• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

gliserinli karışım var onu yapıyorum...bebe yağı da var içinde...ama önleri hala aynı..maşa yapamam çünkü yok:sinifsinif: bi ara beb yağı yapmıştım çok güzel yaptı sonra aynı güzellikte olmadı..bol bol süreyim sadece gliserini ozaman bakalım nasıl olcak...:kedi:

bigudi varsa sarabilirsin..

canım ben ilk uygulamayı yaptım ama bemiks ve badem yağını sonradan değil kaynarken ekledim yinede etkisi olur mu ki ?
bu arada çok teşekkürler =)

ben çok az kaynatıyorum canım 2-3 dk. , demlenince özü çıkıyor zaten önemli olan o, fark etmez yaniyerimseniben

canım nemli örüp sabah mı spreyliyosun napıyosun?ya benim saçlar dalgalıama biraz keyfine göre takılıyo..bazen dümdüz asla dalga veremem bazen de alır başını gider köpük bile gerekmeden dalga dalga olur :1:
ben ii ce tembel oldum ya..yine yapmadan kürü..dün yapmam lazımdı..
dua edin bana dgs ve kpss ye girecem..izin aldım 2 hafta..umarım çağırmazlar..umarım sınavlarım güzel geçer AMİN...

kuruttuktan sonra örüyorum kuşş
nemli olmuyor yanii a.s
gece örüp sabah açınca spreyliyorum eed.
başarılar bebeğimmmmopuyorumnanaktan

ohhh maşallahh :nazar:
hihoyyyt

:kedi:
ya ben badem yağı yerine zeytinyağı kullanıyorum. evde hakiki zeytinyağı var birebir bizim ağaçlarımızdan topladığımız zeytinlerden yaptırdık, onlara ihanet edemezdim :D :D bemiks yerine de bepanthen kullanıyorum, bemiks kötü kokuyor diye, ama ama bana da faydası olur dimi :1rolleyes:

saol kuşum ama kısa buuu:gitme:

ayy yok canım ya tam benim istediğim uzunluk vallahi .. saç dediğin uzun olmalı belinin boşluğunda hissetmelisin varlığını yürürken eline koluna dolanmalı..ayy nerdeyse şiir yazcam hee bilmiyorumkismile kusura bakmayın kızlar ya sınavlardan normal değilim bi haftadır yarın düzelirim işallah :Saruboceq:mafoldumben

ayy yok canım ya tam benim istediğim uzunluk vallahi .. saç dediğin uzun olmalı belinin boşluğunda hissetmelisin varlığını yürürken eline koluna dolanmalı..ayy nerdeyse şiir yazcam hee bilmiyorumkismile kusura bakmayın kızlar ya sınavlardan normal değilim bi haftadır yarın düzelirim işallah :Saruboceq:mafoldumben

valla şiir gibi oldu canım ya :D evet ya o bel boşluğuu.. en çok onu görmek istiyorum :D

:kedi:
ya ben badem yağı yerine zeytinyağı kullanıyorum. evde hakiki zeytinyağı var birebir bizim ağaçlarımızdan topladığımız zeytinlerden yaptırdık, onlara ihanet edemezdim :D :D bemiks yerine de bepanthen kullanıyorum, bemiks kötü kokuyor diye, ama ama bana da faydası olur dimi :1rolleyes:

olur inş bebişimmm
bepanten kullanmadım hiç,o yüzden emin konuşamıyorum:kedi:

hahah bakıyorum da aşka geldin kızzzkaydirigubbakcemile3

bende bende hissetmek de istiyorum :(
kafayı yedik:uhm:
:))
kontes eklerm yafrum sen iste :)

ben gerçekten kafayı yedim 2 yıldır aralıksız saçlarımla uğraşıyorum sürekli bakım yapıyorum herkese saçlarım nasıl uzamış mı bakımlı mı falan diye soruyorum uzamıyor yaa dememden bıktılar artık :D

Back
X