7-24 çıkmam artıkım burdan:dance:

Back
X