Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar 5. kür de kafamda şuanda:)) zaman ne çabuk geçiyo burda 2. kürden sonraki halimi hatırlıyorum:) 3 kür daha yapıp ara vericem, bu arada şu dove ısıya karşı koruyucu şampuanı ve spreyi alıp denicem, sürekli olmasa da arada düzleştirmek istiyorum

10. kür yaptım bugün ohh be sonunda bitti
2 kutu bemiks ve 2 kutu bepanteni bitirdim
hava soğuk olduğundan olsa gerek kafamı çok ağrıttı bugün
artık yapmıcam hiç bişey saç dinlensin
cesaret edersem de 1 ay sonra havalar ısınınca boyucam :18:

kızlar bende baslıycam bu kürlere bugün aldım malzemeleri ama saçlarım çok dökülüyo acaba dökülmeyide durdururmu iyice dökmesin birde benim saçım çok kuru ve çok geç yağlanır ekstra bişey kullansammı ne önerirsiniz

kızlar 5. kür de kafamda şuanda:)) zaman ne çabuk geçiyo burda 2. kürden sonraki halimi hatırlıyorum:) 3 kür daha yapıp ara vericem, bu arada şu dove ısıya karşı koruyucu şampuanı ve spreyi alıp denicem, sürekli olmasa da arada düzleştirmek istiyorum

Saçında uzama oldu mu canım kürü uyguladığın sürede?

Hadi hayırlı olsun.

kızlar bende baslıycam bu kürlere bugün aldım malzemeleri ama saçlarım çok dökülüyo acaba dökülmeyide durdururmu iyice dökmesin birde benim saçım çok kuru ve çok geç yağlanır ekstra bişey kullansammı ne önerirsiniz

Benim saçlarımı biraz döktü canım ama asıl sebep başkamıydı bilmiyorum.

Hayırlı olsun sonunda bitti kürün darısı da bizim başımızaa :16: Saçların ne kadar uzadı kaç cm uzadı yazarsan buraya iyi olur canımm:1:

Saçında uzama oldu mu canım kürü uyguladığın sürede?
evet canım gözle görülür şekilde uzama var, gerçi benim saçlarım normalde de hızlı uzar, bide şuan kırık felan yok onun da etkisi vardır, kestirdikten sonra 15 gün boyunca hergün 200 derecede düzleştirmiştim, onu yapmasaydım şimdi daha çok uzamış olurdu diye düşünüyorum

:25:
Hayırlı olsun sonunda bitti kürün darısı da bizim başımızaa :16: Saçların ne kadar uzadı kaç cm uzadı yazarsan buraya iyi olur canımm:1:

sağol canım darısı hepinizin başına 10. kürler uzun saçlar inşllah
benm saç belimde zaten ama ben kendim kahkül kesmiştim biraz yamuk yumuk olduydu :1:
en başta kaşlarımda falandı şimdi gözlerimin altına kadar inmeye başladı
ben ölçmüyorum uzunluğu ama tahminen 2-3 cm dir
bide en son yılbaşında gördüğüm bi arkadaşım bu kızın saçı uzadıkça uzuyo yine baya uzamış dedi
insan kendisi farketmiyo ama boy atıyo saç
kahküller düzeldi şükür :62:

:25:

sağol canım darısı hepinizin başına 10. kürler uzun saçlar inşllah
benm saç belimde zaten ama ben kendim kahkül kesmiştim biraz yamuk yumuk olduydu :1:
en başta kaşlarımda falandı şimdi gözlerimin altına kadar inmeye başladı
ben ölçmüyorum uzunluğu ama tahminen 2-3 cm dir
bide en son yılbaşında gördüğüm bi arkadaşım bu kızın saçı uzadıkça uzuyo yine baya uzamış dedi
insan kendisi farketmiyo ama boy atıyo saç
kahküller düzeldi şükür :62:
sağ ol canım inşallah :21:benim belimde bile olsa gene uzatmaya çalışırdım saçlarımı aslında kalça kemiklerime kadar gelse yeter :) sonra da belki perma falan yaptırırım zaten permanında etkisiyle epey yukarıya çıkar saçlar :61: Ben 7. kürümü yarın yapıcam var bende de seninki kadar uzama.kesinlikle canım bana da öyle uzamış falan diyorlar direk maşallah deyin diyorum yoksa nazarları deyiyor.sana da maşallah diyelim canım ne olur ne olmaz:nazar: :1::1:

Birinin beni motive etmesi lazım galiba, 1 haftadır bakım falan yapmıyorum, içimden gelmiyor, yıkıyorum kurutuyoum hepsi bu...Niye böyle oldum acaba :14::14::14::14::14::14::14::14: Kızlar help meeeeeeeee!!!

selamm geleceğin rapunzelleri :3:

bugün saç uçlarıma extra bakım olsun diye bi ürün sipariş ettim netten
10 güne kadar elime geçer tahminimce
sabırsızlanıyorum:81:
aranızda kullanan,deneyen,adını duyan var mıdır?Eki Görüntüle 147197

Malum olmak üzere 3 senedir kullanıyorum, saçımda kırık yok :) Yani bu kadar ince telli ve bu kadar işlem gören bir saçta saç uçlarının çatallaşmaması mucizeyse, işte mucizeyi yaratan ürün bu...İçinde hidrolize keratin ve wheat protein var bunlarda işlevsellik açısından önemli bence...

sağ ol canım inşallah :21:benim belimde bile olsa gene uzatmaya çalışırdım saçlarımı aslında kalça kemiklerime kadar gelse yeter :) sonra da belki perma falan yaptırırım zaten permanında etkisiyle epey yukarıya çıkar saçlar :61: Ben 7. kürümü yarın yapıcam var bende de seninki kadar uzama.kesinlikle canım bana da öyle uzamış falan diyorlar direk maşallah deyin diyorum yoksa nazarları deyiyor.sana da maşallah diyelim canım ne olur ne olmaz:nazar: :1::1:

ne kadar uzasada yetmiyo daha uzun saçlar istiyoruz hep demi ahh bu kızlar :24:
herkese maşallah nazar ilmesin :nazar::nazar::nazar:

Malum olmak üzere 3 senedir kullanıyorum, saçımda kırık yok :) Yani bu kadar ince telli ve bu kadar işlem gören bir saçta saç uçlarının çatallaşmaması mucizeyse, işte mucizeyi yaratan ürün bu...İçinde hidrolize keratin ve wheat protein var bunlarda işlevsellik açısından önemli bence...

zaten biraz da senin yorumuna güvenerek aldım kuşum
özelden konuşmuştuk hatırlıyorsan:34:

Süpermiş o zaman.:79: Peki saç tiplerine göre farklı farklı ürünler var mı yoksa herkes aynı ürünü kullanabiliyor mu? Nasıl uygulanıyor? Ne sıklıkla?:17:

Back
X