• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar benim saçlarım cansız ve kuvvetlensin istiyorum bi arkadaşım bana bi maske önerdi.. maskenin içinde ota boy kavaonozun içine 5 adet sarmısak rendesi 1su bardağı badem yağı 5 dakika kaynamış ısırgan otu [suyu ile beraber hepsi konulacak) 5gün beklettikten sonra süzülüp sadece suyunu saç diplerine yetecek kadar alıp sürülecek bu maske saçların gürleşmesini sağlıyormuş sizce uygulayayımı arkadaşlar sizn yorumlarınıza ihtiyacım var

cvp verecek yokmu?....

Çok yakın bı arkadasım evlendı dun ve ozel gunun son saatlerinde de olsa o yorgunlugun uzerıne gece yaptım 5. kürümü:1: gelişmeleri görünce daha bi hırslandım çünkü küre başlayalı tam tamına 1 ay oldu bugun.. özel gunlerde yapıyorum kürlerimi bi kere falan kaçırmış olabilirim son 2 kürdür tatlı bademle yağıyla yapıyorum ilk 3 kür normal badem yağıyla yapmıştım Kontes'ime herşeyi sordum ama onu sormayı unutmuşum :8: Kontees'im sabrın için ayrı teşekkür ederim duacınım bunu bil :54:

Bu arada kesim gününde uçlardanda kesti annişkom azcık diğer kuaförler gibi saç düşmanı değildir kendisi aksine uzun saçlı olup kestirmek isteyenelerin saçını kesmez, doğal saç rengiyse komple boyamaz uçlara boya atalım der bi kesimlik bişi canım anneeemmm tam bizlik kuaför :69:

Eki Görüntüle 141331

Valla süper:nazar: Bende anneme uçlarından aldırdım ama maaşallah elini hiç korkak alıştırmamış anacığım:37: Şimdi tam gaz bakıma devam ediyorum.

kızlar benim saçlarım cansız ve kuvvetlensin istiyorum bi arkadaşım bana bi maske önerdi.. maskenin içinde ota boy kavaonozun içine 5 adet sarmısak rendesi 1su bardağı badem yağı 5 dakika kaynamış ısırgan otu [suyu ile beraber hepsi konulacak) 5gün beklettikten sonra süzülüp sadece suyunu saç diplerine yetecek kadar alıp sürülecek bu maske saçların gürleşmesini sağlıyormuş sizce uygulayayımı arkadaşlar sizn yorumlarınıza ihtiyacım var

Mantıklı bir karışım gibi. Zaten hepsi saç bakımlarında kulanılan ürünler:34:

Valla süper:nazar: Bende anneme uçlarından aldırdım ama maaşallah elini hiç korkak alıştırmamış anacığım:37: Şimdi tam gaz bakıma devam ediyorum.

benim annem saçlarımı kesmiyor ya..diyor ki,fazla alırım da sen de benim canıma okursun :1:

neyse ki bizim buradaki kuaför çocuğu öyle bir korkuttum ki beni görünce valla en fazla 1 cm keseceğim deyip bir de bana gösteriyor kesince...:60::60:

Teşekkürler canım darısı başına annecikte bunca uğraşımızı görmemezlikten gelmesin korkak alıştırsın elceğzini:8:

benim annem saçlarımı kesmiyor ya..diyor ki,fazla alırım da sen de benim canıma okursun :1:

neyse ki bizim buradaki kuaför çocuğu öyle bir korkuttum ki beni görünce valla en fazla 1 cm keseceğim deyip bir de bana gösteriyor kesince...:60::60:

Benim annem kuaför canım lakiin eline makası alan kuaför olduğu için bıraktı mesleği ayak altına aldılar çünkü :49:

Kizlar size bir tavsiye arada hayalimizdeki uzun saclar konusuna bakin, orada harika rapunzeller var.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/312372-hayalinizdeki-uzun-saclarin-fotograflarini-paylasalim.html

Kendi kendinize diyin ki; benim saclarim da bir gün böyle olacak, ben de saclarimi savura savura gezecegim...:21: Sürekli olumlu düsünün. Sakin bu küre olumsuz düsüncelerle baslamayin yoksa ugrasiniz pek ise yaramayabilir. Unutmayin her sey beyinde bitiyor. :8:
Özellikle son 3 sayfada benim koydugum resimlere bakin, harika. :69: Daha bulabilirsem, güzel uzun saclar koyacagim.
Ben inaniyorum hazirana kadar saclarim gögüslerimi kapatacak uzunluga gelecek hatta gececek. Kahkülümü de yapacagim, istedigim renge de boyayacagim. :66: Idolüm bu kadin. Arada bakip ic geciriyorum.:97: Saclarinin rengine de, uzunluguna da, kahküllerine de bitiyorum...:69:

Çok yakın bı arkadasım evlendı dun ve ozel gunun son saatlerinde de olsa o yorgunlugun uzerıne gece yaptım 5. kürümü:1: gelişmeleri görünce daha bi hırslandım çünkü küre başlayalı tam tamına 1 ay oldu bugun.. özel gunlerde yapıyorum kürlerimi bi kere falan kaçırmış olabilirim son 2 kürdür tatlı bademle yağıyla yapıyorum ilk 3 kür normal badem yağıyla yapmıştım Kontes'ime herşeyi sordum ama onu sormayı unutmuşum :8: Kontees'im sabrın için ayrı teşekkür ederim duacınım bunu bil :54:

Bu arada kesim gününde uçlardanda kesti annişkom azcık diğer kuaförler gibi saç düşmanı değildir kendisi aksine uzun saçlı olup kestirmek isteyenelerin saçını kesmez, doğal saç rengiyse komple boyamaz uçlara boya atalım der bi kesimlik bişi canım anneeemmm tam bizlik kuaför :69:

Eki Görüntüle 141331

10 numara olmuş saçlar:nazar:

önce turplu suyla başladım ama saçımı çok kuruttuğu için ondan vazgeçtim sitenin turptan sonraki favorisi sinameki bugün aldım sinameki badem yağı ve bemiksi inşallah güzel olur:nazar:

Back
X