Kizlar ben 3. kürümü yapacagim birazdan fakat bemiksim bitmis, almayi unutmusum. Evde Cernevit diye toz vitamin vardi. Icinde A, B cesitleri, C, E, Folik asit ve biotin var. Mecbur onu kullandim. Toz olmasi bisey degistirir mi? Suyla karistirip öyle kattim, kokusu ayni bemiks gibiydi. Umarim etkisi de öyle olur.
Canim benim gecmis olsun.
Keske saclarini kestirmeseydin. Saclar ölü oldugu icin vücuttan beslenmezler. Sen ister kestir ister kestirme yine uzar. Kestirirsen sadece uzama hizi degisir. Kestirerek iyi degil aksine kötü yapmissin. Kesilen sac daha hizli uzar. Keske hic ellemeseydin, uzun sacin uzamasi daha yavas oluyor o yüzden vücuttan daha az besin alir. Saclarinin hizli ve saglikli uzamasi icin senin daha cok beslenmene dikkat etmen gerekir.
Umarim bir an önce iyilesirsin.
:) Acil hastaneye yatirilmistim 5 gun kaldim, kan verildi. Hala daha tedavi suruyor 3 aydir ^^ Nisan'da umarim teshis koyacaklar anemimin turune xD Belime kadar olan saclarimi kestirdim vucudum onlari besleyemiyor diye. Simdi oglan cocugu gibi dolaniyorum ortada xD Badem yagi, terebentin falan kullandim ama eskisi gibi gurlesemediler.
Canim benim gecmis olsun.
Keske saclarini kestirmeseydin. Saclar ölü oldugu icin vücuttan beslenmezler. Sen ister kestir ister kestirme yine uzar. Kestirirsen sadece uzama hizi degisir. Kestirerek iyi degil aksine kötü yapmissin. Kesilen sac daha hizli uzar. Keske hic ellemeseydin, uzun sacin uzamasi daha yavas oluyor o yüzden vücuttan daha az besin alir. Saclarinin hizli ve saglikli uzamasi icin senin daha cok beslenmene dikkat etmen gerekir.
Umarim bir an önce iyilesirsin.