Benim ki de şöyle oldu, o tariha kadar hiç boya sürülmemiş doğal olarak sarı saçlarımı kumral bir renge çevirmem gerekiyordu bir sebepten ötürü tabii geçici süre için, neyse adamı uyardım külü fazla basma yeşil olmasın saçım diye, boyadı yıkadı kurttu saç haki rangi

abla tutmadı bu dedi bir daha boyadı yine haki rengi

Baktı olacak gibi değil bari dore nuans koyalım diyerek bir daha boyadı bu seferde acayip kızıl pembe gibi bir renk oldu kumralla alakası yok! En sonuda abla senin saçının pigmentleri uygun değil ben şimdi halledeceğim diyerek saçıma boya akıtıcı sürdü tabii bana söylemiyor bunu eh be kardeşim zaten sarışın bir kıza kaç dakika akıtıcı sürebilirsin ki!Tüm işlemler 5 gün içinde yapıldı tabii! Bütün saçlarımı yaktı yaktı, tamamen lastik gibi uzadı zavallı saçlarım ve ne yazık ki bir daha hiç düzelmedi! Evvelki hafta sonunda keratin tedavisi yaptımda o lastiklerden kurtuldum, çelik gibi oldular maşallah ama bir daha kuaföre gidenin! Bunu yapan kuaförü öyle sokak arası bir yer sanmayın tabii, gayet bilindik bir salon:26: daha beteri saçımı yıllardır tanırlar!