Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

zaten biraz da senin yorumuna güvenerek aldım kuşum
özelden konuşmuştuk hatırlıyorsan:34:

Evettt, vallahi açıkçası senelerce kerastese ürünleri kullandım hiç bir işe yaramadı ama Tigi bu konuda başarılı...

Süpermiş o zaman.:79: Peki saç tiplerine göre farklı farklı ürünler var mı yoksa herkes aynı ürünü kullanabiliyor mu? Nasıl uygulanıyor? Ne sıklıkla?:17:

Bu ürün banyodan sonra nemli saça uygulanıyor, saç uçlarına ve saç boyalarına sürüyorsun...

inşallah bana da iyi gelir kılıç balığı:61:
bu ay çok harcama yaptığım için diğer 2 üründen alamadım.
onları da en kısa zamanda edineceğim:51:

inşallah bana da iyi gelir kılıç balığı:61:
bu ay çok harcama yaptığım için diğer 2 üründen alamadım.
onları da en kısa zamanda edineceğim:51:

Senin saçların benim saçlarımın eski halinden daha iyi durumda olduğuna göre, sende daha iyi etki sağlar diye düşünüyorum Kontesim...

motivasyon için foto slaytıı geldiiiiiiiiii:27::86:

tıklayınca büyüyorlar...

$61.webp $ruslana-korshunova-b.webp $Ruslana-01-big.webp $Premiere+Disney+ABC+Prep+Landing+Arrivals+SUEQeuT8fhCl.webp $15.webp $111.webp $ruslana.webp

KiliçBaligi okudum mesajını yazacaktım kaynamış arada,
Hadi bakalım kalk bakımını yap ve yaz buraya yaptım diye, bekliyoruz bak. Ben ara verdim, koyarım güzel güzel uzun saçlarımı çatlarsın bak orta yerinden :60::66::66:

Ay bu saşlara bayıldım daha kısasını ve biraz daha gürünü ben de istiyorum. Saçlarım da müsait böyle olmaya. Hem böyle dalgalı hem de tam da bu renk, doğal rengi.

Eki Görüntüle 147659

Offf offf o kuaför saçlarımı yakmadan evvel saçlarımın boyu son fotodaki kadardı :14::14::14::14: Birde şimdiki haline bak kese kese saç kalmadı ya :14::14::14: Hırs geldi bak hemen, uzatacağım işte eskisi gibi yapacağım! Yarın ilk iş bakım yapmak olacak, teşekkür ederim kızlar:16::16::16: Yarın eski halini ekleyeceğim foruma, bakın nasıldı ve şimdi nasıl...Kısalttığım yetmezmiş gibi birde aradakiler koptukları için birde azaldı zavallı saçlarım ya :( Allahtan bu sinameki tarifi ile bebek saçlar fışkırıyor da moralim yerine geliyor...

Son düzenleme:
Offf offf o kuaför saçlarımı yakmadan evvel saçlarımın boyu son fotodaki kadardı :14::14::14::14: Birde şimdiki haline bak kese kese saç kalmadı ya :14::14::14: Hırs geldi bak hemen, uzatacağım işte eskisi gibi yapacağım! Yarın ilk iş bakım yapmak olacak, teşekkür ederim kızlar:16::16::16: Yarın eski halini ekleyeceğim foruma, bakın nasıldı ve şimdi nasıl...Kısalttığım yetmezmiş gibi birde aradakiler koptukları için birde azaldı zavallı saçlarım ya :( Allahtan bu sinameki tarifi ile bebek saçlar fışkırıyor da moralim yerine geliyor...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X