• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bakmayın çok paspalım banyodan sonra çektmohaoldumsmile
tüm saçım bu keşke şöyle gür gür olsaydı :(

Son düzenleme:
benimkiler senden 1-2 parmak daha uzunmuş canım, ama banyodan sonra bile çok iyi görünüyor inan. zemuszemus
ben de banyodan çıktım, ama saç uçlarım çok ince olduğu için sanırım, mısır püskülü gibi oluyor çok cansız, her ay kesiyorum 1-2 cm umarım benimkiler de canlanır boshayallersmile

ohaaaa ne kadar uzun senin saçlarıııınnn:1shok: kusura bakma biraz kaba oldum ama aşırı uzun yaaa...allaah benimkiler seninkinin yarısı kadar olsa yeticek banabilmiyorumkismile çok güzel çok...kafamçokkarıştı

ayyy canm çok teşekkr ederm :)
youthanasia7 benm de işte 2 cm daha uzundu, kestrdm 3 hafta falan önce, her ay kestriyorum kırıklara dayanamayıp, bu efer kestrmicem:dilcikar:
benim de çok fenaydı uçlar ince ince uzunlu kısalı, kestire kestire düzeldi baya bi

youthanasia7 benm de işte 2 cm daha uzundu, kestrdm 3 hafta falan önce, her ay kestriyorum kırıklara dayanamayıp, bu efer kestrmicem:dilcikar:
benim de çok fenaydı uçlar ince ince uzunlu kısalı, kestire kestire düzeldi baya bi

bi de sağlıklı ya saçların...kontesin de öyle..benim saçlarım kıvırcık kabarık...çok güzeller aslında ama uzadığındanmıdır nedir tel tel oluyo ya...sinir oluyorum...önleri özellikle...arkası falan şahane seviyorum ama önlerine çare bulmam lazım...bilmiyorumkismile tel tel olmasını nasıl geçirebilirim ya bileniniz var mı??

bizim saçlar aynı anda totoya gelecek desene :teytey:

bi de sağlıklı ya saçların...kontesin de öyle..benim saçlarım kıvırcık kabarık...çok güzeller aslında ama uzadığındanmıdır nedir tel tel oluyo ya...sinir oluyorum...önleri özellikle...arkası falan şahane seviyorum ama önlerine çare bulmam lazım...bilmiyorumkismile tel tel olmasını nasıl geçirebilirim ya bileniniz var mı??

bebe yağını öneriliyor bu forumda canım onu duymuştum bilmiyorumkismile

dopieeeeezzz:1shok::1shok: çok güzel saçların var canım yaadelikafadulden..maşallah çok da bakımlı sağlıklı görünüyolar :lepi: Allahım benimkilerde uzasın bi an önce noluurrrdelikafadulden başka yokmu muhteşem saçları olan ekleyinde yorum yapak ..heveslenek ..hırslanak bizde :jeyyar:

maşa yap önlere canm, tek önler zaten yıpranma olsa da kestirirsin, bn de kabarık olsun isterdim, ne güzel işte.
bi de maşa yapmak istemiyorsan gliserin veya gliserin yağı sür uçlarına saçların ıslakken. nemi saçta tutuyormuş, belki işe yarar buklelerini düzeltir.

benimkiler senden 1-2 parmak daha uzunmuş canım, ama banyodan sonra bile çok iyi görünüyor inan. zemuszemus
ben de banyodan çıktım, ama saç uçlarım çok ince olduğu için sanırım, mısır püskülü gibi oluyor çok cansız, her ay kesiyorum 1-2 cm umarım benimkiler de canlanır boshayallersmile

Yaa saçlarınız ne güzel..youthanasia en uzun saça sahipsin galiba..Ne güzel :) Senin fotoğrafın var mı burda? Çoook merak ettim...inşallah benimkide uzaaaarrr...Püüüffff bekle bekle zaman geçmiyorrr.

kzlar teşekkrler hepinize, bana da acaip moral oldunuz sağolunolumunekankayizsmile
ben de merak ettm seninkini youthanasia7 :)

dopieeeeezzz:1shok::1shok: çok güzel saçların var canım yaadelikafadulden..maşallah çok da bakımlı sağlıklı görünüyolar :lepi: Allahım benimkilerde uzasın bi an önce noluurrrdelikafadulden başka yokmu muhteşem saçları olan ekleyinde yorum yapak ..heveslenek ..hırslanak bizde :jeyyar:

başka saçlar başka güne artık canım. :) bununla bir süre idare edelim hevesimizi bundan alalım. :) sonra ben eklerim belki hepsini aynı anda koymayalım :P

Yaa saçlarınız ne güzel..youthanasia en uzun saça sahipsin galiba..Ne güzel :) Senin fotoğrafın var mı burda? Çoook merak ettim...inşallah benimkide uzaaaarrr...Püüüffff bekle bekle zaman geçmiyorrr.

öyle görünüyor şimdilik canım. :) tabi sağlıklı görünsün diye kestirmezsem. :P şaka şaka kestirmem biraz daha uzasın. sinamekide daha 2. kürümü yaptım. bende eklerim fotoğrafım yok burada henüz. :)

inşallah gelir canm pek umudum yok benim ama kendi saçım adına:1no2:
terra darısı başınıza canm , benim gbi olduğunda da daha fazlasını isticeksin emin ol :)

evet ya uzadıkça doymuyor insan. okuldan geldim çevremdekiler uzamış diyor ama ben yoo ne uzaması 1 milim uzamadı diyorum bana öyle geliyor :) ama umudum yok deme tatlım en önemli şeylerden biri de inanç saçlarını sev. :) komik gelebilir ama onlarla barışık olmalısın. :)

kzlar teşekkrler hepinize, bana da acaip moral oldunuz sağolunolumunekankayizsmile
ben de merak ettm seninkini youthanasia7 :)

heh moralin hep böyle yüksek olsun canım saçlarına da yansıyacaktır emin ol. benimki de başka güne artık şu anda topuz yaptım saçlarımı açarsam dalgalı görünür uzunluğu belli olmaz. :) hem 1 güne 1 saç yeter ben de başka zaman koyayım yeniden şevk gelsin hepimize :)

maşa yap önlere canm, tek önler zaten yıpranma olsa da kestirirsin, bn de kabarık olsun isterdim, ne güzel işte.
bi de maşa yapmak istemiyorsan gliserin veya gliserin yağı sür uçlarına saçların ıslakken. nemi saçta tutuyormuş, belki işe yarar buklelerini düzeltir.

gliserinli karışım var onu yapıyorum...bebe yağı da var içinde...ama önleri hala aynı..maşa yapamam çünkü yok:sinifsinif: bi ara beb yağı yapmıştım çok güzel yaptı sonra aynı güzellikte olmadı..bol bol süreyim sadece gliserini ozaman bakalım nasıl olcak...:kedi:

Back
X